Letgo n11 gibi sitelerden bişeyler satacağım sizce ne satabilirim? Ne satarak para kazanabilirim?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oyun hesapları güzel para ediyor. Ben oyun oynuyorum ve aylar sonra güzel fiyatlara satiyorum. Hem zevkimi aliyorum hem de para.
nereden satıyorsunnuz?
Bilindik oyunlari sahibindene felan koyarım. Ama genelde oyun içinden satmak daha rahat. Bulunduğun oyunda belli çevre ediniyorsun zamanla insanlarla tanışa tanışa. Hem güzel dostluklar kuruluyor hem de güven bağları oluyor. Misal 5 6 ay oynadin ve sosyal birisin. Satacağın zaman satman kolay olur. Boş maile bağlayarak bir oyuna başlarsın ve oyun içi satilik yazdiginda oyun içinden ulaşanlarla whats appa geçer konuşur anlaşırsan satarsin.
Bazi uygulamalarda temiz kullanilmayan kiyafetleri satiyorlar o sekilde para kazaniyorlar. Beton saksı yapıp satanlar var kalıp mum yapip satanlar var.
mumun ham maddesinden alıp şekilli Mumlar yapsam satılır mı? ya da başka ne gibi ürünler satabilirim?
buraya bir goz atabilirsin. Mesela gardrops uygulamasinda bu tarz urunler yapip satanlar var uygulamada cogunlukla zaten kadinlar oluyor hobi islerine merakli oluyorlar oncesinde bir iki tame yapip fotograflarsin sonrasinda istege gore yapabilirsin mum ilk basta masrafli olabilor ama beton saksı fala uygun olanilir
teşekkür ederim
Evden para kazanmanın yollari yazip bak linki gelmemis ilk basta
bence para kazanmak istiyorsan elinde olanı satma satsan yerine koyamazsın ama istersen internetten para kazanmaya çalış bitcoin vs gibi
twitch ve dlive da yayın açmayı düşünüyorum ama şöyle ; boş bir eski ev var o evi kırıp döküp baştan yenilerken yayın açsam izlenir mi?
izlenme elde edersin bir şekilde ama tatmin edici para kazanırmısın birşey diyemem:)
benim içimde de o sıkıntı var işte ne yapabilirim çok para kazanmak için
ticarete girmen lazım abi net ben 9 yaşından beri galeriye petrole falan yollandım şimdi okumamı istiyorlar ama para ticarette önce bir miktar sermayen olmalı mesela memursan çalışıyorken rahatça döviz takip edebilirsin 1 yıl önce 5.79 dolar aldım 7 tl şimdi bence 0 sermaye ile bitcoinle de para kazanabilirsin bir araştır istersen kazanan arkadaşlarım oldu iddia kuponu paylaşan yerler falan var küçük çaplı paraları o şekilde kazanabilirsin sermaye varsa temiz araba araştır pazarlık yap al sat bu şekilde geliştirebilirsin bence kendini araba alır satarsın şahinle başlarsın tipo olur tempra olur polodur golfdur derken geliştire geliştire ev alıp satarsın falan benim çevremde bu şekilde para kazanan çok var
Kardeşim Ben Oriflame den Parfüm Falan Alıp Satıyorum Güzel Para Bırakıyor İstersen Yaz Yardımcı Olurum
Nereden satıyorsunuz
Gitti gidiyor Letgo Sahibinden Dolap Gardolaps Gibi Uygulamalardan
Ayda 1.000 Net Kar Kazanıyorum
şu an Anneler Günü Falan Bayaa Satışlar Çoğaldı
zor mu peki? Ve kayıt olmak için imza falan gerekiyor mu
Kayıt İçin İmza Falan Gerekmiyor Ama Sadece Kayıt Olup Şipariş Veriyorsun Ürünlerin Geliyor İnternete Koyup Satıyorsun Link Atabilirim
Çoğu Kız Alıyor Zaten Parfüm Ekmek Gibi Olmassa Olmaz Gibi
bir at kardeşim inceliyim
Sevi Düşük Oldugu İçin Atamıyorum WhatsApptan Yaz istersen 05536543772
burdan mesaj attım mesaj kutunuzaa bakın
mal sağlamsa pazarla derim 🤪
ne satabilirim işte
herşey
her şey olmaz işte talebi yüksek olan bişey olmalı
o da sana baglı
Ah saf erkek 😀😀
@cennetbenim dur bir iki sağlam var bozma ckemkcmdkc
@Baatuuhan jigola olmam heralde