Böyle abiyi ben napayim?

Merhaba. Biz 3 kardeşiz 1 abim var. 1erkek ikizim var birde ben. Ben açık kalp ameliyatı oldum 4 sene önce. Neyse. Ben abimle 3 ay önce çok kötü kavga ettim onun mal sebepleri yüzünden. erkek kardeşim bizi ayirmasa beni öldürecekti çok acımasızca bana tokat attı , fiziksel şiddet uyguladı. bende saygimdam birşey yapmadım , (yapsaydım sonu kötü olurdu dövüşçüyüm çünkü ). Sonra abimin mesajlarını gizli gizli okudum sevgilisiyle benim hakkimda atıp tutmuşlar. Ben bu mesajları görünce kan beynime sıçradı. Neyse. Abim bana pasta aldı özür dilemek için , hiçbir şekilde kabul etmedim. Dün gece annemle abim konuşuyormuş bende biraz kapıda dinledim abim olacak şerefsiz "bu kız çolak " dedi. Ameliyat olduğum için. Kapıdan içeri girdim. Abim felan demedim boğazına yapistim. Dün gebertiyodum. Bi yandan ağlıyorum , ellerim titriyo , bi yandan ikizim beni ayırmaya çalışıyor. Gece demedim kapının önüne attim. " s. g. şerefsiz " dedim. Bana saldırmadı annem tekrar eve sokmus. Ben napiyim bu şerefsizi, zerre sevgi hissetmiyorum.
Böyle abiyi ben napayim?