Sevgilisi başka bir kızı hamile bırakmış kız ben aldırmam falan demiş hani benimle evleneceksin oğlan da mecbur kızla evlenmiş işte bunların dugun gününde bizim kız asmış kendini banyonun tavanına
Ben hala o halini unutamıyorum oğlan da üzüldü ben gördüm de aptal işte diğer kızı hamile bıraktı buna da durumu anlatınca kız kaldıramadı astı kendini
İyi de ben ne biliyim böyle bir şey olacağını herkes çığlık çığlığa ben bir girdim kız karşımda sallanıyor bidaha bakmadım zaten iç geçirdim sonra abileri geldi biri tabureye çıktı diğeri ipi bogazından çıkarmaya çalıştı başta çıkmadı sıkışmış kızın bogazına ip sonra çıkardılar yere koydular falan
Bence yapma ama illaki asmak istıyorum dayanamıyorum diyorsan balkon demirlikleri var oraya ipi bağla Boğaz’ına geçir kendini aşagı bırak asılırsın ama herkes o halini görür yani benden söylemesi
Bizim komşunun kızı işte o kendini asan kızın sevgılısi başka kızı hamile bırakmış sonra sevgilisi ben bu kızla evlenicem falan diyince kız kaldıramadı kendini astı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Direkt boyun kırılırsa sorun yok çabuk ölüm. Nefessiz kalırlarsa bir kaç dakika can çekişirler tahminim
Tabikide ciğerler havasız kalınca bir acı olur ekstra biryere ayağımızı çarptığında bile canı acır insanın dışsal olarakta acı olur içsel olarakta
Birkaç saniyede oluyorlar diye biliyorum ben
Neden böyle bişiyi merak ediyorsun ki
Bizim bir yıl önce komşunun kızı banyonun tavanına astı kendini acaba çok can çekiştimi merak ettim
Çekmiştir hatta pişman bile olmuştur iple intiharda genelde oluyor
Niyeki
Can tatlı neticede
O zaman niye asıyorlar
Zorda geçse hayat güzel ölüm korkutur her insanı geldiği an
Psikolojik bozukluk işte oda tedavisizliğin sonucu
Yani bide asılarak çok zor ipi yanlış bağlarsan dakikalarca olmeden can çekişirsin ipte nefesin kesilmekten
Artık umudun kalmadıysa yaşamak için evet yapılıyor
Çok fena değil mi ama ya
Tabiki vücut acı çekiyor. Vücudun savunma mekanizması devreye giriyor ve çırpınmaya başlıyor vücut kurtulmak için. Yaşama dönebilmek için.
Bizim komşunun kızı geçen sene asmıştı kendini güzelim kız yazıl etti kendine o halini hala unutmam çok fenaydı
Asılmış halini mi gördün
Evet havada asılıydı biz koşup baktık annemle annesi çığlık falan atmıştı ben şoka girdim banyonun tavanına asmış kendini yüzü mosmordu sallanıyordu ipte
Neden astı peki ne derdi vardı
Sevgilisi başka bir kızı hamile bırakmış kız ben aldırmam falan demiş hani benimle evleneceksin oğlan da mecbur kızla evlenmiş işte bunların dugun gününde bizim kız asmış kendini banyonun tavanına
Olan kendisine oldu..
Aynen o hamile kadında geldi yalandan üzülmüş gibi yaptı ama ben tebessüm ettiğini gördüm adamın da nasıl elini tutuyor
Cenazesinde
Yaptıkları kötülük onlara geri dönecektir muhakkak
Ben hala o halini unutamıyorum oğlan da üzüldü ben gördüm de aptal işte diğer kızı hamile bıraktı buna da durumu anlatınca kız kaldıramadı astı kendini
Sen de psikolojini bozma
Hala aklıma gelir o hali çok fenaydı ama aşmaya çalışıyorum
Bakmasaydın keşke
İyi de ben ne biliyim böyle bir şey olacağını herkes çığlık çığlığa ben bir girdim kız karşımda sallanıyor bidaha bakmadım zaten iç geçirdim sonra abileri geldi biri tabureye çıktı diğeri ipi bogazından çıkarmaya çalıştı başta çıkmadı sıkışmış kızın bogazına ip sonra çıkardılar yere koydular falan
Boğularak ölüyorlar tabiki acı çekerler
Bir beş saniye sonra olmuyorlarmı
Benim bildiğim çok daha uzun sürüyor. Umarım aklından böyle bir şey yoktur
Yok ya ben yapsam hap falan içerim asmak çok fena bide o halini görüyorlar falan
Sen hap falan da içime akıllım tamam mı
ben astım kendimi evet acı çekiyoeuz
E nasıl hayatta kaldın
ip koptu ;)
Nasıl bir his yani merak ettim ipi boğazına geçirince ne hissettin
holey be ölecem dedin
Nereye astın ki ip koptu
ölmedik iste aamk
İyi ki olmemişsin bidaha deneme
tamam apla
Ciddi diyorum bidaha denersen kurtulamazsın çok fena can çekişirsin
intihar bağımlılık yaptü ;)
Bence yapma ama illaki asmak istıyorum dayanamıyorum diyorsan balkon demirlikleri var oraya ipi bağla Boğaz’ına geçir kendini aşagı bırak asılırsın ama herkes o halini görür yani benden söylemesi
oda güzel :D
Kendini asanlar çok derdi oluyor ondan dolayı
çok korkunç düşüncesi 😒
Ayak çırpınışları her şeyi ortaya koyuyor aslında
Hiç görmedim sen gördün mü
Canlı canlı elbette görmedim filmlerde filan gördüğüm
İşte ben gördüm baya etkilendim
Canlı canlı nerde gördün
Bizim komşunun kızı geçen sene banyoya asmıştı kendini orda gördüm çok fenaydı
Asılı halde bende gördüm ama ölmüştü
Bende ölüsünü gördüm zaten
Sen kimi gördün asılı halde
Askerde iken köyün birinde kız ahırda kendini asmış savcı gelene kadar ailesi girmesin diye balında bekledin 45 dakika
Ayy çok fenaaa yaa
Bizim komşunun kızı işte o kendini asan kızın sevgılısi başka kızı hamile bırakmış sonra sevgilisi ben bu kızla evlenicem falan diyince kız kaldıramadı kendini astı
Okudum yorumlarda Allah affetsin
Hoş durum değil
İnşallah
Olan kıza oldu işte şimdi o hamile kız doğurdu kızları oldu yaşıyorlar evlerinde
Sen baya etkilenmiş sin muhabbet edecek birini arıyorsun ya da anlatacak birini sanırım
Elbette hem acı hem nefes alamama