Haşi̇m baba celveti̇ hazretleri̇nden önemli̇ keşi̇fler anlatayim mi?

- Bu olayları anlamak için Kurban bayramının birinci gününün Cuma'ya geldiği yıllara bakmalıyız.
- İstanbul merkezli yine güçlü devirler gelecek ve İslam Birliği kurulacak İnşAllah.
- Avrupa Birliği yıkılacak İnşAllah.
- Polonya veya Slovenya Avrupa Birliğinden ayrılacak ve finans merkezi olacak (Büyük ihtimalle Polonya) İnşAllah.
- İslam birliği Türkiye'nin önderliğinde kurulduktan sonra Ayasofya ikinci büyük açılışını yaşayacak ve ilmi yönden, görkem yönünden merkez olacak İnşAllah
- Kosova Bölgesini Bosna- Sırp meselesi oldu (ktan) sonra büyük bir mesele daha bekliyor ve bu mesele sonrası Kosova İslam Birliğinden yardım isteyecek, İslam Birliği Türkiye önderliğinde oraya ordu gönderecek ve bu ordunun ilk zaferi olacak İnşAllah
- Doğu Roma İmparatorluğu (İstanbul ve çevresi) Batı Roma İmparatorluğu'da (Roma ve çevresi) İslam Birliği kurulduktan sonra fethedilecek ve Akdeniz'de Türk hakimiyeti olacak İnşAllah
- Bu yorumun tarihinden itibaren pandeminin bitmesine ortalama 364 gün (2022 Haziranı civarı) kaldı İnşAllah
- Bulgaristan bir hap keşfedecek, bu hap insanların organlarını tamir edecek ve ömrünü uzatacak İnşAllah
- Bulaşıcı hastalıktan sonra, 2023 yılında Dünya'da çok güzel şeyler meydana gelecek ancak Suudi Arabistan'da büyük olaylar olacak Allahu Alem (İnşAllah müslümanlar bu olaydan en az derecede etkilenir.)
- Dünyanın birçok bölgesinde insanlar İslam dinine yönelecek, İslam Birliğinin en önemli üs ve karargahlarından birisi Venedik olacak İnşAllah
- İslam Birliğinin birinci merkezi Venedik, ikinci merkezi İstanbul, üçüncü merkezi Şam olacak İnşAllah
- Balkanların tamamı müslüman olacak İnşAllah
- Suriye meselesi tam neticelendiği zaman Suriye toprakları Türkiye'nin kontrolünde olacak veya Türkiye'nin politik ve siyasi gücü Suriye'nin üstünde olacak İnşAllah
- Arapların 3 dönemi olacak. Üçüncü dönemde IŞİD gibi bir grup olacak kendilerine ''Davetçiler'' diyecekler, bunların zihniyeti sonradan ortaya çıkacak, Arap yarımadasında iktidarların değiştiğini göreceğiz İnşAllah
- Deccal harekete geçtiğinde ya müslüman toprakları işgale uğrar ya da iktidarlar değişir ve yönetim bozulur. (Allahu alem)
- - 2033'te bir zat İstanbul'u Fatih Sultan Mehmed gibi kurtaracak İnşAllah (Her Açıdan programından alıntı)
- Covid-19 sonrası büyük virüsler olmayacak ama bölgesel karışıklıklar olacak Allahu alem
Güncellemeler
+1 yıl
Sizler için önemli olaylar olacak Kurban bayramının Cuma günü ile başlayacağı yılları tek tek derledim arkadaşlar. Bu yazıyı okuyanlardan 2100'de yaşayan olmaz belki de. Bu nedenle 2100'e kadar olan tarihleri yazdım : 2025, 2028, 2036, 2043, 2051, 2059, 2064, 2067, 2072, 2074, 2079, 2087, 2095... BİZ SADECE AKTARICIYIZ, BİZE HAKARET ETMEYİN. BU KİTABI YAZAN VEFAT ETMİŞ BİR ZATA DA HAKARET ETMEK TERBİYESİZLİKTİR. GELECEĞİ ALLAH BİLİR, EN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR.
Güncellemeler
+1 yıl
Kıyamet alametleri hakkında detaylı bilgi için diğer sorularıma bakabilirsiniz.
Haşi̇m baba celveti̇ hazretleri̇nden önemli̇ keşi̇fler anlatayim mi?