insanları tanımadan yargılamayın... Nereden nereye geliyor sorunun ucu, amaç bu olmamalı..!
5 yıldız verenlere teşekkürler..
kendini anlatmasını isterim
1 hiç kimse anlattığı gibi biri değildir tam olarak
2 konuşurken halinden tavrından kullandığı kelimelerden mimiklerinden ses tonundan analiz yapılabilir az çok tahmin edilebilir nasıl biri olduğu konusunda
En sevdiği yazarı veya kitabı sorarım.Verdiği cevaptan anlaşılır nasıl biri olduğu.
Soru değilde bir yemek yesek yeterli...
Çorbaya tuzu denedikten önce mi sonra mı atacak
Salatayı nasıl yediği önemli
Yemekten sonra çay isteyecek mi yoksa bana mı atacak bırakacak
Hesap keza öyle...
Bana beni tanımak için tek bir soru hakkın olsaydı ne sorardın derdim ? Bana soracağı tek soru hakkını nerede kullanacağı onun az cok mantalitesini ortaya çıkarırdı
Sende guzelsin de su cadı brevhart ı degıstırsen artık yıllardır aynı resm gına geldi :))
dıye dıye oyle gıder o :) bırakalım boyle kalsın :)
Cevap
17Cevap
dualarını sorarım eger ınanmıyorsa bır tanrı olsa ondan ne dılerdı onu sorardım
Ne sıklıkla yalan soylersin ama paradoksa sebep olabilir :D
sitenin profil bölümünde var zaten ben kimim, sen kimsin, kendini tanımla tarzı bir soru :D
yada boşver bunları.. Kendinle ne kadar tutarlısın de ?
Arkadaşını sorarım. Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim :///
sen önce bir telefonuna bak mk :(
duygusal bırınsansa yanı alcak gonullu gıbı ya da bonkor bırıde olabılır ıyı bırı demektır
bir insanı tanımanın 2 yolu vardır
1- içki masası
2- borç ver
iş kolayda analiz etmek kolay değil.
Müslümanmısın Kafirmi (:
ne sorabilirimki hicbişey gelmedi aklıma bende en kestirme yolu sectim doğrusuda bu benim icin müslüman benim kardeşimdir günahları ayrı bilemem ama Müslüman olan biri doğru bir adım atmıştır diyebiliriz
bakın anlatayım istersenız (: dinimizde belirtilmiştir müslüman olmayanla selamlaşmayın arkadaş olmayın evinize dahi almayın bunu zannederler müslüman olmayana düşmanız yo değil tam tersi müslüman herkezi sever kımseye zarar vermez sadece kuralları var
ben şimdi dinimizin emirlerinimi dinleyeyim ateist veya kafiri veya zibidilerimi (:
o uydurdukları dinler arası dialogda müslüme göre değil
efendim bilgisizliğinize veriyorum bu cevabınızı siz insanlara göre dini yargılıyorsunuz ne tuhaf Kuran-ı kerimi birkez olup acıp okudunuzmu
bazıları birşey yapıyor diye dinimizi bizimi kötüleyeceksiniz vay halimize
onlarda kafir efendim Dinimizde insan öldürmek haramdır benim gözümde ateistle hicbir farkı yok ıkısıde Cennete giremeyecek
amerika tüm dünyaya müslümanlar kelle kesiyor diye yaygara yapıyor siz bari şeytana vesile olmayın boşunamı amrika afkanistanda ırakda bunları
Töbe diyinki carpılmayın derim sen müslümanlar kelle kesiyor diyosunya ben neden demeyim birkez olsun Kuranı Kerimi acıp okusaydın demezdin müslüamanlar kelle kesiyor ateistinde iyisi var
bakın ateistler durmadan dinimizi sorguluyo sizce neden ? şeytan sorduruyor yerseniz iyiside var evet siteyı gün boyu takıp edin bakın sorularına normalmı
efendim siz sordunuz cevapladım siz sordukca ben cevapladım bence yargılayın olcun bicin ona göre davranın fikirdir bu fiziki olarak kımse kımseye zarar veremez benim görüşüm değil dinimiz diyor (: teşekkür ederim sorunuz güzeldi kolay gelsin
bana niye hesap vereceksınız Efendim sen ateisti onu bunu şunu herkezi bı dairenın icine topladığın icin Allaha hesap ver bak bakalım oda herkezi aynı dairede toplayacakmı konu dışına cıktı buna ben değil siz sebep oldunuz ben Kuran'da yazanları size aktardım siz kibirinizden ötürü ters yaklaştınız konuya laylaylom dünyasındayız zannnederizki herşey pamuk şekeri değil efendim ben gayet cok GÜZEL Bİ CEVAP VERMİŞTİM
Sonata bu sitedeki ateistler fitne sokuyoya alkışmı tutuyosun yoksa (:
Hayvanlari seviyor musun?
çiğköfte sever misin <3
Sence hayvanlar bizden daha iyi mi?
Evet
Doğrudur..
Çay sever misin ? Çay seven insandan zarar gelmez.
her yönüyle tanımak için 1 soru çok acımasızca:)
bir insanı tek bir soruyla tanımak çok zor
Sadece bir soruyla tanımak mümkün değil.
cok asıksın askın ıcın ailenden vazgecermısın
bu sandalyenin olmadığını ispat et
İlerisi için düşüncelerini sorarım
Allahtan korkar mısın ve korkuyorsan neden?
+1 ne oluyo ne işe arıyo
cvb versene mk
memleket nere bacım?
üstünde ne var ?
kalbin güzel mi?
kalbi güzel insanın bakışları gülüşü tavırları belli ediyor yüreğinin temizliğini...
yüz güzelliğinden ziyade sözler tavır ve davranışlar kalbin aynası...
Cevap nedir?
Sen kimsin derdim ve cevap beklerim sadece
burcun ne...
Mutlu musun..?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar