l*n gerizekalı arkadan olduğu için günah olur ne demek :D
senin anüsünü, gırtlağını, ayak parmaklarını yaratan madem allah ise neden böyle bir saçmalıkla seni sınasın? eşcinselsen eğer bu senin elinde olan birşey mi? dünyada milyonlarca eşcinsel insan var..
eşcinsen olup çocuk sahibi olan erkek çift bile var artık.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendi cinsine şehvetle bakan lanetlenmiştir
15 Yorumla- +1 yıl
Gayet tabii günah, şehvetle bakmak dahi lanetlenmene kafi. Bir kadınla yaptığın zinadan alacağın günahla hemcinsinle yaptığın zinadan alacağın günah bir değil
- +1 yıl
Güzel kardeşim, biyolojik olarak bir erkeğe cinsel dürtüler beslemen mümkün değil. Eğer ben kendimde kadınsılık hissediyorum, erkekler ilgimi çekiyor diyorsan, testesteron hormonunda azalma östrajen hormonunda artma vardır. Bu bir sağlık sorunudur, bevliye uzmanına görünüp bu sorunu bertaraf edebilme imkanın var. Ben öyle mutluyum diyorsan da, bu senin 'cinsel tercih'in oluyor. Hayat senin, yaşam senin.
+1 yılYa ben bişey sorucam. Eşcinsel olmak bildiğim kadarıyla bir tercih değil. Yani hormonlarından dolayı doğuştan öyleler. e peki eşcinselleri de Allah yaratıyorsa eşcinsel olmak neden günah? Ne yapsın kendini değiştiremez ki çok saçma. Madem günah, öyle yaratmasaydın.
217 Yorumla- +1 yıl
Hayır mesela alkol içmek günah ve içmeyebilirsin. Bu bir seçimdir. Doğruyu veya yanlışı seçeceksin. Ama eşcinsellerin seçme şansı yok. Doğuştan günahkarlar. Allah onlara günah olmayanı seçme şansı vermemiş. Neden?
- +1 yıl
Hormonları insan kendisi seçemez. Hormonların farklı çalışıyor olabilir ama bu illaki bir ilişkiye girmeni gerektirmiyor. Nasıl ki nikahsız ilişki yani zina haramsa bunda da ilişkiye girmek haram. ALLAH insanın kendi seçimlerini cezalandırır ya da ödüllendirir. Nedenine gelirsek bu genetik olabiliyor. Asıl nedenini maalesef kimse bilmiyor. Bazı durumlarda tedavisi mümkün. Belki de bir çeşit imtihan. Zor çok zor bir imtihan ama bize bu ruhu veren Rabbimizi sorgulamak garip kaçar bence. Ve lütfen Allah hakkında saçma sapan konuşmayın, lütfen. Basit bir konu değil.
- +1 yıl
susmadım ki kendi yanıtım olmadığı için bu soruda yapılan yorumlar bana bildirim olarak gelmiyor. Bütün gün bu konuyu check edemem sen cevap verdin mi diye. Sorgulamamak sizce doğru mu yani? Bu kadar mı düştünüz? İnsan herşeyi ama herşeyi sorgulamalıdır. Sorgulamayan insan neyin doğru neyin yanlış olduğunu bulamaz zaten. Kendine söylenen herşeye inanır. Koyundan farkı kalmaz. Dinler insanları hep geriye götürür. Sorgulamaksa ileriye. Bilim ileriye. Düşünmek ileriye. Ama inanmak değil.
- +1 yıl
Ömürleri boyunca hiç ilişkiye giremeyecekler o zaman. Ama hep hemcinslerini hayal edip arzulayacaklar bu da günah değil mi?
- +1 yıl
İlginç bir durum istesem defalarca ilişkiye girebilirdim ama çok şükür allah korkusu var içimde ki o acıyı çekmem ne kadar zevk verirse versin yakınlaşırım o da belki ama bunun ötesine geçmem geçemem bu sadece benim aklımdaki masum fanteziler olur ya da bir kadınla denerim ya da aşkı sevgiyi tamamen unutmaya çalışırım çok şükür ateist de değilim lut kavminin hikayesini okuyup da yola gelen gay arkadaşlarım bile var
- +1 yıl
Ben olsam beni böyle yarattığı halde bana bunu yasaklayan bir Allah'a ibadet etmezdim. Tabi herkesin inancı kendine, saygı duyuyorum.
