• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Diğer

Chp islam karşıtı bir partimi?

Enforce7
Enforce7 Takip Et
Xper 5 Yaş: 39
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
chp ye din karşıtı bir partimi?
https://www.youtube.com/watch?v=YP34X7K-ZMw
Chp islam karşıtı bir partimi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• kptloser
    kptloser Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Solcuysan dinsizsin, imansızsın, alkoliksin, zina yaparsın vs vs diye bir algı var. Bırakın şu at gözlüklerini Chp kaç yıldır iktidar değil ama Atatürk'e onun eserlerine b. k atmak için önce Chp'yi kullanırlar. Yahi madem muhalefet olmak bu kadar güçlü o zaman iktidar bıraksın muhalefet olsun ama işine gelince hemencecik kanun geçiyor. Bu iki yüzlülüktür yapmayın. bir 70lerde iran nasıldı bakın sonra da şeriat isteyenlere kulak verin ne kadar hevesliler. Bayanlar bakın suudi arabistana evden çıkamıyorlar. Geleceğiniz bu mu olsun? Ya beyler? Kız kardeşiniz başkasını sevse ona kaçsa taşlanarak öldürülsün ister misiniz? Veya sevdiğiniz ailesine karşı geldi diye taşlansa? Belki farkındasınız belki değilsiniz gidişat bu yönde üstelik ülkenin doğusunda hakimiyet azalıyor. Hadi bu da Chp'nin suçu deyin? Daha bir yıl önce destanlar yazan polis o dikilen heykele niye ses çıkartamıyor? Yıllarca bu ülke din elden gidecek vatan elden gidecek diyerek korkuya sürüklendi. Din yerinde duruyor ve azıtanlar fazlasıyla mevcut. Ya vatan? Önceden nah daha alırlar diyen büyüklerimiz şimdi alsınlar da sussunlar gitsinler diyor. Uğruna savaşılan topraklar öylece verilecek. Ve burada Chp islam karşıtı mı? Karşı değilse yıllarca beslediğiniz bu öfke ne olacak? Ya daha kötüsü yıllardır iktidar olanların bunca yıldır kendini acındırması? Üstelik suçu kaç yıllardır iktidar olmayan bir partiye atmaları? Bir düşünün hata nerede? Kim kimi kullanıyor? Kullanılıyor musunuz?

4
    13 Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

hepsini okumadım ilk cümlene beyanen diyorum ateş olmayan yerden duman çıkmaz

Yorumla
    • kptloser
      kptloser
      +1 yıl

Kusura bakmada zihniyetini s... daha şu kadar yazı okumaya tenezzül etmiyorsun izlediğin iki dklık video ile yargıya varıyorsun

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

Yazın baştan boş k. bakma okudum sonradan ama fikrim değişmedi ilk cümlen yeterli. arkadaşım ben sana küfretmiyorum bak sizin zihniyetiniz gerçekten güzelmiş

Yorumla
    • kptloser
      kptloser
      +1 yıl

Tut nereye çekersen çek lafım yok sana

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

çok duygusal davranıyorsun ama bilmiyorsunki rejim cezasıyla o zina yapan insan hakkında verilen ceza olan o taşlamanın milyon kat kat daha ağır bir ceza olan cehennem azabından kurtulduğunu... size kalsa dünyada yaşadıktan sonra diğer taraf diye birşey yok sen ona merhamet ediyorsun farkında değilsin ama o olayı vahşet olarak gösterebiliyorsun anlatırken. Aslında Allah ın emirlerini çiğnemenin dünyanın düzenini bozmanın ne kadar kötü sonuçlara yol açtığını hiç düşünmüyorsun bu zina denen meletin musallat olduğu yerlerde nesillerin tükendiği anlına bile gelmiyor bize diyorsunuzda asıl at gözülüğünü bırakın takmayı yapıştırmışsıız kafanıza keske gerçekler ap açık gösterilse sizede bizde rahatlasak laf etmek zorunda kalmasak.

Yorumla
    • kptloser
      kptloser
      +1 yıl

Bak güzel kardeşim başka dine inanlar var hiçbir dine inanmayanlar var ülke yönetmek dinle olmaz bunun kanunu var kitabı var. Hani işle aşkı karıştırma derler ya din ile de siyaseti politikayı karıştırmamalı ülke yönetimini karıştırmamalı

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

insanların koyduğu kurallarla insanlar bu kadar rahat farklı dinleri yaşıyabiliyorsa Allah ın koyduğu kurallarala daha güzel yaşar sen dert etme Allah kural koyduğunda sadece inananlara göre koymaz inanmayanlar her ne kadar inanmasalarda onun kuludur onların hesabını dünyada değil Ahirette vereceklerdir onlarıda düşünür ve kural koyar.

Yorumla
    • kptloser
      kptloser
      +1 yıl

Başta inanmayanlar ve başka dine inanlar olmak üzere birçok kişi pek de aynı fikirde olmaz seninle üstelik islamda bu kadar mezhep çatışması varken neye göre şeriat diye de sormak isterim

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

gerçekten sıkıntılar var evet benim amacım kurmak değil bakış açısını göstermek zaten herkes aynı düşünceyi savunduğunda mutlaka birşeyler düzelir.

