Açıkçası aramazdım. Onlar beni nasıl bıraktılarsa öyle de arasınlar bulsunlar. Ama beni o yaşıma kadar kim büyütmüşse benim annem de babam da odur. Anne baba olmak 5 dakikalık zevk için çocuk yapmakla olmuyor.
Bir koruyucu annem vardı. Belli bir yaştan sonra öz ailemi aradım. Buldum ama hiçbiri hayatta değildi.
Bunu ilk öğrendiğimde, içimde çok büyük bir boşluk hissettim. Sorgulayan bir insanım ve aklım "Neden" sorularıyla doldu taştı. Zamanla bu sorulara cevap buldum. Cevap buldukça kendimi, ülkemi ve ailemi tanıdım.
Hayatıma devam ediyorum. 🤷🏻
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla 2 yorumu gör
Soran
2 ay
Çok üzüldüm senin adına. Güçlü durman çok güzel keşke bende senin gibi olabilsem
Yok şu an seviyor zaten ama küçüklüğümde hiç ilgilenmedi ve bu bende biraz psikolojik olarak çöküntü yarattı yine de onu kendimden çok seviyorum iyi ki yanımda 🥹
Herkes neler yaşıyor ne yaşadığınızı bilemem tabi. Bende çok zor şeyler yaşadım hala da yaşıyorum. Ama ne yapalım Allah dağına göre kar verir derler. İmtihandan geçiyoruz ☹️
Evet çok doğru söylediniz. Çok çetin imtihanlardan geçiyoruz. Aynı şekilde bende yaşamaktayım lakin tükenmenin eşiğini geçeli çok oldu. Dışardan bakınca halen dimdik sessiz bir dağ misali dururken, içerisi...😔
En İyi Görüş