Bu evrende dünyada ölümlü hayatta herşey hepsi neden günah?

Merhaba Ey Yüce Allah'ım (c. c) 10 yaşımdan beri namazımı kılıyorum ve ölümüne kadar kırıyorum öbür Dünyadada kırıcam kusursuz eksiksizce devam ediyorum kızmayın lütfen eğer bilgilerimi edinemezsem şeytanın esiri olurum sizi rükû yapmıyorum yanlış anlamayın lütfen küçüklüğümden beri Ey Yüce Allah'ımın (c. c) ünün beni sevmesi cennetine gitmeyi hatasız günahsız bi kul olmak hayalimdi ama insan insana muhtaç bende düşüncelerinizin cevabına muhtacım canım yanıyor Allah'ımın beni sevmiyor amel defteri günah psikolojisini girdim birbirimizi laf sokmayalim ama bu ölümlü hayatımızda herşey günah nefes almayı isyan ediyorum korkuyorum yani merakımdan araştırdım sevgili ile öpüşmek günahmis nedeni Ey Yüce Allah'ımız (c. c) daha fazla acı çekmeyelim o hüsran aşklar bizi zarar vermesinler diye onu anladım ama el eli tutmak bakismak bile günah insan sevdiğinin gözlerinin içine bakamicaksa nasıl aşık olucak günahlar Olmadan Allah'ımız kızmadan nasıl sevicek siz nasıl sevdiniz yalvarırım bana birşey söylemeyin ama neden bu evren de neden bu hayatta neden bu dünyada herşey hepsi günah ben ne yapicam neyi ayırt edicem şaşırıyorum şaşkınım bilmiyorum canım acıyor sorun bu el tutmalar değil de amacım ahlaksızlik Allah'ımı ihanet etmem asla ama ben insanoğlu olarak sevmek ve sevilmek için yarattım nasıl aşk olacağımı bilniyorum bunu mu soruyorsun diyip random attığınızi biliyorum kardeşlerim ama çok acı çekiyorum size soracağım soru başlığına soruyorum
Bu evrende dünyada ölümlü hayatta herşey hepsi neden günah?