Abime yıllardır abi demiyorum yanlış mı yapıyorum sizce?

Abime yıllardır abi demiyorum yanlış mı yapıyorum sizce? nedenmi abimle aramızda dokuz yaş var ben 24 yaşındayım abim 33 abim eskiden yani baya bir önceden gayet efendi temiz birisiydi ama ben onbir oniki yaşlarındayken önce gittiği üniversiteyi bıraktı sonraları abimi tanıyamaz olduk hergün eve yara bere içerisinde geliyor kollarında bacaklarında kesikler çalışmadığı halde cebinde bol bol para ben küçüktüm o zamanlar hiçbirşeyin farkında değildim tabi annem gil abimle konuşmaya çalışırrı hep ama onlarada bağırır çağırır sonra giderdi evden birgün gitti ve tekrar dönmedi 3 4 ayda bir uğramaya başladı eve bende büyüyordum tabi birşeylerin farkına varmaya başladım.. Birgün beni evden alıp ıssız biryere götürdü abimdi ama korkuyorum açıkcası 18 19 yaşlarındayım mafyaya karıştığını söyledi hatta benide yanına çağırdı cebinde paran hiç eksik olmaz dedi hiçbirşey söylemedim ve geri döndüm yaklaşık 4 yıldır abime abi demiyorum çünkü insanların canına kasteden devlet karşı gelen birisine abi demek dokunuyor bana doğrumu yapıyorum sizce ne olursa olsun o benim ağabeyim onun yanındamı olmam gerek?
Abime yıllardır abi demiyorum yanlış mı yapıyorum sizce?