yaşımı çok küçük gösterdiğidend sorun olmuyor ama annem evlilşketen bahsetmeye başladı ben hiç evlilik falan düşünmüyorum kpss den de istediğim puan gelmedi işim olmadan evlenmem artı aşık da değilim zaten onu geçtim atanırsam işim olursa bikaçsene evlilikten uzak kendi başıma yaşamak iserim yani bunun nesi anormal haksız mıyım? arkadaşlarım evleni onların mesleği cebinde benim işim yook işim olmadan asla zaten düşünmüyorum boşuna okumadım ben evlenince hiç ders çalışamam
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOkumuşsun ama, aklını kullanmaktan yoksun kalmışsın şu ana dek evlilik konusunda :(
Yalnız geçirilen her saat ve gün acı kayıptır !!! yanlızlık Allaha mahsustur... bu zamanda, esas sevgi ve sevgili bulmak mucizelere kaldı desem yalan olmaz :( iyi ve sağlıklı gününde veya paran varsa kendine güvenirsin ama , yaşın 35 ve üzeri olunca çok seçici olursun seçen değil seçilen olursun doğurganlığın riske girer önceden doğum yapmadığın için hasta olsan ailenlesen bakarlar yoksa tek başınasın. acil bir şey oluncada öyle oldu işsiz kaldın kim bakacak sana? çocuğun olsa eşin olsa ne ala ama yok sebebse işim yok boşunaı okudum o aman eskiden annelerimiz sen gibi dşünse nüfusumuz ve evlilik oranı birde şimdi çocuk yapmama dost hayatı ya da evlen çocuk olsun ayrıl evlenmeden döl al ilişkiyle ve çocuğun olsun ne hallere düşüyoruz? yanlış karar inşallah yaşın ilerlemeden idrak edersin hatanı güzellik ufak yaş göstermede kurtarmaz seni bu fikirle..03 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama Olm kız evlenip niye özgürlüğünü kısıtlasın
Soran+1 yılanlatmalıymmış meğerr süpersin
- +1 yıl
Tama, evlenme kariyer tahsil para peşinde koş sonra siparişle bulur misali bulur ve evlenirsin evlenmek çoook kolay öyle insanlar varki yoldan geçen 10 erkekten tut 9'nu güvenilir biri değil onuda sen anlarsın :) Anlatmalıymışım meğer, yaşı genç değil ve bu zamanda nerde evlenmek 35-40 lı yaşlarda birsürü bekar bay bayan var eş bulamıyor osa nelerin derdinde hayırlısı ya. yaşasın ve görsün o zaman sonunda anlar inş. geç olmadan ö. dilerim yorumumda dürüstçe sözümü esirgemediğim için :) demekki, kendi fikrine göre cevab arıyor soran.. o zaman sakın ha evlenme okumaya devam.
En İyi Cevaplar
ölümünden 20 yıl sonra filan yaptığın kariyerden dolayı seni hatırlayacak birileri olacakmı? peki ya elli yıl sonra? ama evlenip çoluk çocuk sahibi olunca öylemi. peki torun sahibi olunca! çalışma ya da kariyer yapma demiyorum ama evlenip çoluk çocuk sahibi olmak önceliğin olsun. hem çocuğu olan hemde kariyeri olan birçok kişi var. ne o yoksa ikisi sana fazlamı zor geliyor? kusura bakma biraz sert çıktım ama benimde sevdiğim birisi vardı. kızla bütün ömrümü geçirebilirdim. aileside kızlarını vermeye razı benim ailemde razı ama kız ben evlenmek istemiyorum illede kariyer diye tutturdu. o üzüntüden böyle yazdım birazda. Allah senide onuda vakti gelince düzgün insanlarla evlenmeyi nasip etsin ama kariyer diye önünüze gelen düzgün insanları geri çeviripte pişman olmazsınız umarım.
01 Yorumla
Soran+1 yılişim olunca evlenirim ama aşık olursam kız sana aşık değilmiş o zaman
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ben yüksek lisansımı bitirdim. 4 yıllık bir ilişkim var ve ikimiz de işsiziz. O yüzden önce iş bulup ekmeğini eline al, evlenmenin acelesi yok. Zaten işin olduktan sonra evlenmek de kolay, bizim gibi parasızlıktan evlenememe sendromu yaşamazsın :) Bende işsizlikten doktoraya başlayacağım galiba :)
00 Yorumla
+1 yılEvlilik kurumu sana uygun degilse gerceklestirmene hic gerek yok. Toplumda rutin haline gelmiş, elzem bir eylem olarak görülüyor. Kariyerinin peşinden git kesinlikle. Bunca yıl birilerine tabi olmak sorumluluk altina girmek icin okumadin.
11 Yorumla
Soran+1 yılçooook tşklrr
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
81Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında bende senin gibi düşünüyorum kısmen evlenmek istemiyorum şu an lisans ogrencisiyim.
ama düşünüyorumda para ve kariyer nereye kadar yanımızda bir hayat para ve kariyerle paylaşılır mı sorusuna hayır cevabını veriyorum kendime.
Yani şu an annen baban var yanında yarın oburgun onlar olmayacak hasta olduğunda seninle devamlı ilgilenebilecek biri lazım.
ne bileyim sadece kotu günler icin dusunme arkadaşlar dostlarla da hayatını bir yere kadar paylasırsın.
her ne kadar bende evlenmek istemesemde evlilik iyi bir şey sanırım.011 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik iğrenç ama üstelik istediğin şeyi yapamıycan özgürlüğün kısıtlanaak
Cevap sahibi+1 yılcinselliği kastetmemiştim. özgürlügün kısıtlanacak derken örnek verir misin?
Soran+1 yılcinsellik de yok muu misal gece uyuyon eşin rahatsız ediyo uykun nakalt oluyoo sabahta sinirli oluyosun sabah da eşin rahatsız ediyo gün boyu agresifleşiyosun sonu boşanma:))
Soran+1 yılkısa etek giyinemiyosun itediğin dk dışarı çıkamıyosun her haltına karışıyo tek dolanamıyosun sürekli kuyruk gibi peşinde isal şu an hava sıcak günün 18 saati uyyorum temizlik yok her dk çocuk yook internetteyim evelnince sorun olur ne uyuabilirim ne de nete girebilirim günün 24 saati kölesi olmamı istiycek
Cevap sahibi+1 yılçok nazlısın sende :D hanımefendiye bak :D uykusu nakavt olacakmış :D herşeyin bir bedeli var.
