Gerçek hayatta karşılaştığımız kişiye "büyük popo kadına yakışır mı?"diyebiliyor muyuz?

Bu aslan parçaları günlük hayatında afedersiniz de amele sümüğü dahi olamazlar. Standart hayatlarında 2 kelimeyi bir araya getiremeyen tipler nedense sosyal medyada cinsellik gurusu, özgüven abidesi oluyor. Madem bu kadar meraklı, etrafındaki en yakın karşı cins olan anne ya da kız kardeşlerine sorsunlar bu soruları.
bu şekilde sorulmaz zaten. ben büyük kalçalı bir hatun gördüğümde yanına yaklaşıp adını soruyorum. kendi adını söylüyor garibim.
hayır diyorum kalçanızın ismi nedir. kendisiyle tanışmak istiyorum deyince... neyse olmadı galiba bu şlkjhgf
Boş.
Karsilastigim veya karsilasmadigim kimseye boyle aptalca bisey sormam. Cunku boyle bir soru olamaz. Ayrica bu sorunun sorulmasi gereken kadin degil erkektir bence
Sanalda olunca anonim olduklarını ya da reelde kendisini nerede göreceğini düşünup , istediği her şeyi sorma ve yazma özgürlüğünde sanıyorlar kendilerini
Cevap
11Cevap
Ya bunlar sosyal hayatta öz güveni eksik olan kişiler. Öz güven eksikliklerini burada tamamlamaya çalışan tipler.
beceriksiz değil.
o kişide beyin yok bunu belli etmeye çalışıyor.
aklı şeyinde olanın sözünde ne olduğunu anlarsın.
Terbiyesiz herif biri ben Beklemeyi tercih ederim Neticede Elin kızı Bir laf söylesen seni Abaza da eder sapık ta Tacizci de Belli olmuyor o yüzden Beklemek En doğru şey
Hayır bir kadın bir erkeğe sorsa anlarım da erkek kadına niye sorsun ki
😄😄🤣
Kimlik kargaşası.
Belki de
Tamamen abazalık azgınlık artık normal hayattan sanal hayata taşınmış. Sanal ortamda sanılıyor ki herşeyi rahatça yazabilirim. Aslında hukuksal olarak taciz suçunu oluşturuyorlar.
Biraz samimiyetim varsa sorarım ben
Benim yok, nolacak?
Benden izin aldı/n mı?
ben sorarım ama önceden o kişiyle belli bir muhabbetimin olması lazım örtmenim
Manyaksa, sapıksa, ahlaksızsa sorar. İletişimi bu tarz gibi şey sanıyor bazısı
ilk tanıştığım kişiye direk sacma sapan sorular sormam
bu "Türk" erkeklerine has bir durum değil tamamen insanın kişiliğine bağlı bir durum, bunun ne ırkı ne de cinsiyeti var
Ben kendi çevreme göre bir soru oluşturdum. türk kelimesinin yerine diğerlerini de ekleyebilirsin. Ya da kelimeyi çıkarabilir. Konumuz millet değil şu anda.
Yuzu minyon ve ince belliyse buyuk popo cok yakisiyor
Ben cok tahrik oluyorum
Ben de gercek hayatta sorarim.
Ne yapım?
Sacmaliyorsun kalcasever.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?