- +1 yıl
Neden herkes bunu doğuştan sanıyor ya? Aile içindeki sıradışı olaylar, çocukluğunda ezilmiş karakterde olanlar, özgüven eksikliği olanlar, kadınlarla daha iyi arkadaşlık sağlayabilen erkekler bilinçaltında gay olmuş oluyor şu koskoca
Kusursuz evreni yaratan bir ilah, doğuştan verdiği bir yönelimi ancak imtihan ve sınamak için yasaklar gerçi ben bisexüelim - +1 yıl
Biseksüelsen kadınlarla bu ihtiyacını giderebilirsin sorun yok o zaman.
+1 yılNeden Allahin emirlerini bu kadar sorgulayan bir toplum olduk ki?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Islam da flort etmekte gunah, enstruman dinlemekte gunah. Islam'da marjinal olan veya guzel olan her sey gunahtir bu yuzden seriat devletleri hicbir zaman gelisemezler.
329 Yorumla- +1 yıl
Şeriat devletleri gelişemez demiş biz şeriat ülkesiyiz dememiş ki ne hemen yükleniyosunuz
- +1 yıl
Dunya'yi bilim yaratmadi cahilce konusuyorsun, bilim evrenin ve canlilarin sirlarini cozmek icin var. Bilim insanlari her seyi Allah yaratti deyip arastirma yapmasalardi o zaman. Ayrıca kendi inandigi kitabi okumayan hatta kitap okumayan cahillerin Allah kesin vardir demesi beni gulduruyor. Biyoloji kitaplari okursan bu sordugun sorularin cevaplarini ogrenirsin.
- +1 yıl
@Gizemks tesekkurler. Sen inanmaya devam et dostum, o kadar aptalsin ki sana dinlere inanmiyorum diyorum o zaman peygambelere de inanmiyorsundur diyorsun aferin sana. Ac biraz Kabe izle demis, senin kullandigin windowsun sahibi ateist kullandigin facebookun sahibi ateist, muslumanlarin Dunya'da yaptigi bir tane bile icat yok, sonra ateistlerin icatlariyla ateistlere aptalca iddalarda bulunuyorsunuz
- +1 yıl
Ay lafların beni o kadar etkiledi ki ateist oldum şu an
İstersen mankenlere tap banane? Benim ilahım belli sanane? Sana lafım kalmadı artık.
O inanmadığın dinlerin peygamberlerinin yaşadıklarının zerresini yaşasaydın dayanabilir miydin? Ateistler beni ilgilendirmez ne haliniz varsa görün - +1 yıl
Ya salak mısın sen. Allahı anlayacak kapasitede değilmişiz sınırlı zekaymış falan filan. Allahın varlığına kanıt göster desem kuran dicen kurana kanıt göster desem allah dicen sen de biliyorsun dayanağın yok. Sonra zekamız sınırlı malız biz aptalız anlamıyoruz diyip sıyrılmaya çalışıyorsun. Asıl siz kuran okuyunda uydurma olduğunu anlayın dicem ama siz bu kafayla kuranın arkasında hepsi masaldır yazsa yine de allaha tapacaksınız. Bilim mi insanları topraktan yarattı dedin ya bide ulan senin. Topraktan yaratılma kuranın uydurması zaten. Evet belki bilim her sorunun cevabını bilmiyor. Bunun gibi. Ama siz aha cevabı bulamadınız demek ki allah var diyorsunuz. Ki cevabı bulsalar bile onu oluşturan bileşenleri allah yarattı dersiniz siz. Çünkü tarafsız bakacak kadar kullanamıyorsunuz aklınızı. Boşuna tüm dünyada müslümanlar cahildir gerizekalıdır denmiyor. Adamlar haklı harbiden. Tüm dünya uzay çağını hayal ediyor. Siz 20 yüzyıl önceki gibi yaşamayı.