Kpss icinde gecerli :D günde 10 saat uyuyacagına 6 saat uyursan atanırsın ;)
Soran+1 yıluyumadım çok çalışım sonuç 74 kpss için yaparım o farklı bişi bu farklı kpss hayatında bir dönem var evllik ömür boyu işkence gibi ben hava sıcak diye 18 sat ara ara uyyorum evli olsaydım eşim rahatsız olurdu bu durumdan nete de çok takılıyorum evliler çok takılmazlar net yerine yemek yapıp çocuk bakarlartemizlik yaparlardaha çabuk yaşlanıyolar üstelik ben hem çocuk görünümlüyüm
Cevap sahibi+1 yıle bir zahmet etek giymeyiver :D oha 18 saat nasıl bir uykudur ben o kadar uyusam başım agırır. kolesi olmanı istemezde yemek temizlik senden sorulur :D en iyisi zengin bir koca bul sen :D temizlikci ascı tutsun sana sende parasını yersin arabada alsın sana kocagun gezer uyursun
Soran+1 yılöğlen çok uyuyorum yemek yapmayı sevmem ben temizliği de buna çouk da eklenirse biri beni öldürsün daha iyi hayatımı yaşıyamıycam işkence gibi
Soran+1 yılolmaz tüm kıyafetlerim etek elbise mini de giyiyom arada zaten miniciğim pantolon hoş durmuyo çıtı pıtı şeyler oluyo bana
Cevap sahibi+1 yılseni çok nazlı büyütmüş ailen muhtemelen tek çocuksundur? :D
Soran+1 yılYOK ABİM VAR AMA NAZLI BÜYÜDÜM:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba bende minyon tipliyim yaşımı göstermiyorum anlıyorum hemen hemen ama tamam kimse seni zorla evlendiremez o ayrıda seneler geçtikçe insan bişiler yaşamak istiyor ciddi anlamda gerçi kişilik yapı meselesi ama sağlıklı düzgün bir ilişkin olsa sende istersin meslek konusunda iyi kötü bir işe gir evde takılmak çok sıkıcıdır sonra kendi evine çıkarsın çok ta anormal değil tamam küçük göstere bilirsin ama yetişkin biri olduğun anlamına gelmez kendi tercihlerinle yaşabilirsin
bu arada konuşuyorum çünkü bende bekarım tek yaşıyorum08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben sana kendimi anlatsam azın açık kalır :D
Soran+1 yılbennn 25 anca gösteriyoru 24 diyen de var daha ufak da ne desem o yaştayım üstelik 5 sene okudum yani yazık değil mi emeğime çouk bakıp yemek yapmak iin okumadım iyi bir ünivtde okudum
Cevap sahibi+1 yılaynen :D banada 27-28 diyorlar :D bir tuaf duygu ama etrafta yaşı küçük benden büyük görünen isnanları görünce çok iyi anlıyorum :) ne bölümü okudun? tabiki yazık onca sene okumuşun mesleğini yapmak en doğal hakkın
Cevap sahibi+1 yılevlenince cocuk yemek ev işleri sadece sana ait değilki partnerinde bunları yapmak zorunda
ayrıca tek yaşayınca çoğunu zaten farkında olmadan yapıyorsun :) cocuk dışında :D
Soran+1 yılürkçe öğetmenliği zaten çluk çocukla uğraşacam gerek yok bikaç sene kafadinlemek istiyorum tek kalıp
Cevap sahibi+1 yılhımm güzel miş :D aynen ergenuslar :D
inşallah olur sorun evdekiler mi bırakmıyorlar mı?
Soran+1 yılişte evdekilerr bu sene başladılar söylenmeye yeni yeni ben de bağırıp çağırıyorum sinirden
Cevap sahibi+1 yılbenim kilerde çok söyledinler ama sonradan vazgeçtiler yok sen genede bağırıp çağırma sakın olmaya çalış şu da var kız olduğun için sana daha fazla baskı uyguluyorlar bunalıyorsun veya boğazlıyorlar gibi hissetmen normal açıklayacaksın eger anlıyorlarsa
+1 yıl29 yaşındasın yüksek lisans yapıcaksın. İlk iş deneyimini 32-33 demi yaşıcaksın? Ömrünü yarılamışsın be abla. Tecrübeliyim ben artık dediğinde serülitlerin olucak haberin varmı? Bence bu olayı çok uzatıyorsunuz aşırı şekilde hemde. İş hayatında birini sevsen evlenseniz çocugunuz olsa çocugun üniversiteye gittiğinde sen ortalama 55 yaşında olucaksın. En iyi ihtimal ile . Benim görüşüm bu ister saygı duy ister yargıla.
01 Yorumla
Soran+1 yılyüksek lisans için yaş şartı mı varr komikmisin serülit ne yaa
bende 35 yaşındayım bayramlarda herkes laf sokuyor ama umrumda değil aklıma yatan olmazsa asla evlenmem çocuk oyuncağı değil bu 3 ay sonra boşanan çok insan gördüm çevremde bide bu evlliik sanki kadın ya da erkek olmanın ispatı gibi saçma bir düşünce oluşmuş boşver sen ekonomik özgürlüğüne kavuş salllaaaaaa :)
03 Yorumla
Soran+1 yılburada da biri evlenip bir sene sonra boşandı erkekti saanaldan birini bluştu kız öğretmendi boşandılar çocuk bekar bir kızla evlendi tekrar düğün yaptı yaa erkek bkara kızla evleniyor üğün yapıyor ama kız evlenip boşanmıssa dul bir erkekle evleniyor çok adaletsizce yanlış anlamada bayan için daha zor evlenip boşanmak riskli
- +1 yıl
ya benim kızdığım evlenmek nasıl bir tercihse evlenmemekte bir tercih insan özgür olmalı sonra boşanmak demek maddi açıdan 10 sene geriye gitmek demek tam bir yıkım işin psikolojik boyutuda var tabi eğitim seviyesi yüksek olanlar daha çok korkuyor evllikten çünkü hormonları ile değil beyni ile düşünüyor dediğim gibi kısmet bu bir anda karşına çıkar ama evlenmek içinde evlenilmez
Soran+1 yılhaklısın da mmilletin ağzı torba değil ki büzesin allhtan çok minik görünüyorum dışardan lak lak etmiyolar yosa bir tane geçirmiştim ağızlarına burunlarına kendi hayatı ışında herksin hayatına müdahale ediliyor bu nasıl iştir yaa kime ne kimin hayatınan çok cahil bir toplumuz misal mini tek giyiniyorum cak cak ediyolar bu kim diye sanane benim eteğimden e be cahil sen 50 yaşındasın gençliğinde giyinemediğin için mi hasetlik ediyorsun kısaknç cahiller
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDediklerini ve fezlasını yapıyorum. Yüksek, ikinci ünv. Falan. bir sürü sınava giriyorum. Ama devlet düşünmüyorum. Kendi işimi yapcam. 3 ayım kaldı. Bide askerlik sorunum var. Evlilik de bana uzak olsun isteyene yakın. Aile ve mahalle baskısı bende görüyorum :(
03 Yorumla
Soran+1 yılne okuyosun aöf mi 2. üniv yüksekne okuyosun bölüm ne
- +1 yıl
Hukuk mezunuyum 2. Ünv okuyorum İÜ Sosyoloji 3. Sınıfım. Ve kamu hukukunda yüksek yapıyorum.
