kaliteli ve enteresan şeyler yapabilirsen bu işe başlaya bilirsin geliride güzel olur ama piyasada ki diğer sehpalardan farkı ve markan nasıl olacak ona karar ver
Tamam denicem. Ama öyle bisey satmaliyimki herkesin o urüne ihtiyacı olmalı, mutlaka almam gerekiyor diyebilmeli ama öyle bir ürün düşünuyorum bulamiyorum 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kaliteli ve enteresan şeyler yapabilirsen bu işe başlaya bilirsin geliride güzel olur ama piyasada ki diğer sehpalardan farkı ve markan nasıl olacak ona karar ver
Diger sehpalardan farkı var hemde çok var mesela bu www.sahibinden.com/.../detay
Olabilir denemek gerekli internet o kadar çok şey satar oldu ve cesitliligi yüksek ki şans meselesi buradan tahmin yürütmek zor
Site açsam sirket kurmak zorundayim vergi falan ugrasmak istemiyorum.. sahibindene koydum
Talebe göre devam edersin şirket işlerini falan talebe göre bakarsın öyleyse umarım herşey yolunda gider
Instagram sayfası açabilirsin o şekilde satış yapan birçok kişi var
Sahibindene koydum ama ne gelen var ne giden 🙂
Dediğim gibi instagram üzerinden deneyebilirsin
Letgodan ve dolab uygulamasından sat
Tamam denicem. Ama öyle bisey satmaliyimki herkesin o urüne ihtiyacı olmalı, mutlaka almam gerekiyor diyebilmeli ama öyle bir ürün düşünuyorum bulamiyorum 😀
Saksılik bas ucu komidin ipli raflar kitaplık cicek desenli sofralar örnek ınstragm dan bulabilirsin rabbim kolaylık versib
Amin cümlemize. Teşekkürler 🙂
İflas edersin
Siparis uzerine yapiyorum ama
alırlar ayol niye almasınlar
Ya öyle bir şey yapmak istiyorumki herkesin ihtiyaci olan her eve lazim olan düşünüyorum düşünüyorum bulamiyorum
Olur tabi