Güncellemeler
+1 yıl
Sizler için önemli olaylar olacak Kurban bayramının Cuma günü ile başlayacağı yılları tek tek derledim arkadaşlar. Bu yazıyı okuyanlardan 2100'de yaşayan olmaz belki de. Bu nedenle 2100'e kadar olan tarihleri yazdım : 2025, 2028, 2036, 2043, 2051, 2059, 2064, 2067, 2072, 2074, 2079, 2087, 2095... BİZ SADECE AKTARICIYIZ, BİZE HAKARET ETMEYİN. BU KİTABI YAZAN VEFAT ETMİŞ BİR ZATA DA HAKARET ETMEK TERBİYESİZLİKTİR. GELECEĞİ ALLAH BİLİR, EN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR.
Güncellemeler
+1 yıl
Kıyamet alametleri hakkında detaylı bilgi için diğer sorularıma bakabilirsiniz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
haşim dediğiniz kişimi söylemiş bunları
Evet Mustafa Haşim Baba Celveti Hazretleri Ankay-ı Maşrık eserinde söyledi, eser şu anda Süleymaniye Kütüphanesindendir. Osmanlıcanız iyiyse okuyabilirsiniz. Bu zat 1700'lü yıllarda yaşadı ve zaten kendisinin fikirlerini paylaşma nedenim Kabe'nin bir virüs nedeniyle kapanacağını bilmesidir. Eserinde daha nice gizli bilgiler var ki ebced hesabıyla bulunabiliyor. Bu çalışmaları İbrahim Yerlikaya hoca yapıyor. Yakında piyasaya sürülecek.
ilginç ve etkileyici devam edin bunlara ben beğendim osmanlıca bilmiyorum
Anlayışınız için teşekkür ederim. Lütfen bir önceki soruma da bakın, orda da bazı evliya keşiflerine yer verdim :)
bakacağım teşekkür ederim devam edin lütfen
teşekkür ederim, bu tür araştırmaları severim :)