Az önce bir ksde gezinim dedim yok akrep burcu sevmezse napar yok en eglenceli erkek burcu hangisi. Ciddimisiniz? Simdi biri yengec dese tum yengecler eglenceli mi olmus oluyo ne sacma ya bu burckara falan inanmak bence cok gereksiz.
Tamam mesela banada oluyir mesela akrep burcu söyle böyle diyorlar uyuyor ama herkese uyacak diye birsey yok tesaduf. Nasil uysun ki? Herkesin jarakteri farklidir ne sacma ya inaniyomusunuz 🤣 ciddi ciddi
Tamam mesela banada oluyir mesela akrep burcu söyle böyle diyorlar uyuyor ama herkese uyacak diye birsey yok tesaduf. Nasil uysun ki? Herkesin jarakteri farklidir ne sacma ya inaniyomusunuz 🤣 ciddi ciddi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Burclara inanirim, burcumun ozelliklerinide tasiyorum ama buradaki aptalca sorulara bende cok uyuz oluyorum. Yok sevgilim koc burcu ne zaman doner, yok aslan erkegi ararmi filan gibi aptal aptal sorular var.
Aynen🤣🤣
Ne yazıkki inanan kesim çok fazla. O yüzden ciddi bir ekonomi oluşturuyorlar. Tvler canlı yayınlar falan :) enayi parası yiyorlar
Evet bee
:) senin nereden aklıma geldi bu durum.
E heryerde okuyom yok koc erkegi nezaman geri döner yengec burcu yalancimi hahaha yav bunlar ne böyle
🤗🤗
Bunu söyleyen kesin kova koç İkizler ve başaktır 😃
Yoo akreb😇😅
İnanmıyorum musun sen şimdi 🙃
Hayir
Yükselen de falan sorun var 😃
😁
yakalandın
Yukseleni mi mi bile bilmiyorum okadr ilgisizum burclara
Gün ay yıl ve doğdun saatten öğreniliyor
Bosver inanmiyom k7
Tamam 😃
🤫🤫🤫🤫
Farklı düşünen hain ilan edilir sakin ol🤫🤫
Kaderini çizmeye gücü yetmeyenler sığınacak bir liman arar 🤓
Herkesin karekteri farklıdır. Fakat bunu burçlara bakarak ve senkorize etmek saçmalık
Ciddi ciddi inanmıyorum, 😀
Etkileri var. Sizde yok mu
Yog
Yog mmm
Burclar vardır ama... Doğru yani
Nesi dogru😄
Senin sorduğun tarzda değil, daha farklı sekilde inanıyorum
Nasilki
Yani burçlar değişkendir bence. Mesela oğlak burcu isen illa özelliklerini taşımayabilirsin. Ama örneğin, oğlakların bir cogu sinirlidir mesela. Ama hepsi aynı olamaz veya hepsi illa oğlak burcunun özelliklerini taşımayabilir. Dünya hareket halinde, ay yıldız hareket halinde. Ruh halin ve daha birçok şey bunlara da bağlı olabilir
Burçlara inanmıyorum
Burçlara inanmıyorum
evet inanıyorum