- +1 yıl
Allahın varlığına kanıt sensin senin yaradılışın 7 milyar insanın yaradılışı ve milyarlarca hayvan ve bitkinin yaradılışı kanıt istiyorsan önyargılarını * et kafanı kaldır ve yarafılan varlıklara bak? Kendi kendinr mi oluştu sence her şey? Sen acı ve mutluluk gibi duygular hissediyorsun peki bunları görüyor musun hayır. Bir nesneyi bir yere koydun bu çok çok basit bir örnek bir nesne orada duruyor ve sen başka bir yerdesin onu görüyor musun? Hayır ama orada oldugunu bilip hissediyorsun allah da böyle bir varlık. İnanmak ya da inanmamak senin o kendi kendine oluştuğuna inandığın beynine ve karakterine kalmış.
- +1 yıl
Yaratılış olduğunu nereden biliyorsun söylesene? Kuranda öyle yazıyor. Bana kuranı baz almadan bir kanıt gösterir misin. ya da peygamberlerinizin uydurma mucizelerini baz almadan. Ben klasik mümin cevaplarından birkaç tane söyliyim. Evrenin düzenine bak cevabı. Evren istediği kadar düzensiz olsun o da bir düzen olur. Hem madem düzen var dinozorlar neden yok oldu neden göktaşları çarptı dünyaya söyler misin? Allah neden kendi yarattığı masum canlıları yok etti? Diğer bir cevabı vermişsin zaten sen acıyı göremiyosun hissediyorsun. Acıyı ölçebilen aletler var. Ayrıca duygular görülmez zaten hissedilir. Ama senin allahın duyulmuyor görülmüyor hissedilmiyor bilinmiyor ama var. Neden? Ayetler var ayetler. Ayetleri kim yazdı? Allah. Allahın varlığının kanıtı ne? Ayetler. Burdaki mantıksızlığı görürsün umarım.
+1 yılEscinseller gunah olarak gormedigi surece istedigin kadar gunah de kimin seyinde ki
00 YorumlaDiğer konusunda 328 cevap paylaştı. Kadın kadına erkek erkeğe haramdır.. arkayla önle alakası yok cok azan bir insan evlensin olsun bitsin istedigi kadar yapsn anal oral hariç harmdır oralarda :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşcinsellik doğuştan olur cahiller sürüsü. Madem günah allaha sorun hem oyle yaratıyon hem de gunah dıyon dıye
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa bir uzayın lütfen. Ota boka imtihan diyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSizin gibi kindar yobazlar yüzünden bu ülkede ateist olmak gerçekten zor. Hayvan gibi saldırıyorsunuz her yerde. Hani sizin islam dini hoşgörü dini idi?
Cevap sahibi+1 yılSizin nasıl var deme hakkınız varsa bizim de YOK demek hakkımız var sayın yobaz!
Cevap sahibi+1 yılBaşkalırının tercihi de kendi tercihi onlara da saygı göstereceksiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir insan nefsi vardır insan nefsini yenmeyi bilmelidir oyüzden lanetlenmiş idir İslam dininde...
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılateist degilim düzgünce acıkladım
Cevap sahibi+1 yılbak kardeşim eğer Müslüman olarak ilerlemek istiyorsan nefsine hakim olmalısın bence bir kız arkadaş yap :) terapi al :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet livata yapanlar lanetlenir
kendi cinsiyle ilişkiye giren lanetlenir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende erkeklerden hoşlanıyorum bazen. Gay mıyım tam olarak emin değilim.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkek vucudu hoşuma gidiyor. Yalayasım geliyor bazen. Peki sen hiç bir erkekle ilişki yaşamak istedin mi?
Cevap sahibi+1 yılKadınlara da ilgi duyuyorum aynı zamanda. Pasif misin yoksa aktif misin
Cevap sahibi+1 yılAnüsünü yalatmayı sever misin
Cevap sahibi+1 yılNeye kime saçma ! Sana saçma olabilir başkasına saçma gelmeyebilir !
Eş3harflisel olmak günahtır
21 Yorumla
+1 yılcok tuaf bisey :D
03 Yorumla- +1 yıl
bence erkekler para icin yapıyor :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılgay mısın
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAktif mi yoksa pasif mi :))
Cevap sahibi+1 yılPasif olmak hoşuna gidermi peki
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne