Zaten zamansızlık içinde gelişmiş sizde her şey. Sevmeden gidip ailesiyle tanışmışsın duygularından emin olmadan hazır hissetmeden. Ne fark eder al karşına konuş. Kendimi yokladım de seni sevdiğimi sandım o anlamda sevdiğimi sandım ama öyle değilmiş de. Seninle ilgisi yok aklım karışıktı çabuk gelişti benim için her şey ama şimdi eminim, böyle devam edemicem sizler iyi insanlarsınız konunla seninlede ilgisi yok ama böyle devam edersem de bu hem bana hem sana haksızlık olur diyip noktayı koy
İhtiyacın olan şeydi cesaret. Bi an önce bu konuşmayı yapıp rahatla. Karşı taraf için çok geçerli anlaşılabilir sebep bu anlattıkların. Biraz üzülür tabi ama anlar dürüst oluşun içten oluşunda etkili olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence aklına uymayanlarda oldu. Aileyide gözün tutmadı ısınamadın vs
Ailesi çok iyi ama o kişiye cekim hissetmiyorum aşık degilim
Ayrıl uzatmadan kimseyi üzme yol yakınken yap bunu
Haklisin ama şimdi tanişip ayrilmak daha garip olmaz mi biraz zaman mi geçse acaba
Zaten zamansızlık içinde gelişmiş sizde her şey. Sevmeden gidip ailesiyle tanışmışsın duygularından emin olmadan hazır hissetmeden. Ne fark eder al karşına konuş. Kendimi yokladım de seni sevdiğimi sandım o anlamda sevdiğimi sandım ama öyle değilmiş de. Seninle ilgisi yok aklım karışıktı çabuk gelişti benim için her şey ama şimdi eminim, böyle devam edemicem sizler iyi insanlarsınız konunla seninlede ilgisi yok ama böyle devam edersem de bu hem bana hem sana haksızlık olur diyip noktayı koy
Sence direkt böyle net mi söylesem
Böyle net konuş. Hiç dolandırıp çevirme çünkü doğruyu söylüyor olacaksın vicdanen de rahat edeceksin emin ol
Çok haklısın..
İyi ki yazdın
Cesaretimi toplamaya çalışıyorum şu an
İhtiyacın olan şeydi cesaret. Bi an önce bu konuşmayı yapıp rahatla. Karşı taraf için çok geçerli anlaşılabilir sebep bu anlattıkların. Biraz üzülür tabi ama anlar dürüst oluşun içten oluşunda etkili olur
Çok haklisin ya psikoloji oku 😄
Belki bu alandayımdır😉😊
Bana destek verdiğin için teşekkür ederim yazdım ona
Ayrılmak istediğin biriyle neden sevgili oluyorsun. Hadi oldun öyle bir niyetin var neden ailesi ile tanışıyorsun
Ne bileyim gel tanış dedi o sırada devam edilir diye düşünüyordum ama hiç çekim hissetmiyorum
Hahaha tongaya gelmişin.
Yaşın kaç
22 yim
Senin kafa dolu baya. Yazsana bana
Neden hemen tanıştırma isteğini kabul ettin
Çok fedakar ve iyi biri devam ederiz onunla diye dusundum ama hiç çekim hissetmiyorum bu şekilde ciddi bir ilişiye girilmez ki katlanmak olur bu
Ayrılma düşüncen varsa tanişmamiydin
Sevgili degilsej ne diye tanistirirdi
Sevgiliyiz zaten devam etmek istemiyorum anlaminda diyorum