Babamı hiç sevmiyorum. Sürekli bana hakaret ediyor. Napmaliyim?

Babam çok diktatör ve baskıcı biri. Ayrıca aşırı şekildede dindar. Beni lise birde zorla dini yurda yolladı, lise bitene kadar orda kaldım. Düşünsenize zorla dört sene biyerde kaldığınizi? Zaten orasıda baskıcı biyerdi. Ondan sonra üniversiteyi kazandım, üniversite yaşadığım ilde. Sürekli kıyafetime karışıyor, eteğin üstüne bide uzun parduse giymemi istiyo yaşlı karilar gibi. Gözüme eyeliner çekince kuduruyor. Bende gencim yani sonuçta. Benimde süslenmeye hakkım var. Sürekli ufacik bişeyden kocaman problem çıkarıyor, durmadan hakaret ediyor. Beni tek başıma disari yollamiyor okul haricinde. Arkadaşlarimla gezmeme izin vermiyor, sadece annem ve babamla çıkabiliyorum. Bikeresinde arkadaşlarimla yemeğe çıktım diye beni dövdu hatta :( of neler neler, nefret ediyorum ondan. Başkalarinin yanındada sürekli beni küçük düşüruyor. Napcam ben bu adamla ya. Ömür boyu bunumu cekicem :( sürekli baskı hakaret. Özgürlük desen yok. Telefona alerjisi var, elimden görünce ağzıma s. ciyor. Odama götürmemi istemiyo telefonumu. Kaç kere huyunu sevmediğimi soyledim ama hala aynı. Kocana teslim olana kadar böyle olcak diyor. Kocamida o bulcakmis bana. Hadi oda babam gibi biri olursa :( bundan çok korkuyorum işte. Benim hiçmi sevgilim olmicak , hiçmi arkadaşlarimla gezemicem. Çok bunaldım. Bana akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
Adam akilli yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Saçma sapan yorum yapanlarlada muhattap olmak istemedim açıkcasi. Sonuçta ne demiş mevlana: edepli edebinden susar, edepszde ben susturdum sanar.

Vesselam ;)
Babamı hiç sevmiyorum. Sürekli bana hakaret ediyor. Napmaliyim?