evet aşşırı kaliteli demiyorum ama diğer mağazalarda bi gömlek 800 olmus yani naısl alalım ben de waikikiden aldım küçümsüyo gibi şeyler söyledi hayatta giymem falan
spnra üstümde görünce oha çok güzelmis nerden aldın dedi🤡🤡🤡🤡🤡🤡
bi daha yapmaz dimi🥷
evet aşşırı kaliteli demiyorum ama diğer mağazalarda bi gömlek 800 olmus yani naısl alalım ben de waikikiden aldım küçümsüyo gibi şeyler söyledi hayatta giymem falan
spnra üstümde görünce oha çok güzelmis nerden aldın dedi🤡🤡🤡🤡🤡🤡
bi daha yapmaz dimi🥷
Marka denilen şey kıyafetin üzerine basılan bir etikettirr. Avrupa yakası dizisinde bu eleştiriliyor hatta İtalyan marka bir ceket üzerinden. O ceketinde üretimi Türkiye'de çıkıyor. orada o ceketi üreten kişi de İtalya'da sadece etiketi basıyorlar diyordu.
Cevap
29Cevap
Yeri gelir pazardan, yeri gelir mağazadan, yeri gelir en lüks markadan giyinirim.. Bunda küçümsenecek bir durum görmüyorum. Bu gibi şeyler çok ergence geliyor bana.. kime ne ki benim üzerimdekinin markasından baba yakışıyor mu ben beğenmiş miyim BİTTİ!
pazarda bile çok güzel seyler buluyorum herkes nerden aldın diye soruyo dediğin gibi pahalı markadan gidip ceket de alırım daha kaliteli olmasını sitediğim için ama bu pazardan da alamıycağım anlamına gelmiyp
Madem küçük görüyor kendisi sana daha iyi markalardan alsın nasıl arkadaşmış o
kendine de alamıyo ki🤡
Eee neyin şovunu yapıyor ahsjs
işte knk paran yetmiyo bakıp geri koyuyosun burdan al diyorum giymem ordan diyo iyi kıyafetsiz kal aw keödpsndhspsmdxdmhd
Ahsjs te allam
Böyle insanları görünce iyi ki ekonomi bu halde diyorum. Bu egoist insanlar birde zengin olmasın. Açlıktan hep ağzı koksun.
çevremde çok zengin insanlae da var bi arkadasım özel italyan lisesinde okuyo ama defactodan tişört giyiyo marka takıntısı yok pazara gidelim mi diyo bana
Bunlardan ne arkadaş ne de dost olur.. senin yerinde olsam olabildiği kadar Uzak tutardım kendimden
O tür insanlardan uzak dur. Maddiyat gözleri aşırıdır.
bunu diyen adam para kazanmıyordur. kazanıyorsa bile kredi kartını patlatarak iyi dediği markaları alıyordur. iki türlüsünü de gördüm çünkü.
Yaprak kopar daldan şekerim öyle giyin rte ne diyor bizim dolarımız yok Allahımız var Allahımız diyor sende liderini dinle ve yaprak kopar ağaçlardan kendine elbise yap haha hic güleceğim yok tu;)
öylede şimdi nekadar verdin o tsörte mesela cidden bazı ürünler aynı fiyat ltb zara filan olsun
260 a mı ne gömlek aldım dediğin mağazalarda 800 falam
pant falan waikikiden almam ama bana göre hırka ve yazlık gömlekleri kaliteli ben beğendim
Yav kıyafetin markasıyla mı uğraşacağız ya
Ben bedenime neyi bulduysam, sevdiysem onu alıyorum, kimi ne ilgilendiriyor. Çok dert edinen gelsin alsın bize bu ne be zjzj
saçmalık insan her yerden giyinebilir
ne yani kimse alay etmesin diye italya milanodan mı giyinelim
LC Waikiki ezik mağaza mı?
Arkadaşın zengin mi? Adam olamamış başkalarının maddi durumu ile dalga geçiyor
Baba parasıyla giyindiği o kadar belli ki. İsrafa gerek yok
ya öğrenciyiz onun da çok parası yok pahalı yerlerden de alamıyo ki
Desene kıyafetlerimi Waikiki'den, arkadaşlarımı çöplükten seçiyorum diye...
Arkadaşın bos yapıyor onla muhattap olma bence bende ondan giyiniyom gayet Guxel kiyafetleri var
Aşırı kalitesiz bir mağaza da değil sanki kendisi gucci giyiyor. Varoşa bak parasi olan kezban diye buna denir
Kanka lc nerde ucuz en normal gömlek 600 lira anasını satayım
yooo 250-300 falandı
İnsan sahip olduğu ile hava atar. Onun tek sahip olduğu parası ve böyle insanlardan uzak dur..
