not: lütfen deneyimi olmayanlar yazmasın.
bu konuda esaslı önerisi olan var mı ?
bu konuda esaslı önerisi olan var mı ?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Muhasebe okudum ve 10 parmak klavye kullanıyorduk ve bu dersten hocalar başımızda bekleyerek sınav yaparlardı bizi ..
sol el serçe parmak A üzerinde yüzük parmak S üzerinde orta parmak D üzerinde İşaret parmak F üzerinde .
sağ el işaret parmak işaret parmak J üzerinde orta parmak K , yüzük parmak L , serçe parmak Ş üzerinde olacak arkadaşım.
Baş parmakların ise boşluk tuşunda space yani onun üzerinde olacak.
doğru yöntem bu bunu biliyorum ancak alıştırma örneği lazım
Bende sekreterlik okudum .. 10parmakla klavye kullanmayi ogrendik. Nasil ogrendik? Kitabimiz vardi egzersizler ellerini klavyeye duzgun bir skilde yerlestirip ayni seyi bi sayfa boyunca yazdiriyordu prtatik yapa yapa ogredik istersen o kitabin icindekilerdn ornekler gondereilirim. Cok kolay alisinca ..
Bunun ozel yapim klavye kullanirsan daha cabuk ogrenirsin birde program lazim onuda internetten ben denedim ustune dusmedim ama.fakat cogu zaman ekrana bakarak yazma aliskanligini kazandim
internette bi program var tam hatırlamıyorum ismini.biz lisede f klavye çalışıyorduk o programla.onun etkisi olabilir
link buna benzer birşey biraz araştırırsan bulabilirsin
Cevap
7Cevap
15 yaşında falan öğrenmiştim.bi program var elini nereye koyucağını falan sana gösteriyo zaten.yazdıkça da insan alışıyo ve hızlanıyo.o programı bulabilirsin netten sanırım
iyidir bu link
ben klavye teknikleri diye bir ders gördüm o dersin kitabını öneriyorum ayrıntılı bir şekilde gösteriyor
10 parmak klavye derken sıradan pc klavyesinden mi bahsediyorsun :(
yes
10 parmak diye bi program vardı ordan öğrenebilirsin :)
on parmak cok sacma videolar var dinliyosun onun dediklerini yappyiosun
çok yazman gerekiyor ben öyle kaptım
yaza yazaöğreneceksin
herkes 2 parmakla yazıyor ve 2 parmağa alışıyor 4 yıldır bilgisaya başındayım tık yok o zaman.
eğitim kurslarına gitsen iyi olur.
ticaret meslek lisesinden
pratik yaparak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar