Alışveriş & Hediyeler Alışverişte hangi marka daha iyi, Defacto mu yoksa LC Waikiki mi? ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Hayat bana vaykiki vay vay, vay kiki vay kiki vay kiki vay vay 🐸💕👸 Alışverişte hangi marka daha iyi, Defacto mu yoksa LC Waikiki mi? Cevapla Marka Soruları Alışveriş Soruları LC Waikiki Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 16,3b cevap paylaştı. Defacto 1 0 Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Ben bu detayı niye melodi ile okudum 🤣İkisi de bozdu çok fazla 2 yıl önce bıraktım buralardan alışveriş yapmayı 1 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl De facto bi tık daha iyi olabilir bence ama ikisi de sanki aynı b. kun laciverti gibi 1 0 Yorumla
çaresiz80 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 57% +1 yıl Defakto’nun gömlekleri kıyafetleri çok güzel pantolon kılıfları o kadar iyi değil ama yani genel olarak waikiki daha iyi 1 0 Yorumla
ozgur00000 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl İkisinde de güzel ürünler oluyor. Bir de bunların dışında koton da iyi. Ama fiyat farkı oluyor tabi. Us Polo Assn de iyidir. En düşük ihtimal ile Defacto , Lc Waıkıkı tercih ediliyor. 0 0 Yorumla
AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 71% +1 yıl Değişiyor aslında zaman zaman birinin alt giyimi iyi olurken diğerinin üst giyimlerinde güzel parçalar oluyor :) 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Yorumlara baktim da ikisi de kötü demişler Ama soru bu değil ki Hangisi daha iyi diyorBence lcw defaktodan iyidir Alişveriş yapiyor muyum çok nadiren 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Her ikisine de girerim ne beğenirsem onu alırım kalitesi önemli değil 0 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl İkisinden de alışveriş yapıyorum kaliteli ürünleri oluyor 0 0 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben ikisini de sevmiyorum. Butikten alışveriş yapmak daha iyi bence 😂 0 0 Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl pazardan al daha iyi ahsjdbu ikisi arasında defacto 0 0 Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İkisi de kötü gerçekten tek tişört felan alınır buradan gerisi çöp 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yetişkin olarak lc waikiki de hiç bir şey yok defacto ise bakmadım şahsen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İkisi de pahalı, pahalı fiycem diye kendimi yırtamam pazarlar neyimize yetmiyor 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 51% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. Defacto 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Defacto 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Defacto
Ben bu detayı niye melodi ile okudum 🤣
İkisi de bozdu çok fazla 2 yıl önce bıraktım buralardan alışveriş yapmayı
De facto bi tık daha iyi olabilir bence ama ikisi de sanki aynı b. kun laciverti gibi
Defakto’nun gömlekleri kıyafetleri çok güzel pantolon kılıfları o kadar iyi değil ama yani genel olarak waikiki daha iyi
İkisinde de güzel ürünler oluyor. Bir de bunların dışında koton da iyi. Ama fiyat farkı oluyor tabi. Us Polo Assn de iyidir. En düşük ihtimal ile Defacto , Lc Waıkıkı tercih ediliyor.
Değişiyor aslında zaman zaman birinin alt giyimi iyi olurken diğerinin üst giyimlerinde güzel parçalar oluyor :)
Yorumlara baktim da ikisi de kötü demişler
Ama soru bu değil ki
Hangisi daha iyi diyor
Bence lcw defaktodan iyidir
Alişveriş yapiyor muyum çok nadiren
Her ikisine de girerim ne beğenirsem onu alırım kalitesi önemli değil
İkisinden de alışveriş yapıyorum kaliteli ürünleri oluyor
Ben ikisini de sevmiyorum. Butikten alışveriş yapmak daha iyi bence 😂
pazardan al daha iyi ahsjd
bu ikisi arasında defacto
İkisi de kötü gerçekten tek tişört felan alınır buradan gerisi çöp
Yetişkin olarak lc waikiki de hiç bir şey yok defacto ise bakmadım şahsen