Soran+1 yılmaşallah
+1 yıl29yaşındasın 3 sene okul olsa 1 sene yalnız yaşasan 33 yaşında oluyorsun. Hiç evlenmemeyi düşünüyorsan tamam devam et ama evleneceksen büyük olasılıkla ki mantık evliliği olur çocuk olayı olsa olsa 1 yıl karnında bekliyo neredeyse 2 yıl çocuk için beklesen 36... Bence senden bir sik olmaz hayatın keyfini yaşa
01 Yorumla
Soran+1 yılterbiyesiz
Kimseye bakma sen minyonsan zaten herturlu bulursun evlenicek birini 22 yasinda filan saniyolardir seni problem olmaz yani kendi ayaklari uzerinde duramayan bir insan erken evlenmis bir insandan on kat iyidir hayata bir kez daha gelmeyeceksn nihayetinde tum istediklerini yap evlilik istedigin zamanda olsun evde kalmis filanda degilsin bu zamanda herkes 30 da evleniyo zaten kimse garip karsilamayacaktir geri kafalilar disinda onlarlada isin olmasin zatn
05 Yorumla
Soran+1 yılsüpesriniz sizin gibi çağdaş düşünen kişileri her daim seviyorum:) izmirlimisin:)
Soran+1 yılerkeleri de öyle :)
Soran+1 yılben de imrenirim
- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendi hayatını kendin belirlersin buna biz karışamayız. Özgürlük dediğimiz şey budur zaten. Fakat sen edepsizlik ediyorsun. Senin gibi düşünmeyen herkes cahil yobaz.. Sana sayfı duyarım ama başkasına hakaret edersen bu edepsizliktir... Yaşamında aldığın kararlara sayfım var ona sözüm yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılEDEPSİZLİK Mİ NE ALAKA YAA
- +1 yıl
Senin gibi düşünmeyene söylediğin sözler aşağılarda :) ayrıca aşağılayanlarıda desteklediğin ortada. Alaka bu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sen evde kalmışsın
kimse senle evlenmeyi istememiştir ki sen evlenmeyi düşüneceksinkendini kandırma evlenirsem ders çalışamam diye kimse senle evlenmek istememiştir begennen olmamıştır
yüksek lisansı da zaten ondan yapıyorsundur eger evli olsaydın çocugum evim derdin olurdu ya da çalışsaydın iş derdin olurdu
kızım kimseyide kendini de kandırma bence
yalancı kız kurusu sende
allah bilir aof bitirmişsin sen03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma ama bu gerçek yazdıklarım
eger düzgün biri olursa evlen ama seni dolduruşa getirmesinler sırf evlenmek için evlenme elinden geldiginde okuda kısmet çıkarsa tepme iş ara bulursun kasiyerlikten başla devamı gelir
allah yardımcın olsun
Soran+1 yıltürkçe öğretmenlğini bitirdim kasiyerlik mi yapayım
Cevap sahibi+1 yılama üni mezunu sun işsizin diye dedim ama aslında üni mezunu o tür iş yapmasına karşıyım ama mecbur
eve tıkılacagına birilerinin dedikodu malzemesi olacagına evlen diye tutturacagına en basitinden başla ilerisi gelir belki belki biri karşına çıkar
bizim mahallede bir kız var aof de ilahiyat okuyor kız eczanede her işi yapıyor temizlik de yapar ilaç da veririr elektronik mühendisi birini buldu düşün kısmet mühendis koca düşün
ya sen kasiyerlikde başla belki bir kaç ay sonra etrafına bakar daha iyi iş bulursun o kadar okumuşsun biri farkeder bişeylerden anladıgını bilgili oldugunu
kolay degil ya
ya sen dershanedede mi iş bulamıyorsun
+1 yılSupersin. Bu düşüncen den vazgeçme. Zorla evlendirirlerse o evlilik yürümez. Yüksek lisans yap ve yabancı dilini gelistir. Elin erkeginde bok mu vAr sen kariyer yap önüne temiz biri çıkarsa tanıdıktan sonra evlenirsin. (Ben tavsiye etmem o ayri konu )
16 Yorumla
Soran+1 yılbnu daen iy cevap yapardımm süpersinn :) iyi ki varsınız az kalmış nesli tükenmekte böyle çağdaş düşünen kişilerin kesin izmirlisin:)
- +1 yıl
Hadi be cok yaklastin :) denizliden yazıyorum :) çağdaş biri olduğumu söyleyemem ama genç yaşıma ragmen eşsiz tecrübelerim vAr :) hic bir erkek seni hak etmiyor bence hayallerinin peşinde koş. Ailenin sözü kutsaldır ama bazi şeylerde dinleme sakin. Hayatın kararın. Gelecek bugünden başlar hayallerin Icin Gec kalmış sayilmazsin. Evlilik özgürlüğü kısıtlar.
Soran+1 yıltam da bunun için istemiyom özgürlük manyağıyım
- +1 yıl
Asla ama asla evlenme. Elalemin dediklerine kulak asma. Kim ne derse desin kendi hedefinden şaşma. Su sözümü unutma sen evlendigin gün ölürsun. Evlilik =hapis
Soran+1 yıldalgageçmiyosun değil mi
- +1 yıl
Ne dalgası ne diosun.
+1 yılAileler yaparlar evlen evlen diye sen bosver hayatini yasa istediklerini yap ama bence once ekonomik ozgurlugunu eline al. Cunku bizde aillerin evlenme baskisi birazda bir kisinin gecim yukunu sirtlarindan atmalarini istiyorlar. Yasla alakasi yok bence ideal evlenme yasi 30-35 arasi. Guzel oldugun konusuda seni begenecek kisiye gore degisir sen guzel tanimlarsin erkek oyle bakmaz. He son yillarda soyleyeyim ince belli az kilolu ama..
03 Yorumla
Soran+1 yılmnyonum iştee zayıfım 1. 59 um küçük görünüyorum
- +1 yıl
İyi o zaman sikinti yok. Keyfine bak.
Soran+1 yıl:))))
Çalış boş ver aşk mevsimi de geçmiş yaş ptuza gelmiş kpss erken olur da atanırsan 35 40 a gelirsin ardından bir süre daha sabırla menopoz devri başlar sen en iyisini yapıyorsun...
15 Yorumla
Soran+1 yıltürkçe öğetmenliğini bitidim oturup çocuk mu bkayım sen söyle zorun gitmez mi senin ankarad okudum bir de
Soran+1 yıl74 aldım bu sene bakaağız ama 74 alan adam 4 binlerde ondan korkuyrum
Soran+1 yılyaa çocukları sevmiyorum zaten işim gereği çocuklarlayım bir de evdee olursa öleyim o zaman
+1 yılBende bu sene bitirdim yüksek lisans yapıp pedagog olmayı düşünüyorum... düşüncelerin hiç de anormal değil gayet doğal bence. herkesin seni anlamasını da bekleme çünkü herkesin kafa yapısı ve yetiştirilme tarzı bir değil ;)
00 Yorumlahayatında bir planın olması güzel , çok fazla ileri dönük düşüncelerle yaşamak bir yaştan sonra moral bozabilir anı yaşa benim fikrim yeni insanlarla tanış gez dolaş her şey olacağına varır kader sonuçta:)
01 Yorumla
Soran+1 yıltşklr
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbenimm 8-9 seneki halimsin resmen. boşver mnilleti ailenin istediğini yapınca sen mutlu olacakmısın sanki. yükseklisansınıda yap. o bititkten sonra düşünürsün evlilik işlerini falan
04 Yorumla
Soran+1 yılYAŞIN KAÇ Kİ EVLİMİSİN
- +1 yıl
20 yaşındayım ben yok ne evlenmesi okuyorum henüz:) lisans bitince yüksek lisans falan bende evliliği uzun yıllar istemıyorum
Soran+1 yılküçüksün 9 sene sonraki psikolojiyi bilemessin ne okuyosun
- +1 yıl
okul öncesi okuyorum
Keske bu hirsi daha genc yasta yapsaydin. Yuksek lisans yapip birkac sene de kafa dinledikten sonra evlenecek adam bulup hele bir de asik olman pek kolay olmayacak.
012 Yorumla
Soran+1 yılaşık değilim iyi de zaten 25 felan gösteriyorum ben minik görünümlüyüm
Soran+1 yıl40 yaşındaa 27 anca görünürüm:)
Soran+1 yılişte bu yaşımdan dolayı evleniyorum avantaj:)) hehee
Soran+1 yılyokk hala çocuk gibiyimnazar değmesin tü tü de:P
Soran+1 yılsağol abisii:))
Soran+1 yıl:))) niye senin yaş kaç kii:D
işin olmadığı için beklemen normal lakin sonrasında pişman olma.. senin durumunda olan özgür takılırım hayatımı yaşarım daha zamanı var çekemem diyen kız arkadaşlarımın çoğu şimdi pişman ve çok geciktiler ama sen bilirsin yinede anormal bir durum yok
045 Yorumla
Soran+1 yılYAŞLARI KAç ONLARIN biraz da benim şansızlığım aslında
Soran+1 yılçok şansız bir veletim hakketten tüm arkadaşlarım evlendi biben kaldı nispet yapar gibi her otu boku face atıyolardı facede kapadım
- +1 yıl
o face bakma muhabbeti öyledir bende face açmıyorum o yüzden :) kızlardan biri 27 yaşında gayet güzel sosyal de bir kız ama ya çok seçici ya da pek çekilmez biri anlamıyorum iyi kızdır aslında şimdi öğretmen işi gücü var ama kadroya geçmek istiyor o da sıkılmış biri çıksa yuva kursam diyor aslına bakarsan çok özgür ruhlu ve girişken biridir uçuş okulunda tanışmıştık ama öyle bir süre sonra pes etmiş gibi duruyor :)
bir diğeri mesela ablam. kırkını geçti o da mutsuz bir evlilik yaptı 2 sene sonra boşandılar sorunlu bir şekilde o da çok özgür ruhlu ve aydın bir kişiydi bir sürü yabancı arkadaşı vardı çevresi genişti antalyada oturuyordu.. geciktirdi geciktirdi şimdi mutsuz, kız kardeşlerinin ikişer çocuğu var anne oldular o daha yalnız halbuki çok isteyen falan olmuştu doktor öğretmen hakim falan ama öyle işte.. iyi düşün türk kadının genetiği evlenip yuva kurmak anne olmaktır ne kadar avrupai olsada değişmez, sonra pişman olma :)) - +1 yıl
demek istediğim kendine güveniyorsan ve pişman olmazsan kariyer yap.. mesela bizim sınıfın kızları acayip çalışkanlardı ortalamalar 3.00-3.50 falan.. ne oldu? üçte biri kpss kasıyor, üçte biri okula kapak atmaya çalışıyor, üçte biri kısmet bekliyor... yani güçlü olmak lazım iş güç bulupta sonra ev kızı olabilirsin çocuk mocuk iyi düşün
Soran+1 yılbenim işim yook nasıl evleneyim evlenince işim olmaz mal gibi evde otururum ekonomik özgürlük şart
Soran+1 yılkariyer şart bana da yazık ev ortamı bna göre değil ben çocuk bakıp temizlik yapacak adam değili kendimi biliyorum mutsuz olurum
Soran+1 yılev kızı değilim bunun söylenmsi bile beni psikolojikmen kötü etkiliyor
- +1 yıl
öyle düşünme çoğu kadın erkeklerin eline muhtaç olmamak ezilmemek için öyle düşünür ki anlayışlı ve saygılı bir erkek bulsan hiç öyle dertlerin olmaz... sen şimdilik iş falan hallet y. lisans yaparsın bir ara ama hiç değilse gecikmeden arayışlara gir daha sözü nişanı para biriktirmesi var birkaç senede öyle hepsi bir arada gider zaten.. heleki işinin beğenmezsen şansın yaver gitmezse istediğin gibi olmazsa zaten evde oturmak daha mantıklı gelebilir yani şans biraz ama bence erteleme artık 29 yaşındasın kadının en güzel yaşları sakın evde kaldım diye düşünme ama kariyer bilmem ne armudun sapı üzümün çöpü diyede geciktirme bazı şeyleri
Soran+1 yılyaa yükseklisansfarklı alan açılmışkendi alanım yok kendi alanımdan yapmak istiyorum farklı alndan yaparsam olmaz hadi bundn yaptım diyelim kendi alanım açılsa nasıl geçiş yapacağım tekrar kayıt sldirip keni alanıma kayıt yaptırmak gerek gereksiz masraf olur beklemedeyim şu an alnımın açılmasını bekliyorum yaşadığı ilde yok diğer ünivelr 40 ing istiyor ne halt eecem bilmiyorum bir de ben evliliği sevmiyorum
Soran+1 yılinşallah ağzından bal damlıyor
Soran+1 yılişin kötü tarafı pilim bitti kpss den olayı kitap yüzü açamıyorum napcam ben bir taraftan annem baskı yapıyor ne halt edece bu gidişle eden kaçacğım kimsenin tipini göresim yook arkadaşlar arıyor açmıyorum kızın teki nişan yapıyor ondan arıyomuş benim duruuma bak bunların derdi ne yaa nişAN DÜĞÜNE GİTCEK MADDİ GÜCÜM MÜ VAR bir de para takayım farklı ile gidip masraf yapayım
Soran+1 yılyaa arayıp sormuyolar nişan yaklaşıyor düğün yakklaşıyor gel biz evleniyoruz diyorlar pes artık atanmadığımı biliyorlar arayıp sormuyolar düğünleri yaklaşıyo bir ay öncsinden arıyolar hal hatrımı soruyolar ben de yedim cevap vermiyorum bile gitmiyorum da düğünlerine hepsi de samimi arkadaşlarımdı ama çok soğudum onlardan
Soran+1 yılyaa ben evlilik meraklsı değilim evlenmek istesem evlenmiştiim tüm svgilileri bana asılıyodu onların evlendikleri eşleri önceden bana yanşıyordu ben biri evlendi diye evlenmem öyle karaktersiz değilim evlilik mühim bir mesele oyun değil bu
Soran+1 yılyok nispet değil zamanında cebimden iyi zıkkımlandılar zengin san dılar belki bilezik takarım diye arıyorlardır
Soran+1 yılfacemi kapattım utanmasalar yatak odlarının remini çekip atacaklar
Soran+1 yılya evlendikleri adamlar da arkadaşlarım arkadaş ortamımız yanii bunlar birlikteler çocuk da arkadaşı samimi kız arkadaşımın şu an elendiği kişi arayıp facedeki rsmimi soruyorr yaa bunun için aramış mall ne zaman çekmişim çok güzelmiş cart curt
Soran+1 yılyaa zaten facem kapalı banae onların hayatlarındn ama benim onlardan eksiğim yok kii fazlam varrr yanii bizz de hakediyoruz rahat yaşamı ben onları kıskanmam onlar kıskanır öyle pis huylarım yok
Soran+1 yıl2 arkadaşım da ben ankaraya tur attım diye faceden çıkardılar işe girdiğimi düşünmüşler böyle yaratıklarla arkadaşlık etmişim iştee ben bir güzel de cebimden zıkkımlandılar paraları yoktu celerine para koydum insanlığımdan ama şimdi hepsinden tiksiniyorum
Soran+1 yılyanisırf onlara inat da hırslanıp kpss ye çalışmıştım çok pislik olduklarını ankaradayken öğrendim yardıma ihtiyacım var ben işe girmediğim sürec eonlar mutlu olacaklar benim çalışmam şart
- +1 yıl
anladım bu bana da oluyor belli bir yaştan sonra iş bulma, hayatını kurma, aslan oğlum artık sıra sende ne zaman evleniyorsun bla bla bla :)) ama haklılar anne baba senin mutluluğunu hayatını kurduğunu görmek istiyor ben mesela bencilce davrandığımı düşünüyorum sen bu yaşa kadar büyüt okut yetiştir sana bir torunu çok görsün şerefsiz evlat :).. peki şimdi iş mi bakıyorsun yoksa ales, kpss falan mı kasacaksın yine..
Soran+1 yılben çoukları da hiç sevmem çocuk bakmayı da ev temizlemeyi de sevmem ben biraz tek yaşamak istiyorum atanınca
Soran+1 yıleşim temizlesin ne varrr bulaşıkları yıkasın o çocuk yapsın :))))) hiç istemem zaten çalışınca yorgun olacağım bir de ev işiyle mi ilgileneyim minyonluğum kalmaz br sene de yaşlanırım bunları yaparsam:)):)
Soran+1 yılçocuk için istiyorlarsa istemesinler onlar doğurmuyor ne de olsaa
Soran+1 yıldoğum sancısı çok fecii erkekler de bir gün doğurursa anlarlar:))) ızdıraptır garantii yazık her türlü kahrı kadın çekiyor acıyorum evli olanlara istemediği zaman cinsellik şiddeti görenler istemediği zaman istemediği işi yapanlar eşini övesiye öldürenler yapanlar da okumuş kesiminsan gördükçe ürküyor eşini öldürenler vss kimse kimseyi tanıyamaz evlilik bir tür kumar aslında
Soran+1 yılbelki de katilinle evleneceksin
- +1 yıl
böyle düşünerek hep savunmaya geçiyorsunuz :)) evet sıkıntınız büyük ama hakkınızda büyük.. sırf kadınının kıymetini bilmeyen bencil erkekler var diye evlilik, annelik, paylaşımcılık anlamını yitirmez :)) ne demiştim sana, aslında biz kıymet bilsek kadınların çoğu razıdır ev kadınlığına demezler kocamın eline bakmayayım çalışayım diye
Soran+1 yıldoğrudur kimseye aşık olamıyorum zaten yakışıklı bierkekle de konuşssamnormal konuşuyorum o dik dik bakıyor ben sohbet havasındayım atniyet yok b ende :P
Soran+1 yılben ekonomik özgürlüğe daha çok değer veriyorum
Soran+1 yılo beni aldatırsa ben de aldatırım sonra da boşarım
- +1 yıl
senin gibi bir kız tanımıştım ne kadar güzeldi bir bilsen? hatta dedim ki ona insan sana sahip olmak istiyor çok akıllı, özgür ruhlu kendine güvenen bir kızdı şu kalpsiz beni bile bir anlık üzmüştü tek tuhafıma geleni bu kadar kusursuz bir kızın mesela düğün istemem demesiydi, yakıştıramadım zira kadınların daha duygusal olmasını böyle şeyleri arzulamasını beklersin feminizm ya da erkek düşmanlığı tarzı şeyler hiç yakıştıramam kadınlara o yüzden haklı olsan da abartma bu durumları
Soran+1 yılfaceme sapıkçça eyler yazan tanıık arkadaşlarım oldu benden korktuklarından isimlerini değiştirmişler sapıkça şeyer yazıyorlardı iyice midem bulandı
Soran+1 yılseni istiyorum çok acımassın beni tanıyorsun yazmış adım değişik yazdı
Soran+1 yılben de çok güzeldimama şansız bir velettim her zaman
Soran+1 yıln eyiii
Şu okul işini dert etmeyin, okuyun ama okul kimsenin gözünü kör etmesin.
Girişimci olun, iş kurmaya çalışın, yatırım yapın meyvesini alın.
29 yaşına gelmişsin henüz bir işin bile yok ve hala yüksek lisansla vakit kaybetmeyi düşünüyorsun.05 Yorumla
Soran+1 yıltürkçeciyim napim
- +1 yıl
Bak o kadar kaptırmışsın ki hala dediklerimi derslerle bağdaştırıyorsun :D
Girişimci olmak ile türkçeçi matematikçi olmanın bir alakası yok.
Dersleri artık bir kenara bırakman gerek yeterince vakit kaybetmişsin.
Birikimin var ise bir yer aç, başarabileceğine inandığın işlere yönel çok fazla seçenek var, senin yapınla alakalı bir durum.
Anlatabildim mi?
Soran+1 yıltürkçe öğretmenliğini okudum Ankara üniv gidip market mi açayım:)))
Soran+1 yılbaşıma da lise mezunu müdür verirler
benim durumumda pek farklı sayılmaz. anlıyorum seni. ben yüksek yaptım bitti. kpss olmadı. yaş oldu 27. iş yok güç yok. hayat düzeni desen hiç yok. arkadaşlarım bir bir evleniyor. millet bana ne zaman evlenen demeye başladı. bana küfür gibi geliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNİYE NE OKUDUN alşatan bana diyen yok:))
Soran+1 yılallahtan bana diyen yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende 29 yaşındayım ama bir farkımıkz var ben şu an kamudayım. banada aşırı baskı var yaşın geldi ne bekliyosun gibisinden. bence hazır hissettiğinde bunu gerçekleştirmelisin. aceleye gerek yok yani.
034 Yorumla
Soran+1 yılbenim işim yook bölümün neydiisenin atandın mı
Cevap sahibi+1 yılatandım ben. mühendisim. bu sene kaç puan aldın kpss den.
Soran+1 yıl74 türçeciyim
Cevap sahibi+1 yıleğitim bilimleri puanın mı bu? geçen sene en son kaç puanda kalmıştı? bu arada şehir neresi?
Soran+1 yıl74 puan 4 binlerdeyim zor görünüyor
Soran+1 yılişin kötü tarafı pilim bitti kpss den olayı kitap yüzü açamıyorum napcam ben bir taraftan annem baskı yapıyor ne halt edece bu gidişle eden kaçacğım kimsenin tipini göresim yook arkadaşlar arıyor açmıyorum kızın teki nişan yapıyor ondan arıyomuş benim duruuma bak bunların derdi ne yaa nişAN DÜĞÜNE GİTCEK MADDİ GÜCÜM MÜ VAR bir de para takayım farklı ile gidip masraf yapayım
Cevap sahibi+1 yıl:):):) ohooo sen baya salmışsın ama kendini dur bir sakin ol ya. hemen karamsarlaşma.
Soran+1 yılyaa arayıp sormuyolar nişan yaklaşıyor düğün yakklaşıyor gel biz evleniyoruz diyorlar pes artık atanmadığımı biliyorlar arayıp sormuyolar düğünleri yaklaşıyo bir ay öncsinden arıyolar hal hatrımı soruyolar ben de yedim cevap vermiyorum bile gitmiyorum da düğünlerine hepsi de samimi arkadaşlarımdı ama çok soğudum onlardan
Cevap sahibi+1 yılyani normal zamanlardada hal hatır sormaları gerekirdi ben o tip arkadaşlarla pek görüşmem zaten keserim ilişiğimi. ama birde şöyle düşünelim, şu aralar biraz yoğun duygulardasın, bununda etkisi olabilirmi bu tepkilere.
Soran+1 yılyok bbir senedir aramıyorlardııı onlarrr soğudum
Soran+1 yıldğünü ağustosta haziranda arıyor zamanında cebimden çok zıkkımlandılar paranın kokusunu alışlar belki b ilezik takarım diye arıyrlardır
Cevap sahibi+1 yıl:):):) 1 sene aramayıp sora arayan arkadaşa basarım küfrü ben ya:) neyse salla gitsin. sen kendi işine odaklan. yani bu sene olmadı seneye olabilir. ama gayretli olman lazım. bence çalışırken yol haritan yanlış diye düşünüyorum.
Soran+1 yılne yol izlemeliyim 2 arkadaşım da ben ankaraya tur attım diye faceden çıkardılar işe girdiğimi düşünmüşler böyle yaratıklarla arkadaşlık etmişim iştee ben bir güzel de cebimden zıkkımlandılar paraları yoktu celerine para koydum insanlığımdan ama şimdi hepsinden tiksiniyorum
Cevap sahibi+1 yılsenin nasıl saçma arkadaşlıkların varmış ya:):):) ben kpss sınavı olarak yoldan bahsettim ama bbu arkadaş kazıkları seni baya etkilemiş. öncelikle bunu çözmen lazım senin
Soran+1 yılyanisırf onlara inat da hırslanıp kpss ye çalışmıştım çok pislik olduklarını ankaradayken öğrendim yardıma ihtiyacım var ben işe girmediğim süreeonlar mutlu olacaklar
Cevap sahibi+1 yılbence gene yanlış yoldasın. birilerinden intikam hırsı etkisiyle bişileri başarmak istiyosun. kendin için kendi hayatın. daha güzel imkanlar, daha iyi bir yaşam için bunu başarmak yerine, intikam için bunu başarmaya çalışıyosun. gene yanlış istkamettesin. bu şekilde başarı gelmez.
Soran+1 yılonlardan da tiksiniyorum hırslandırıyor bu beni ne yapmalıyım akıl ver bana onlardan çok tiksiniyorum konuşmuyorum uzun süredir arıyorlar açmıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılbu sene geçti... sınava yaklaşık 1 yıl var. bu süre zarfında çok büyük işler başarabilirsin. bence yeni bir başlangıç ve umutla dolmak için sınava şimdiden başlayıp gerekeni yapmalısın.
Soran+1 yılbilmiyorum çok yorulum artık çok para da harcadım onlara zamanında cebimden çok yediler bir de utanmadan arıyorlar düğün için sanki atandım bir de masraf yapıp farklı ile gideceğim zamanında bana asılan arkadşımın ve samimi arkadaşım olan eşinin düğününe gideceğim
Cevap sahibi+1 yılooooo bu iddalı oldu işteee. bence gitme. nedir bu yavşaklık arkadaş. bence sen herkese haddini bildirmelisin ama intikam alarak değil, sınavı kazanıp atanarak.
Soran+1 yıliştee bunun için hırslandım ama sonuç hüsran olduu bana asılan adamın düğününe mi gideyim
Cevap sahibi+1 yıldelimisin ne gitcen be. sen otur oturduğun yerde bu sene adam akıllı çalış. bu sene olcak inş.
Soran+1 yıloff yaa offf yok be gitmiyorum ama neden samimi kız arkadaşlarımın arkadaşları bana bakıyor onlar da arkadaşlarım halbuki onu geçtim ilk kez tanıştığım kız arkadaşlarımın sevgililieri de bana dikkatlice bakıyor onlar evliler ben değilim sebebi nedir istemediğim için ama şansız bir veletim kimseye de aşık değilim sevmediğim biriyle evlenmekten korkuyoru m işim olmadan da evlenemiycem yaşım geçicek ama allhtan 24 25 gösteriyorum o kurtarıyor
Cevap sahibi+1 yıldemekki çekici bir hatunsun. ilgi çekiyosun. senin için güzel bir durum bu. işin olması için emek lazımç sanalda zaman harcamakla olmaz bu.
Soran+1 yılhaklısın da pilim bitti usta ciden içiden gelmiyor ne halt edecem onu düşünüyorum kimsenin hayatıma müdahale etmesini isteiyorum tek istediğim atanıp tek başıma yaşamak çok şey mi istiyorum ben başımda lak lak edilmesinde hayatıma müdahale edilmesinden sıkıldım dışarıda cahil 50 60 yaşında kadınlar etek elbise giydiğimde kıskançlıktan laf ediyorlar benim yaşadığı il de çok iğenç zaten bana göre değil ki özgürce yaşıyacağım ege ye gitmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılbekleriz ege ye:) sen hangi ildesinki şuan. özgür bir yaşam istiyosan bu sene adam akıllı çalışman lazım. istek yokta nasıl çalışcamda falanda filanda bunları bir kenara bırakcaksın. eğer istiyosan emek vermen lazım. sızlanmayı bırakmalısın bir kenara.
Soran+1 yılsen izmirdesin sanırım ve memursun ne güzel tek yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yıliyi tahmin:) sen nerdesin söylemiyosun ama.
Soran+1 yılelazığ
Cevap sahibi+1 yıloohooooooooooooo baya uzaklardasın sen ama yaa:):):) yolun buralara düşmüyomu hiç?
Soran+1 yılyok da muhafazakar eğilim yani yanlış anlaşılmasın mini de giyerim yani farklı anlaşılmasın
Cevap sahibi+1 yılyok canım neden farklı anlaşılsınki. ekleyim seni ben. gizliden çıksan olmazmı
Soran+1 yılolmazz yaa
Cevap sahibi+1 yılnapalım sen bilirsin...
+1 yılbence de iş bulmadan evlenme. Hep sarkıtırsın sonra. Hangi üniversitenin hangi bölümünden mezunsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılAnkara türkçe öğretmenliği
- +1 yıl
bence bir an önce özel okullara veya dershanelere başvur ve iş bul. Çünkü 29 yaşındasın ve bir süre sonra iş bulman zorlaşır. Bir yere kapağı at sonra kpss ye çalış derim
Soran+1 yılsen ne okyon
- +1 yıl
işletme
+1 yılinsanlarla iletişimin iyi ise network marketing firmasına davet edebilirim az çok duymuşundur..
02 Yorumla
Soran+1 yıltürkçe öğretmenliğini okudum
- +1 yıl
istediğin sonucu alamadığını yazmışsın benimki sadece öneri önyargılı davranmanı istemem
Diğer konusunda 819 cevap paylaştı. Doğru yoldasın, işten sonrabirkaç sene için olursa yurtiçi veya avrupa tatil planları iyi olur
03 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılçocukları sevmiyom
ne ıstıyosan onu yap yasın 29 ıse aılenın evlen demesı gayet normal sen ne dersen de onlar onu demekten vazgecmez
04 Yorumla
Soran+1 yılbiz de boşver der geçeriz
Soran+1 yıltşklr destek için
- Diğer konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılYa bak şimdi sinirlenme de, 29 yaşına gelmişsin daha işin yok. Gerçekten akademik hayatta veya kariyerinde başarılı olabileceğini düşünüyor musun?
09 Yorumla
Soran+1 yılevet iyi bir ünivteden mezunumm isteyince yapılmayacak şey yok bunun yaşla ilgisi yook zaten çocuk gibi görünüyorum
- +1 yıl
Yaşla ilgisi yok da, "adam olacak çocuk b. kundan bellidir" diye bir laf da var.
Soran+1 yılanlamadı ben :))
- +1 yıl
Bir şey olabilecek olsan şimdiye kadar olurdun, sende o potansiyel yok demek ki diyorum.
Soran+1 yıltürkçe öğretmenliğini okudum ne potansiyeli arıyorsun ki
- +1 yıl
İşte, potansiyelin yoksa zorlama onu demeye çalışıyorum. Evliliği küçük görme, evlen. Burnun havada gezme.
Soran+1 yılAnkara ünivtesinde okudum gidip evleneyim öyle mi:)) komikmisin sen 74 küsur aldım atama sayısına bağlı her şey atanamayabilirim de oldu evlenip çocuk bakayım çok ukalasın sen çok meeraklıysan sen evlen
Soran+1 yılpotansiyelim olmasaydı Ankara ünivtesine okumazdım
- +1 yıl
Ben de Boğaziçi, bilkent falan diyecek sandım iyi okul duyunca. Bir de kpss puanıyla övünmüş. Kusura bakma da, ülkede atama bekleyen öğretmen olmak kalite göstergesi değil;)
evlenmiycem diyip karşına çıkan her talibini elinin tersiyle yitme, hani bir değerlendir düşün. çünkü yıllar sonra bir bakıcanki yaşın olmuş 37-38 bu kezde evde kaldım gibi düşüncelere kapılırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılyaa zaten çouk gibigörünüyorum b en
+1 yılben de senn gıbı dusunuodum ama artık pısman olmaya basladım, yas 28 atanamadım ıssızım. hayat herzaman ıstedıgını sunmuo ınsana. ne kadar plan yaparsan yap Allah'ın dedıgı oluo
04 Yorumla
Soran+1 yılblüm nedir yüksek lisans düşünmüyon mu
- +1 yıl
ısletme mezunuyum. dusunsem de dusunmeyle olmuo bu ısler maalesef, kendı ogrencılerını alıo her okul.
Soran+1 yılig 4o isteniyo bazı üniv bilim sınavı yapıyo
- +1 yıl
bılımden gayet fazla aldım arkadsım ama senı almıolar ıste. ıtıraz da etsen yetkılı makama elın bos donuosun. senn bolum daha avantajlı ama ıı sanslar sana.
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaster için bence biraz geç kalmışsın tamam yaptın diyelim e 2sene sonra yine işin olmıcak. bence bunu da düşünmelisin
03 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyosun olmıcağını münecimmisin:)
Soran+1 yılyüksek lisansın yaşımı var il kz duyuyorum saçma her yaşta yüksek lisans yapılır
Cevap sahibi+1 yılben fikrimi söyledim.
Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. erkekler icin kariyer cok onemlide bayanlar icin o kadar bilmiyorum ama inaniyorsan guveniyorsan kendine kariyer derim..
05 Yorumla
Soran+1 yılkariyer şart bana da yazık ev ortamı bna göre değil ben çocuk bakıp temizlik yapacak adam değili kendimi biliyorum mutsuz olurum
Soran+1 yılSÜPERSİN İSTEMEDiğim ortamda ulunmam bana fydaları da yok zaten iyi olsalardı yanlarında olurdum düğün için arıyan adamla işim olmaz
+1 yılEvlilik zaten kendini ne zaman Hazır hissediyorsan o zaman yapılmalı yaş gelmiş falan geç bunları
00 Yorumladoğa seçme hakkını bayanlara vermiş (ama genç bayanlara-30 olmadan evlen bence)
17 Yorumla
Soran+1 yılolmaz işim yook yapamam:)
Soran+1 yılben seçilmem seçerim
Soran+1 yılzaten minicik görünüyorum sorun olmaz evlilik çağımın geldiğini kimse anlıyamıyor minicik fındık gibi suratım var :))
Soran+1 yılvalla öyleyim ister inan ister inanma yaşımdan çok küçük görünüyorum kimse inanmıyor kii
İyi tamamda nereye kadar 40ında evlenirsin çocuğun olur sana anne diyecek yerde nine der :)
09 Yorumla
Soran+1 yılben çok minik görünüyorum bebek yüzlüyüm kimse inanmıyor yaşıma
- +1 yıl
Kandır kendini. Kısırlaşırsan görürüm ebeni...
