Ben LC Waikiki'yi yabancı markası zannediyordum ama Türk markasıymış çok şaşırdım. Bence bunlar yanlış yazmış, LC Waikiki yabancı markası. Türk markası olsaydı ismi Türkçe olmaz mıydı? Bir kere Türkçede W harfi bile yok
Yabancı markası
Türk markası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
LC Waikiki Türk markası mı yoksa yabancı marka mı?
LCW eskiden sadece çocuk giyim üretildi ben onun kaliteli pahalı giysileriyle büyüdüm. Üstünde 🐒 maymun suratı olurdu (cizgifilm karakteri gibi) Bayramlık dendi mi çocuk için oraya gidilirdi. Sonra Türkler aldı tüm yaşlara giysi üretti. Kalite düştü. Vs vs.
Satış taktikleri bunlar. Kimisi pahalı kaliteli yapar kimi ucuz kalitesiz. Biri pahalı olduğu için iyi para kazandirır diğeri çok sattığı için iyi para kazandirır.
Bak mesela ben yillar once henuz yabanciylen bir mont almistim abartmiyorum sana 10 seneden fazla giydim hala ilk gunki gibiydi artik ayni monttan skildim ihtiyac sahibi birine verdim. Ama simdi oylemi😀
David Ginola, Jakamen, Dufy vs.. bunlar da yabancı isimli, ama listede Türk markası olarak geçiyorlar. Bunlar da önceden yabancı markalar iken sonradan Türk şirketleri tarafından satın alındı desek doğru olur mu?