+1 yılÖnce üzülürdüm, sonra üvey evlat olmama rağmen bana bakan seven bu üvey aileye daha da bir saygı duyardım. Biyolojik aileme karşı hislerim de değişir, öldülerse falan onlar için dua eder hayır yapardım, çok aciz oldukları için verdilerse onlar adına da üzülür iki anne iki babaya sahip olduğumu söyler ilişkilerimi geliştirmeye çalışır mutlu etmeye çalışırdım. Namuzsuzluktan ipnelikten verdilerse ne bu ne öbür dünyadan benden hiç bir sik göremezlerdi.
12 Yorumla- +1 yıl
eyvallah:D
En İyi Cevaplar
Öyle bile olsa bana en çok değer veren insan onlar olmuş düşünsene gerçek ailen bırakıp gitmiş ama onlar sahip çıkmışlar. Daha çok severim.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla yuz yilin en buyuk partisini verir ortaligin a*ina kordum :DD sonra gercek ailem zengin mi diye arastirirdim :))) saka bir yana bunu cidden isterdim uvey olmayi yani ama gercek ailemi de aramaya kalkmazdim bu aileden yavas yavas uzaklasir kendi hayatimi kurardim
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPiton o piton :D
Babam bana günde 30 kes ben seni çöpte buldum acıdım aldım diyor Dna testine gidelim diyorum olmaz kalbine iner diyor.
Buna inanmıyorum ama eğerki böyle bir şey olursa yemin ederim intihar ederim. Babamın kızı olmaktan gurur duyuyorum başka baba istemem.18 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Belki baskasi dogurmus olabilir ama emek haricyan hasta oldunda basindan ayirlmayan bir insan hayatda yüzü cevilicek bir insan degildir o yüzden hayata aile olarak bilinen insanlarla debam ederdim.. zaten ondan sonrasini onlar anlatirlar gercegi olan bitenleri
10 YorumlaBence doğuran değil büyüten annedir çok zor bir hayata emanete düzgün kol kanat gelmek çünkü bende senin gibi gitmem ama Allah yaşatmasın öyle bişey yaaa
13 Yorumla- +1 yıl
Ciddi olursak istemişler ki alıp büyütmüşler benle neler çekmişler diğer tarafsa bazı özel durumlar hariç kolay yolu seçmişse bu zamana kadar nasıl bensizdi bundan sonrada öyle olsun mutlu olsun ama benden uzak offf çok derin mevzular neyse... Yorumuna gelirsek aynen almasalarmış baştan yapışırım sülük gibi ahaaha
+1 yıl'' Valide kısa , peder kilolu , ben mehmet okur gibi bişiyim. Şüphelenmiştim zaten. Neyse kapatalım konuyu akşama ne yemek var valide? ''
11 Yorumla
+1 yılTası tarağı toplar çıkarım dünya turuna, nasılsa üveyim gerçekleri nerde bilmiyorum kafa rahat oh miss
12 Yorumla- +1 yıl
hippilere katılırım :D
+1 yılBoynu bukukleri oynardim :)) Simdiye kadar fark ettirmedler ise, bilmiyormus gibi yapardim. Ailemi seviyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Sanki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumda olmadan net bir şey söyleyemem insan yaşamadan bilemez tabi. Ama ben eğer gerçek ailemin beni evlatlık vermesinde geçerli bir nedeni yoksa beni büyütenlerle yaşamaya devam ederdim. Gerçek ailemle de çok sıkı fıkı olmamakla beraber görüşürdüm. Çünkü önemli olan doğurmak değil, sadece çocuk doğurmakla anne olunmaz. Hoş gerçi hiçbir neden çocuğunu, canının bir parçasını bir başkasına evlatlık vermeyi gerektirmez ya...
10 Yorumla
+1 yılnapıcam otururum oturdugum yerde hiç duymamıs gbi yaparım :D
21 Yorumlaİşim nedeniyle uzakta yaşıyorum zaten, o yüzden iyice rahatlardım yani :)
13 YorumlaDiğer konusunda 450 cevap paylaştı. şu an ogrensem merak ederim ama asla uvey ailemden ayrilmam :D gece gece aglatcaniz beni yaa :D ://
12 Yorumla
+1 yılböyle birşey imkansızzzzzzzzz çünkü ben babamın ikizi gibiyim :D
11 Yorumla
+1 yıltabii ki de şu an beni büyüten insanları ömrüm boyunca borçluyum. ve minnettarım. zaten yalnız yaşadığım için değişen bir şey olmazdı:)
11 YorumlaÜvey mi :) bu kadar seçilip de üvey evlatsam yani ben bu aileye ölürüm yahu
14 YorumlaKeşke l*n böyle anam olamaz benim böyle bir çene ^^
21 Yorumla- +1 yıl
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılüveyiz müyeviz ama bu ailenin bir kurum olmasında emeğimiz çok derdim.. heç bir yere gitmem deliyim miyim..
12 Yorumla- +1 yıl
:)))
bir rivayet...