öğrenciyiz paramız yok ekxöpsmxhzpsmxg benim hesabımda 5k varsa onda Şu an yoktur bile ama yine de marka takıntısından vazgeçmiyo, bi gün istedi diye onla mağaza gezdim ona da pahalı geliyo bi sey de alamadık
Yanlız analamada turkiyedeki kumaşların cogusunu Waikiki üretiyor ,😂
zaten yerli malı oldugu için o kadar pahalı değil o savundugu zara ithal oldugu için pahalı kaliteli oldugu için değil
Yaa ithal falna değil hepsi burada üretiliyor 😂😂
😵💫😵💫😵💫
o zaman dolar endeksli diye pahalı
Arkadaşlarının yaş ortalaması 12 13 falan galiba
Sorun giyindiğin yer değil arkadaşlık ettiğin insanlar.
Eskiden Lc Waikiki lüksdü gidip alamazdik... şimdi de fakirin markası oldu ordan çıkmıyoruz...
Umursama boş ver onları umursayacak deger bile verme
Bence araya mesafe koymalısın.
Giyime göre küçümseyecek derecede olgunlaşmamış biri sadece
Ben olsam o kişiyi arkadaşlığımızı çıkartırdım net
Nerden aldığın değil üstüne yakistirmak mesele desene sende
Valla lcw deyip geçme pahali markalarla yarışıyor fiyat olarak
O nasıl bir arkadaş yahu? böyle bir arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyi... yaptığı terbiyesizlik...
Arkadaşın ezikligini marka ile kapatmaya çalışan biri
evet marka giyinirim sadece havalarında ama markaya da parası yetmiyo😵💫 e knk burdan al diyorum yok
Şey waikiki de pahalı aslında, her mağazada fiyatlar birbirine yakın artık küçümsemesins gerek yoktu
250ye gömlek buldum iste bi tık pahalı ama daha ucuzu da yok😔😔😔😔
Yaaaa :((( arkadaşın kesin zara Bershka ' dan alışveriş yapıyordur, sen takma kafana onu mallar aynı kalitede
yoo geziyoruz ordan da alamıyo parası yetmiyo pull and beardan ben de alıyorum da bu ara aşırı pahalı
Anladım evet ya ben trendyol milladan alıyorum ucuzz ve güzell aklında olsun 🤗
Arkadaşına söyle o insanları giydikleri kıyafetlerin markalarına göre değerlendiren zavallının teki
İnternette daha ucuz ve kalitelileri var. Bence mağaza şubelerine gitmektense internet mağazalarından eve siphariş etmek daha mantıklı, hem daha zahmetsiz. Her açıdan daha karlı yani.
Arkadaşlarının yaptığı şey çok ezikçe kendilerinin cebinde zar zor denklestirdikleri 3 5 kuruş var milletin giydiği şeylere laf ederler hiç sevmediğim tipler en iyisi uzak durmak
Sende söyle sanane essege altın semerde vursan essek yine esssektir söyle o anlar
LC Waikiki kötü değil ki
bence de değil sadece pantolon almıstım onu beğenmemistim ama hırka ve gömlekleri gayet iyi
Ben pantolonlarını falan da beğeniyorum bence gayet iyi arkadasıno çok takma çekemiodur
beğendiğin pantolon varsa link atar mısın ben siyah almıstım hemen soldu kısa programda yıkamama rağmen bi de diz oluyo hemen
Waikiki de pahalı artık, artistlik yapmasınlar 😂
20 liraya tişört alan ben soruyu beğenmedi
Yapar. Mal herşeyi yapar
Zara’da bazı ürünler LCW dan daha ucuz
Arkadaşın bence biraz g. zkalı
Salla o arkadaşını bence
Uzak dur öyle insanlardan tavsiyem
bence onu takma her şey ateş pahası
yapar
çünkü gerçekten ap- tall
Zara ama ürünler çok pahalı
zara amerikada pazar markası hiç sevmiyorum marka olarak sadece pull and bear ve bershkadan ceket alırım baska bisey almam bunların diğer seyleri bile dandik
Asla kucumsenecek bisey degil, l
Afkuruyor arkadaşın
boş ver onları
Bershka çok güzel
Ne giyiyorsan giy yav ne bakıyorsun millete
Arkadaşının parası çıkıyor heralde
Arkadaşını değiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?