link
Almanya'dan Türkiye'ye gelirken sadece Türk kimliği yeterli mi?
link
alman kimligiyle girebiliyoruz ama türk kimligi yetmiyor.. Oturumu varmi almanyada? Yoksa kacaksa teslim olsun belesten ucururlar yada oturumunu yaksin zaten gelmicekse geri :)
Pasaport ayrı vize ayrıdır.Pasaportu ibraz etmek zorunda.Giriş çıkış yapabilmek için.
passaport yok vize yok sadece kimlik war türkiye cumuhuriyeti kimlği gidecek bidaha da almanya dönmiyecek... adam alman kimliğinle giriş cıkış yapiyor türkiye benim vatandaşım neden giremesin
Pasaport yoksa kaçakmısın göçekmisin nesin?Boşuna pasaporta para veriliyor o zaman.Pasaportu kaldırırlardı öyle durum var ise.
ya sonuçta kaçaksan kaçaksın almanya bikere girdin cıkdınnn kardeşim ben memleketime giriyoruma dam diyemez ya bnaa seni türkiye almiyorum adam benim almanya nasıl girdime baksına*vatanıma dönerken bana kimse hesap soramaz :D kimlğim vare boru değil :D ben almanya girerken aklı nerdeydiii ?
Almanya'da polis yaklanmasın.Sınır dışı edilir.Türkiye Türkleri talep etmiyor.Ama Avrupa vatandaşını kolluyor.Hemen geri alıyor cezada vermiyor.
sonuç olarak kimliğimle türkiye girebilirim o zaman ?
Sınır dışı edildikten sonra girebilirsin tabikide.Bu ülkenin vatandaşısın.Kabul etmiyorum seni diyemez.
o zaman polise yaklanmam lazım direk kendi kendimi sınır dışı etsem olmazmı ?
O kadar bilmiyorum.Avrupa görmüşlüğüm yok.
Cevap
1Cevap
bide hoparlör lazım
senı yenecemmmm Isstanbul demek lazım...
öle ama reis bu alman devletine cok uyu oluyorum hep sorun cıkartiyolar biz türklere her konudaaa
Tam tersi pasaport gerek. Kimliği hiçbir yerde sormuyorlar. Geçerli olmaz pasaport yerine.
bilmiyoruz daha detaylı bir yerde araştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar