Adrien brody gibi bir burnum var :(((((((((((((((((((?

adrien brody gibi bir burnum var ama benimki küçük onun burnundan ve önden bakınca düm düz görünüyor burun estetik olmaya karar vermiştim hangi doktora gittiysem yapmadı burnun çok güzel yakışıyor diye gel bozmayalım burnu nu ileride pişman olursun dediler bende erteledim bu sene geçti artık belki seneye her neyse arkadaşlar benim burun yandan bakınca öyle çirkin duruyor aslında yandan bakınca birazcık beğeniyorum bazende begenmiyorum :) önden harika bir duruş var tipim var çok şükür ve kendime saç modeli arıyorum ben italyan saç modeli kestiriyorum hep yanlar kısa ( 2 numara ) üstler uzun (10 numara galiba ya da daha uzun ) sizce arkadaşlar nasıl desem çekingen lik var boy pos endam var ama nedense kızlara açılamıyorum belki burnumu yandan görünce dalga geçerler diye öz güven eksikligi oluyor adrien brody e burnu nasıl yakışıyorsa banada yakışıyor ama onun burnu gibi çokta çirkin degil sizce burnu çirkin olan sırf yandan çirkin görünüyor diye erkek arkadaş olmaktan çekinirmisiniz olmazmısınız yani 19 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı arkadaşlar diyor cool bir tipin var davranışın cool diyor hocalarım bile öyle diyor cool davranıyorsun diye fakat bu cool kızlarda dezavantaj mı bilmiyorum ne yapmalıyım sizce güzel arkadaşlarım bir yardımcı olsanız sevdigim kızı nasıl kendime baglanır ne yapmam lazım
Adrien brody gibi bir burnum var :(((((((((((((((((((?