Bir insanı gerçekten tanımak için tek bir soru sorsan ne sorardın?
2 ay
Bir insanı gerçekten tanımak için tek bir soru sorsan ne sorardın?
Soruyla değil davranışıyla tanırım. çünkü ne sorarsam sorayım vereceği cevap güvenimi kazanmasına yetmez. bunun yerine zamanla bana nasıl davrandığına sözlerini tutup tutmadığına ve bana yalan söyleyip söylemediğine bakarım böylesi daha mantıklı.
Bencede öyle davranışı her zaman öndedir ama herkes de bence aynı değil ve 1000/1 gerçeği de söyleyecek olabilir benim düşünce 🤷♀️😅
Katılıyorum :D
Böyle bir şey mümkün değil.. hem bir insan tek bir soruyla tanınamaz hem de sorulan soruya verilen cevap üzerinden kimin ne olduğu anlaşılamaz.. karaktersiz birine sen karaktersiz misin karakterli mi diye sorduğumuzda ben karaktersizim demeyecektir..
Aynen
Ben tek bir soru soracak olsam şöyle derdim:
“En çok ne zaman kendinle gurur duydun ve o an ne yaptın?” 🌿
Bu soru hem değerlerini hem de hayatta neye emek verdiğini gösterir. İnsan, gurur duyduğu anı anlatırken karakteri, öncelikleri ve bakışı ister istemez ortaya çıkar 😌✨
Cevap
5Cevap
Hiçbir soru karşındaki kişiyi tanımak için yeterli değildir gadası
Evet öyle ama bari bir adım ilerde tanımakta olacaktin
Öyle olmaz o işler
Eğer hayatın bir kitap olsaydı ve şu an tam ortasında olsaydık, okuyucunun seninle bağ kurması için hangi 'yaranı' saklamayıp ona göstermeyi seçerdin?
Empati yoksunu musun?
Neden 🤷♀️🙈😹
O durum büyük sıkıntı insanlarda o yüzden
Bazilari kurmasina biliyor en çok yalanciysa o da seni kandirmasi icindir canım
Geleceğe dönük planların neler?
Hangi partiye oy verdin?
Peki neden söylese de ne faydası olacaktı
İdeolojik düşüncesini anlardım ona göre nasıl biri olduğu gayet iyi anlaşılıyor artık
Nerelisin
Ben mi
Burcunu sorarım
Valla ben terazi
Teraziler zarif ve kadınsı
Sen kimsin?
Alla alla
Cv atar mısın
Ney anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?