bu türkiyede eşitlik yok aga eşitlik olsa onlarda askerde olurdu 20 yaşına girer girmez rütbesiz asker olurdu erkekler gibi bence cumhurbaşkanı recep tayip erdoğan böyle bir yenilik getirmeli siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bu konuda cimere mi şikayet etsem kızları askere gitmiyor diye kararsız kaldım soruyum dedim?örnek şöyle olsa ne güzel olurdu yav#türk #kızları #keşke #askere #gitse #20 #yaşına #girdiği #zaman #gündem #iyi #günler #kağan #Altınışık
Örnek o şekilde olmaz ama sen bilirsin. Askerlik iki cinsiyet içinde zorunluluk olmamalı sadece gönüllü insanlar profesyonel bir şekilde yapmalı ve bunun yanı sıra belirli bir yaşa gelen her insan ülkesini savunmak için silah kullanmak gibi temel bilgileri öğrenmeli.
Bence de askere gitmeliyiz. Fakat eşitlik olacağından değil. Çünkü kandınlarla erkekleri eşit bulmuyorum. İki farklı cinsi eşit şartlar altında muamele etmek bence yanlış.
ben normal muhabet edecem sevgili olmayacam @Billy59 burdan konuşalım az kutunu açda diğer erkelere açmışsın zaten birkaç erkeği takip ettiğin için onlara açık