Soran+1 yılkısırlaşmak mı:)))) yok bee zaten çocukları sevmiyorum kendim çocuk gibiyim
Soran+1 yılbiri kimliğimi gördüü şok olduu gözleri fıldır fıldır açıldı yeminle bebek gibi görünüyorum tipim çocuk gibii
Soran+1 yıl1. 59 minyonum
desinlere gitmiş sizin aklınız 35 şinden sonra niye evlenicenki. çocuğunda olmaz saten o yaştan sonra. annen bişeler biliyo sen onu dinle
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi de sevmediğim biriyle mi evleneyim:))
+1 yılEvlenme ama afedersin 29 seneni okumaya verdin kac sene daha okumaya ve kpss ye hazirlanip kendi basina yaşamayı düşünüyorsun yazik etme kendine
06 Yorumla
Soran+1 yılbikaç senedahaa kpss önemlii ben evlilik için okumadım çocukları a sevmem e şi yapmayı da tek yaşamayı seviyorum üstelik çok küçük görünüyorum yaşım minik görünümlü
- +1 yıl
Kpss onemli ama yani şimdi girdi isen sinava puanin yuksek degilse atama icin en az iko senen var yas olacak 31 e 2016 sinavini bekleyeceksen 2018 de atansan yas olacak 33 nereye kadar devam ne mezunusun ozelde bir sure calissana
Soran+1 yıltürkçe öğretmenliği
- +1 yıl
E o zaman ozel zor ama sanirim devlet daha zor
Soran+1 yılbilmiyom yaa
- +1 yıl
Hayatini daha fazla A B C D E arasında harcama derim sen bilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de seninle aynı durumdayım ama ben evlenmek istiyorum ve olmuyo keşke bi aday olsaydı atamayla uğraşmaktan bıktım.. bi sertifika alcak belki özel bi yer açarım onu işletirim onun dışında bu konuyla uğraşmak istemiyorum artık
00 YorumlaDüşüncen süper, umarım biran once hayal ettiğin işin olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol amin
Soran+1 yılsağol arkadaşım
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aklin varsa evlenme gencligini bitirme biri gelir biri gider hsyatini yasa bence
01 Yorumla
Soran+1 yılçok şekersin tşklr
Diğer konusunda 348 cevap paylaştı. aynen benim kafadansın, yarın y. lisans mülakatım var bakalım :)
039 Yorumla
Soran+1 yılmülakat mı ne mülkatı hangi üniv bu ve de bölüm ne üzerine
Soran+1 yılyaz yaz
Soran+1 yıl:):)
Soran+1 yılne sordular mülakatta nasıl oldu alesin yds kaçtı
Soran+1 yılblümün nedir
Soran+1 yılanki mesllek sırrı açıklamıyon bilim sınavı oldu muu bir anlat yaa
Soran+1 yılanabilim alın ne
Soran+1 yılokuduğun bölüm neydi
Soran+1 yılneden işletme üzerine yapıyorsun kendi alanından yapsan daha mantıklı değil mi bizim burada da işletme açılı başvurmadım kendi alanımı bekliyorum kamu yönetimini işletmeden yapmak istemedim
Soran+1 yılben kamu yönetimi mezunuyum burada işletme açıldı başvurmadım istemedim işletmeyi semediğimden kendi alanım olsun istedim oğru mu yaptım acab a
Soran+1 yıltıtt ieridekendi alanım iş görür uku bilimleri ya da yönetim bilimlerini istiyorum seninki ne şu an genel işletme mi
Soran+1 yılişletme nabilim dalıı genel işletme
Soran+1 yılben alaımı bekliyeyim işletme anabilim dalınan yapsam işime yaramaz gibi
Soran+1 yılben açıktan kamuda okudum amaa
Soran+1 yılişime yarar diye 2. üniv
Soran+1 yılb den 77 öekinden 74 geldi yaramadı
Soran+1 yıl74 p121; 77 p3 bu arada yükseklisansta harç parası var mı birinci öğretiminde harçparası kalktı deniliyor ama ünivtelerin sitelerinde harç paralarının ödendiği banka şubeleri verilmiş sen harç ödiycen mi var mı birinci öğretiminde harç yükseklisans için konuşuyorum
Soran+1 yılburada bir üniv açmış banka hesap nosunu vermiş
Soran+1 yılbekliyoruum tezli burada
Soran+1 yılaskerlik için mi yapıyon yükseklisansı bu arda harçparsı ödersen söyle onu bekliorum
Soran+1 yılyok sormadım
+1 yılÇok haklısın tek başına özgürce bir yaşa bir kaç yıl
04 Yorumla
Soran+1 yıltşklrr
- +1 yıl
Seni bir ben anlarım :D ben 22 yaşımda çalışmaya başladım şimdi 25 im 3 yıldır evlen diyorlar ama ben 29 yaşıma kadar herşeyi yaşayıp sonra evlenmek isterim
Soran+1 yılne işle meşgulsün
- +1 yıl
Elektrik mühendisi
+1 yıldogru dusunuosun ama bu surecte yıne de algıların acık olsun ^.^
cunku mantık evlılıgı nın ne demek oldugunu gayet ıyı bılıosun :)00 YorumlaYüksek lisans yapmaya bak, ;) :) evlenirsen hayatını bitirirsin.. lisansında para etmez.. :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltürkçe öğretmenliğini okudum ben sadece öğretmenlik yapabilirim
- Diğer konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılDüşüncen gayet güzel bence yani hayatını yaşamak varken bağlı kalmak neden o kadar okudun yani
06 Yorumla
Soran+1 yılvet bir de iyi bir ünivteden mezunum
- +1 yıl
Kaç yıllık emek var yani evlenip hizmet etmek için anladın o diplomayi
Soran+1 yıl5 yıllık emek var bir sene uzattı türkçe öğretmenliği
- +1 yıl
Atama gelir umarım evlilik için acele etme aileye bakma sen hayat senin :)
Soran+1 yılthanks
- +1 yıl
Başarılar :)
calısıp karıyer yapacagına evlen cocuk yapda ona bak kanks ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılyaw he hee boşuna hocalara diklendik üniversitede her şey evde kalıp çocuk bakmak içinmiydi
Sakin ol.. evlikik zorunlu mu hayret yaa..
Bosversene..02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın da baskı yapılcak aşık olmadan mı evleneyim yaa sanki zorunluluğum var
+1 yılyoo gayet haklısın. benim de 10 yıllık planımda evlilik yok. iş telaşındayım. bence böyle de olmalı
010 Yorumla
Soran+1 yılyaş kaç
- +1 yıl
23..
Soran+1 yılokuyon mu
- +1 yıl
hayır bitti
Soran+1 yılne okuun
- +1 yıl
hukuk. sen
Soran+1 yıltürkçe öğrt
Soran+1 yılhangi üniv İstanbul felan mı
- +1 yıl
yok ankda okudum
Soran+1 yılAnkara hukuk mu başkent felan mı
Hayatın sana neler getireceğini asla bilemezssin...
00 Yorumla
+1 yılEvlenme be ne evlencek sende bizim mahalleye taşın 5-6 evde kalmışlar, onlarla iyi gecinirsin
00 Yorumla
+1 yılBence evlenmelisin birini buldugunda hamile kalamazsan neolcak
06 Yorumla
Soran+1 yılNEDEN ERKEKLER ÇOCUK YAPMAYI SVERSONRAA YAPINCA çocuğu eşine şutlar her haltına o bakar
- +1 yıl
Oyle bisey yapabilcegimi nerden cikardin herkes ayni değil
Soran+1 yıl:):))
- +1 yıl
:-) evlilik iyidir canım keske ben de evlenebilsem
Soran+1 yılevlen :))
- +1 yıl
Kismet yok ki daha :-(
her geçen gün sıkıntı olacak evlenmen daha seçici olacaksın ve tabi anne olmak içinde geç kalıyorsun ilerde olamama riskin çok yüksek bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle yaparsan yaş 35 olur yok mu beni alan diye bakınırsın, hadi bir talih çıksa acaba doğurabilirmiyim diye doktor doktor gezinirsin, annen haklı bence.
09 Yorumla
Soran+1 yıliyi de ufak görünüyorum evlenmezler zaten:))
Cevap sahibi+1 yılAkıllı adam minyon kız alır, afedersin bir söz var ''Bodur piliç her daim Piliçtir'' diye. Kadınlar erken yaşlanır, sen ise daima taze ve hoş kalırsın.
Soran+1 yılişte o yüzden evlenmiycem:)))
Cevap sahibi+1 yılAma alan kişi yaşını öğrenince seçeneğin azalıcak sonuçta
Soran+1 yılyook yaa arkadaşlarıla yaşıtız benim hiç 26 yaş altı arkadaşım yook arkadaşlarım bile kızlardan bahsediyom kendilerinden küçük klrle evlendi
Cevap sahibi+1 yılŞu anda oldu ya seninle evlenecek olsam ve senin bir 23lük birde şimdiki halini seçme şansım olsa 23lük halini tercih ederdim :)
Soran+1 yıl23 yaşında 16 gösteriyodum şimdi anca 24 ya da 25 gösteriyom:) farkı yook
Cevap sahibi+1 yıl6 yılda 8 yaş yaşlanmışsın dikkat!!! :)
Soran+1 yıl:))) yok yaaa yaşlanmıyom
+1 yılHiç kimsenin dediğine bakma ne istiyorsan onu yap bu senin hayatın :d
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol sizin gibi düşünenleri görüne seviniyorum:)
+1 yılEvlilik kariyere mani değil kendinize bahane aramayın. Bkz. Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır
05 Yorumla
Soran+1 yılb enim arkadaşım fen bilgisi öğretmenliğini okudu şu an isyanda kpss ye çalışamıyor ve atanmadıı evde çocuk bakıyor psikoljisi bozulmuş durumda
- +1 yıl
kötü örnek
Soran+1 yılişte bu örneklerden dolayı evlenemem
- +1 yıl
kariyer sahibi kız kurusu olarak hayatına devam edebilirsin tercih meselesi
Soran+1 yılsağol:))
+1 yılevde kalmışsın biri bul hemen evlen daha falza geç kalma :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yıltek başına özgürce yaşamanın tadına bak önce.. tavsiye ederim...
011 Yorumla
Soran+1 yılçook teşekkür beni sen anlarsın
- +1 yıl
bekarken tadabileceğin her şeyi tat. çünkü evliyken bunları yapma şansın hiç olmaz. ama evlendikten sonra tadabileceğin şeylerde var onuda bekarken yapamazsın.. herşeyi zamanında yaşamak lazım...
Soran+1 yılyaa evlendikten sonra ne tadabilirsin bulaşık yıka ev temizle çocuk yap tek bunu tadarsın ana
- +1 yıl
yooo o zamanda tadacak şey çok. çift olarak yapılabilecek şeyler. ama çocuk oldumu hayatın sona erer...
Soran+1 yılevlenenlerin bir senede çocuğu oluor
- +1 yıl
onu eşinle konuşcan artık. ben 5 sene çocuk mocuk istemiyorum valla. eşimle hayatımı yaşıcam. ondan sonra düşünürüm çocuk mesela...
Soran+1 yılya yanlışlıkla olursa:) kız sürekli hap içip korumaz vücudu bünyesi mahvolur:)
- +1 yıl
Ya prezarvatif ya da erkek tutacak kendini :) ya da spiral taktircan :)
Soran+1 yılspiral çok tehlikeli
Soran+1 yılcinsellik olmasın ne var şart mı her dk her sn
- +1 yıl
Ya illa olacak diye birsey yok her dk her sn. Sen sordun ben cvpladim :)
+1 yılIlerde evlilik sitelerine dusersin sen
teyzeler dolu oyle05 Yorumla
Soran+1 yılyok beee idden yaşımdan küçük görünüyorum aşık da olmadım hiç
- +1 yıl
Niye bu zamana kadar yapmadin? Yillarca naptinki
Soran+1 yılyaa hep erkek kankalarım oldu onlar asıldı soğudum aşık olamadım
- +1 yıl
Yok master diyorum? Sence gec degil mi
Soran+1 yılyüksek lisansın yaşımı var ilk kez duyuyorum bunu:))
30 yaştan sonra pek bakmıyo bayana soylıyım
Bu yorumu buraya parketıp gıdıyorum04 Yorumla
Soran+1 yılben çok minik görünümlüyüm baby facemm 25 felan anca gsteriyorum
Soran+1 yılyoo ben mutluyum gayett
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik kariyerden işten vs hepsinden önemli.30u gecirmemek lazim
00 Yorumla
+1 yıl29una kadar bebek yapmak için mi okımuşsun? bir işini eline al 2 3yıl gez dolaş arabanı al yurt dışı na acil vs vs
012 Yorumla
Soran+1 yılçook tşklr de alttaki yazılara bak yaa bir beni sen anlıyon
- +1 yıl
Bakmaya gerek duymadım gerilik mesleğini almadan kimseye bel bağlama bu evlilikte ayrılıkta var olmadı 4 yıl sonra bitti ne olacak ortada kalacaksın ozaman kim bakacak? Benim annem yaşadı bunları sonra gidersin orda burada dönemli işlerde dolaşırsın dul olduğun, için kötü gözle bakarlar tipik türk milleti olmaz diye birşey yok kendi ayaklarının üzerinde dur kimseye muhtaç kalma bu hayatta
Soran+1 yılburada adam evlenip boşandıı dulgözüyle bakılmadı bekar kızla evlenip düğün yaptı aynı şeyi kız yapamazdu dul biriyle evleniri adil bir ülke değil burası
- +1 yıl
Hemde hiç değil. bu ülkede ne cumhuriyet bazında nede din bakımından adalet var tiksiniyorum
Soran+1 yıldini sömürmek var bunun yüzünden ateist olan var bu ülkede yaşanmz bitmiş ülkee
- +1 yıl
Saygı sevgi namus iki bacak arası ve cüzdandan ibaret
Soran+1 yılaynen üstatt ülkee bitik yurt dışına mı kaçsaam
- +1 yıl
En büyük hayalim Uruguay da yaşamak :)
Soran+1 yılyabancılarla konuşyom japon biriyle konuştum damat ordan olabilir:P
- +1 yıl
Japonlar pis oluyor onlar kesmiyor kılları :D nasıl inançsa artık :)
Soran+1 yılanlamadım:))
- +1 yıl
Koltuk altı ve özel bölge traşı yok onlarda günah diye geçiyor kore japonya cin hep böyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılokudukları zaman illa çalışacaklar diye düşünen tiplerden biri daha :S işe almıyolarsa napcan işe almalarınımı beklicen ölene kadar
03 Yorumla
Soran+1 yıltürkçe öğretmenliği okuum olmadı kolejde bir yerdeçaışırım
Cevap sahibi+1 yılGüzel bir eğitim aldığına şüphem yok ama öğretmenin evlenme sorunu olmaz diye biliyorum evlenme sorunu derken evlense bile rahatça okulda işine devam edebilir. bunları dert etmek saçmalık. ben sandım muhasebeci, falan ik mezunu gibi düşündüm ilk baştan öğretmen olduğun için dert etme o kadar özel okul var yaşta baya geçmiş hani
Soran+1 yıliyi de minicik çocuk gibi görünüyorum
zaten evde kalmışsın barı oku da dunya malını kazan
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!