Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nasıl Kilo verdin benimde kilo vermeye ihtiyacım var:(
Bu konudan önceleri çok sıkıntı çekmiş biri yardımcı olmaya çalışacağım öncelikle 3 kere diyetisyene gittim verdikleri listeler felaketti ayrıca fazla kalorili kısıtlayıcı ve sağlıksızdı kendim kilo verdim insülin direnci ve polikistik overle 2x zordu yani ben verdiysem sende verebilirsin öncelikle çok fazla aburcubur tüketiyordum hayatımdan aburcuburu çıkardım tatlı isteğimi 1 tane kuru kayısı yiyerek geçiriyordum yanında yeşil çay içtim 2 ana 1 ara öğün yaptım sabah 1 yumurta 1 tane domates ve bol olarak dereotu maydonoz 1 dilim kepek ekmek 1 bardak yeşil çay tükettim beyaz ekmek yiyerek kesinlikle kilo veremezsin ekmeği hayatından çıkartamıyorsan kepek ekmeğiyle değiştir ama 1 dilimi geçmesin öğlen ara öğünde 1 kase salata yedim içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu koyuyordum veya diğer seçenek olarak tavuklu salata yaptım çayı şekersiz içmeye başladım kola meyvesuyu vb içecekleri sade madensuyu ile değiştirdim bazen sıkılırsam içine limon veya portakal sıkıp buz koyuyordum hazır içecekler zaten felaket şekerli sağlıksız
makarna ve pirinç tüketmedim uzun süre yağlı ve fazla salçalı yemeklerden uzak durdum hazır paket gıdalardanda kilo verirken en önemli şey gerçekten kararlı olmak telefonumun her yerine istediğim vücutta olan kızları koymuştum günde 2 lt su içiyordum okula yürüyerek gidip geliyordum yani günde 1 saat falan yürüyordum 1 saat de evde squatgirl ile spor yapıyordum veya sadece zumba dansı bir çok eğitmen var fakat diğerleri çok disiplinli ve ileri düzey olduğu için sıkılıp bırakacağın için bunları yapmanı öneririm spora da gitmiştim ama evde kendim daha fazla kilo verdim ip falan da atlayabilirsin günde 10 dk hızlı tempo yanında kardiyo veya yürüyüş ya da yağ yakımı videoları yap mutlaka sporu sabah 1 tane muz yiyip ya da 1 fincan şekersiz türk kahvesi yiyip yaparsan daha iyi sonuçlar elde edersin direkt yağ yakımı olur diğer türlü yemeğin üzerine yaparsan yediklerini yakarsın sadece suyla pek aran yoksa benim gibi ılık suya limon sıkabilirsin o da baya iyi temizliyor vucudu
Ben uzun uzun yazdım değişmeyi gerçekten istiyorsan göz atarsın her şey sende bitiyor
Porsiyonlarımı azalttım kesinlikle 1 tabaktan fazla yemedim doymadıysam bile kalktım
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!