Bütün dünyada Kiliseler "Cemaatsizlikten" bir, bir kapanıyorlar.
Açık olan Kiliselerede bir avuç ihtiyar kişiler gidiyorlar.
Açık olan Kiliselerede bir avuç ihtiyar kişiler gidiyorlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doğru olan bu eğer biz tanrıya ibadet ediyoruz şükür ediyoruz yok heryerde katliam tecavüz madem kullarını çok seviyo korusa ya ben ateistim hocam zamanında ibadet ettik şükür ettik ama yok profilimi de gizlemiyorum gelin adam gibi konuşalım
Allah bizi bu dünyaya imtihan için getirdi. Her şeye müdahale etse öyle imtihan imtihan olmaz.
Diyelimki okulda bir sınava girdiniz cevapları ögretmen söylüyor, sonrada "Tebrik ederim imtihanı geçtiniz, filanca yeri kazandınız" dese böyle imtihanmı olur?
Peki hasta çocuklar veya işkence ile öldürülen hayvanlar düşman eline düşen askerler bunlarınki demi imtihan hocam
Hepsi imtihan, ve hepsinin çektigi cezaya ve zülüme göre mükafatı verilecek. Hatta öyleki o zülümlere ugrayıp ahirette o nimetlere kavuştuklarına savinecekler. Yani iyikide zülümlere ugradık diyecekler.
Hiç bir şey bedava degil. Her şeyin bir karşılîgı var.
varsa sizin olsun
Şeytan paganizmi hep gü
Elim çerptı. Şeytan paganizmi (Tabiki Allah'ın izni ile) hep güçlü kıldı. Az ama güçlü bir zümre hep dinleri bozma çabasına girip, şeytanın en büyük destekçisi oldu. İlk Yahudilik, ikinci olarak Hristiyanlık çeşitli pagan etkileri ve protestanlık ile iyice bozdular, en son taciz olayları, ile sistemli bir algı operasyonu sonucu, gençlerin "bu nasıl bir din" demeye başlayıp, İslam'ı da işit zihniyeti zannettikleri için, inançsızlığı seçmesine neden oldular.
Akılları sıra bu ara islamiyet için aynı sistemi kurma çabasındalar
Bu hanım Fransa'da kendisini imam atadı. "Fransa İslamının vakti geldi", "başka bir İslam mümkün" gibi saçmalıkları, Fransa hükümeti desteği ile yayma çabasında, tıpkı zamanında Protestanlığı çıkardıkları gibi şimdi de hz. Meryeme benzetmeye çalıştıkkarı bu kadın ile İslam'da yeni bir mezhep kurma peşine düştüler. Taki Müslümanların torunları da, "bu nasıl din" diyerek dinsizliği seçsinler istiyorlar.
Bu insanlara en büyük destekçi malesef farkında olmadan biz oluyoruz. Neden, öfkemiz ile.! En büyük sünnetin sevgi olduğunu unutuyoruz, peygamber efendimizin insanlara davrandığı gibi yumuşak ve akılcı İslama güzellikle davet eder tarzada davranmak yerine, inatla ötekişeştiriyoruz. Allah için dikkatli olmalıyız.
Şerefsiz satılmış köpekler.
Dini değerler yavaş yavaş yok oluyor. Genç nesiller ebeveynlerinin değerlerini takip etmiyor demekki
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?