Ben kendime çok acıyorum çok çaresiz aciz görüyorum kendime çok üzülüyorum oturup kendime ağlıyorum 😢
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Neden herkes böyle ya bende ego tavan aşırı derecede hemde
Çok ego da zarar veriyor iyi değil ki
Bence mükemmel hem insanların sana bir saygısı var yani sen kendine ne kadar değer verirsen insanlarda sana o kadar değer verir
Böyle biri olmadım olmayıda istemem ego iyi değil 🙁
Kendine acıdığın zaman sokakta çöp toplayan küçük çocukları düşün
Acımamalı. Sen kendine acırsan diğer insanlar acıtmadan durur mu, biraz özgüven, özsaygı...
Haksızlık yaptı eski sevgilim bana ve umursamadı üzülmedi ben ağladım çabaladım ama yok hala daha yapılan haksızlığa elim kolum bağlı bekliyorum kendime üzülüyorum çaresizim o öok mutlu ben hergün ağlıyorum ruhsuz bedenden farkım yok
Dini boyuttan dolayıysa normal
Nasıl
İnsan kendi günahlarını hatalarını düşündüğü zaman kendine acıya bilir
Ben ne biçim insanım nasıl yapabildim bunu gibi
Ha yok ya dini değil
Öyleyse seni incitmişler
Evet 😞
Geçmiş olsun knk
Üzüldüm
Teşekkür ederim 😞🙏🏻
Neden böyle düşünüyorsun anlatmak siter misin
Haksızlık yaptı eski sevgilim bana ve umursamadı üzülmedi ben ağladım çabaladım ama yok hala daha yapılan haksızlığa elim kolum bağlı bekliyorum kendime üzülüyorum çaresizim o öok mutlu ben hergün ağlıyorum ruhsuz bedenden farkım yok
Dünyadaki tek erkek o mu
Haksızlık yaptıysa yaptı bitti gitti artık
Tabiki değil ama tüm sevgimi ona harcadım hayatımı ona adadım onu çok sevdim o beni nedensiz bırakıp gitti haketmedim hemde hiç
Anlıyorum ama bu örneklerle dolu hayat. Birbirini bırakmak normal bir eylem, olabilir olmuş artık. Bitti diyip geçeceksin, önüne bakacaksın
Olmuyor bakamıyorum çok s. alak biriyim 😢
Yav aç instayı falan bul bir yakışıklı yaz mesaj kafan dağılsın 😂 sohbet muhabbet tanışma
Herkesi reddediyorum ondan sonra yazan herkese onu anlattım hala çok seviyorum başkasını sevemem ki çok zor
Bu kafa yapısıyla üzülmeye devam edersin, başkalarını kendinden uzaklaştırmış olursun. Nereye kadar böyle olacak
Hayat geçip gidiyor anı yaşamalısın
Bilmiyorum ne kadar sürecek ama unutmak çok zor ilk defa aşık oldum o da haketmediğim şeyleri yaşattı bıraktı beni kötü biri değilim nedem yaşadım bunları 😢
Haketmeyen biri için zamanını çöpe atmaya devam ediyorsun kötü bu
Şunu anladım birine kör kütük aşık olduğunu belli etme bu duyguyu çok güzel eziyor 😢
Öyle tabi haklısın yani kanka
Ben çok bağlıydım çok seviyordum üzülmesine asla dayanamazdım 2 kez bile üzmedim sözüne karşı gelmedim kısıtlamadım mutlu olması için çabaladım bebeğimmiş gibi davrandım ya çok aşırı sevdim ama ben bunları haketmedim seni artık sevmiyorum dedi kötü bir şey yapmadım hiç
Bak kanka hâlâ anlatıyorsun ama bunların artık hiçbir önemi yok. Yani şuraya random harflere bassan daha anlamlı şeyler çıkar. Bunlar bitti artık yani napabiliriz
Neden bitti işte neden sevmek yetersiz kaldı nasıl değişir bir insan
Hâlâ sorguluyorsun 😂 başka bir şey konuşamıyor musun sen, bu hayattan aldığın zevkler neler nelerden hoşlanırsın mesela konu değişsin
Müzik dinlerim hayal kurarım en sevdiğim şeydir...
Hayal ne mesela
Hep onunla alakalı ya da kariyer
😂😂 ya bu adamla ne hayalin olabilir adam gitmiş ya
Sen bana yazsana ben seni tedavi edecem kafaya koydum ahdhha
Gelmesinin hayali meditasyon yapıyorum aslında
Sana yaşam koçu lazım sen kendi kendini bitiriyorsun
İstek attım
Yaz direkt kabul ete basınca etmiyor nedense istekler öyle duruyor 😂
olabilir..
Geçmiş olsun
Yengrç burcu musun
İkizler
Sen kendini bir pskologa götür kafayı yiyorsun
Psikiyatriye gidiyorum zaten 😞
Neden peki
Unutmaya bak önüne bak
Olmuyor ki aylardır böyleyim
Sebep
Mutsuzluk veren bir ilişkiye neden devam ediyorsun
İlişki bitti ama aklımdan çıkmıyor bitmiyor beynimi kemiriyor kendime acıyorum bu hale geleceğimi düşünmezdim
Ben kimse için kendimi yıpratmadım, üzüldüm ağladım ama kimse için işlerimi engelleyecek kendimi yavaşlatacak hayatımı engelleyecek kadar takmadım kafama, sen de bunu düşün mantıklı düşün haksızlığı göz ardı et yoluna devam et
Çok düşündüm bunları ama olmuyorr gerçekten kafsyı yemek üzereyim 😢
Olmuyor diye bişey yok ya gerçekten yapınca oluyor işlerine odaklan en basitinden zamanla geçecek zaten ama sen üzerine düştükçe geçmez yani böyle yaptıkça geçmeyecek
Neden kötüler cezalarını çekmiyor neden iyiler kaybediyor
İyi olduğumuz için kaybediyoruz
😞😞
Hayırlısı :)
ben acımıyom