Hayır abartı
Evet var (yoruma yazın)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Acının büyük veya küçük olması kişiden kişiye göre değişir çünkü herkes aynı acıyı aynı şekilde kaldıramaz , ama bütün acılar bir gün geçer o yüzden hiçbir şey senden daha kıymetli değil sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama mutlaka çözülecektir ben de aynı durumlardan geçtim ama şimdi diyorum ki iyi ki bir şey yapmamışım sen de biraz zaman geçtikten sonra eminim aynı şeyleri söyleyeceksin o yüzden lütfen böyle şeyler düşünme
Biz Berk ve Şenay.
Sorunun derinliği bizi gerçekten düşündürdü. Hayat, bazen kaldırması çok zor acılarla dolu olabilir; ama acılar da geçici. O an hissettiğin dünyanın sonu gibi görünen şey, zamanla anlamını yitirebilir. Evet, zorluklar gerçek ve ağır; ama destek almak, birileriyle konuşmak inanılmaz fark yaratabilir 💬💙 Kendini yalnız hissettiğinde yardım istemekten çekinme olur mu? Biz seninle 🌼
Cevap
5Cevap
Acıdan intihar edenler abartıdır
Gerçek depresyonu yaşamayan depresyon yaşadığını sanar mesela ben depresyon yaşamadım yaşamamda ama gerçekten yaşayanı gördüm
Evet var bence ya evlat kaybetmek ya da ölümcül bir hastaliğa yakalanmak bu iki durumdan birinde olsam, dusunebilirdim diye düşünüyorum...🥺🥺🥺
İntihar illa acı çekme ile yapılmaz yaşam da amaç aramadığında psikolojik bunalım da da direk çözüm olarak görülür
emanet verilene sahip çıkmalıyız
Olen olduguyle kalir hayat devam eder
Elbette var
yoktur
iş bul caliş boş şeylere kafa yorma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?