''Cocuk kimin döşeğinde doğmuşsa cocuk onundur.''12 Yorumla
+1 yılama bu yaşa kadar büyüttülerse daha da bişey demezler ve seni seviyolardır. zaten sen eninde sonunda öğrenecektin başkasından öğrenmediğin iyi oldu
125 Yorumla- +1 yıl
tabiki bunu kötüye kullanmadılar galiba. gerçek aileni sordun mu peki?
- +1 yıl
of ya :D
- +1 yıl
gıcık desem sana :D
- +1 yıl
beni geçemezsin ama :)
- +1 yıl
denemek başarmanın yarısı :D
- +1 yıl
asdfgh :D
- +1 yıl
psikolojim bozuk :D
- +1 yıl
kritik :D
- +1 yıl
cidden yoğun bakıma ihtiyacım var...
- +1 yıl
aşk acısı çekiyorum
- +1 yıl
:d sende haklısın
- +1 yıl
:D iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılFark etmez. Üvey olupta böyle Annelir yapan kadını, doğurmamış olsada ayaklarinin aldını öperim. Beni doğuran anneyide meraktan kim oldugunu ogranirim. Ama dogran degil buyuten anamdır :)
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabi canım :)
Cevap sahibi+1 yılUu tamam demem :D
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı yok yıllarca birlikteydik sonuçta :D Ama ekşın olur gerçek ailemi merak eder bulurum
11 Yorumla
+1 yılvalla yas olmus 29
artık dunya vatandaslıgını benımsemısım
gectı o hesaplar ^.^11 Yorumlatasımı tarağımı toplar babamın evine giderim. bu aileden çok sıkıldım:):):)
14 YorumlaO kadar şansız bir insanımki bu bile başıma gelse şaşırmam
12 Yorumla
+1 yılGerçek ailemi arardım belki çok zengin çıkarlar felan :D
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D
Ben anlamiştim zaten size benzemiyorum hiç deyip haberim varmiş gibi yaparim 😋
11 Yorumla
+1 yılGerçek ailemin kim olduğunu öğreniyim sonra bakarız :D
10 Yorumla
+1 yılAilem beni sevdiği sürece sorun yok.
Tabi şu saatten sonra dışlanırsam kendi yoluma giderim elbet :)01 YorumlaEyvallah der kapıyı sessizce kapatıp topuklarım , tabi ebeveynlerin yanaklarından makas almayı da ihmal etmem.
10 Yorumla- Diğer konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek ailem bana emek verip beni büyüten ailemdir, biyolojik aileme ihtiyaç duymam
10 Yorumla Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Allah razı olsun bana baktınız büyüttünüz ama ben doğruyu bilmeyi tercih ederdim diyip evi terkederdim.
10 Yorumla
+1 yılvalla çok ekşınlı düşünün bir tane daha aileniz var :D
05 Yorumla- +1 yıl
o kadar büyütmüşler atmazlar ya artık :D
- +1 yıl
senin ailen üvey mi ya inşallah falan? :)
abim hakliymis derdim-_-:)
22 Yorumla
+1 yılKaos çıkarmaya bahane.
11 YorumlaAman ne onemi var :D:D:DDD:
Ha iyi tamam derim :D21 Yorumla
+1 yılBişey yapmak mı lazım? :)
14 Yorumla- +1 yıl
beni bu yaşıma kadar arayıp sormayanı ben niye sorayım.
- +1 yıl
Onlar zaten ailem olmuş bişey yapmaya gerek yok aynen devam beni büyüten bu yaşa getiren öz ailem olmasa bile vefasız davrancak değilim bende yaşlandıklarında onlara bakarım vs.
- Diğer konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılbende aynisini yaparim dayi :D
15 Yorumla- +1 yıl
en iyisi suluk gibi yapisican
- +1 yıl
çilingirci çagirirsin :D
+1 yılEvet biliyordum hacı derdim :D
11 Yorumlaannem iyi yav üveyse de hissettirmiyor
20 YorumlaDiğer konusunda 368 cevap paylaştı. Bıraktıklarım yerdeyim hiç birşey değişmez
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şey değişmezdi
10 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılaha boku yedik derdim :)
11 Yorumla Kendi başımın çaresini bakarım
11 Yorumla
+1 yılben ailemi asla değişmem
10 Yorumladogurupda bakmayana anne bile demem.
10 Yorumla
+1 yılNe yapayım kalırım beni büyütenlerle.
10 Yorumlagöbek ataradıım. şehri terkederdim o bahaneyle :)
10 Yorumla
+1 yılBen beni büyütenleri bırakıp gitmezdim
10 Yorumla
+1 yılGerck ailemle bir farki yoksa gtmem
01 Yorumla
+1 yılHiçbir şey.
11 Yorumla
+1 yılhiçbişi
15 Yorumla- +1 yıl
umruma gelmez şahsen tamam derim geçer küçükken beni üvey verceklerini söylediler bana ey gidi eeyy :D
- +1 yıl
üzüldüm :D:D
biliyordum biliyordum diye bağırırdım
10 YorumlaKitap okurum
11 Yorumlaaynen devam.
10 Yorumla
+1 yılSorun etmem.
10 Yorumla
+1 yılşaşırmam yanı :D
10 Yorumla
+1 yılksk öyle bişey olsa
14 Yorumla- +1 yıl