Yorumla
    • kptloser
      kptloser
      +1 yıl

Yoo herkes aynı düşünceyi paylaşmamalı farklı düşüncelere de ihtiyacımız var bize gereken hoşgörü ve anlayış

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

hoşgörü anlayış her zaman gösteririz ama bu doğruları anlatmaktan vaz geçeceğimiz anlamına gelmez doğruyu bulamayana hesap sorulacağı gibi doğruyu anlatmayanada hesap sorulacak.

Yorumla
    • kptloser
      kptloser
      +1 yıl

Kime göre neye göre doğru? Bu bakış açısına bağlı

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

benim referansım Kuran ve hadislerdir dünyanın hepsi inkar etse doğru değişmez sonuçuda zaten ap açık görecek herkes. bunun bir çok ıspatıda zaten var.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Nicomedia41
    Nicomedia41 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

CHP kadar boktan bir parti görmedim. Daha neyi savunduğunu bile bilmiyor.
    bir çıkıyor çağdaş olun diyor başörtüsünü kaldırma peşine düşünüyor sonrada seçim zamanı gelince gözümün önünde bizim mahalledeki teyzelere seçim arabarıyla baş örtüsü dağıttığını gördüm. Oy için napcaını şaşırdılar.

Berkin Elvan, Ali İsmail korkmaz gibi insanlar vehat ettiğinde ortalığı yıkıyorlardı ama seçim bittikten sonra kimsenin azından Berkin Elvan lafı duyamaz oldum. Hepsi oy için.

Yine aralarından en en iyisi MHP, en azından şehitlerimize sahip çıkıyolar. Geçen Niğde'de 3 tane şehit verdik ama hiç bir partiden veya sosyal medyadan kimsenin konuştuğunu görmedim. Daha sonra bizim askerlerimizi şehit eden teroristlerden 2, 3 tanesı yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılmış ve Niğde'deki MHP'li insanlar gidip o askerleri şehit eden teroristleri hastanede linç etmişler. Az bile yapmışlar helal olsun.

Yanlış anlamayın Akp'li, Chp'li veya Mhp'li değilim bunları tamamen tarafsız yazdım.
    Kişisel olarakta hiç bir siyasi partiyi desteklemiyorum zaten.

2
    0 Yorumla
  • sinemsi
    sinemsi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl
    Diğer konusunda 361 cevap paylaştı.

Sevda Türküsev değil mi bu ya? :) ben bu bayanın konferansına katılmıştım. O gün bugündür yıldızım barışmadı malesef. tabi onun da gittiği bir yol var, bir dünya görüşü var benim de buna bir saygım var.. Videonun sonunda adam lafı ağzımdan aldı. Niye bağırıyo ki yani :D Neyse... Yorumuma geçeyim ben. Ben genellemelerden nefret ediyorum. CHPyeher oy atan dinsiz olamayacağı gibi her AKPli de hakiki Müslüman'dır diyemeyiz. Kişinin imanı ancak yaradanla kendisi arasındadır. Sevda Hanım da bağıra çağıra konuşmuş da başörtüsüyle ilgili falan. Ben artık kadının kıyafetinin siyasette tartışılıyor olmasından çok sıkıldım. Artık kadınlrın başörtüsünden, kürtajından , kahkahasındaan, oturuşundan kalkışından ellerini çekse siyasetçilerimiz keşke. Kadın istiyorsa taksın başörtüsünü diğer kadın istiyorsa giysin mini eteğini. Laikliğin tanımında din devlet işlerini ayırma olduğu kadar din ve vicdan özgürlüğünü sağlaması da var. Bir de en gıcık olduğum bir cümle : Ya laik olursun ya Müslüman derler veya ben Müslümanım laik olamam derler.
    Var mı kardeşim laikim de Müslümanım da.

2
    2 Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

ya Allah in dediği ni yaparsin ya da insanlarin bir kismini Allah tan bir kismini insanlardan aliyorum demek komik degilmi? Haşa sanki Allah yönetimden anlamiyor

Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

Din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması? Dünya imtahan için yaratıldı herşeyiyle ve insanları ve cinleri yalnız bana kulluk etsinler diye yarattım diyen bir yaradanın dünyasında din işleri nasıl devletten ayrı tutulur. peygamberimiz ayrımı tuttu? herşeyde ölçü kuran ve Allahın emir ve yasklarıdır. öteside beriside yoktur bunu idrak etmeni umarım.. Devletten dini ayırır
      sak ne olur cevab : dinsiz devlet olur !!! hrıstiyanlar dinle devlet işlerini ayırıyormu? örtünme Allah emri köşkte mecliste ve okulda yasaklanmasına tepki vermeyen merve kavakçı halkın oyuyla gelince kovan zihniyet alkış tutan parti ve zihniyeti kimdi? meclise çarşaflı okula başörtülü köşkede girmesine izin veren Atatürktü şimdi ne oldu akp dışı yasaktı hala şimdi serbest ne oldu ülke battımı şeriatçımı oldu Madem atamızın partisi atamıza göre gerekenleri yapsın sağ kesimle uğraşmasın.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

evet!

4
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

21

Cevap

26

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kesinlikle öyle. Adamlar zamanında ezanı türkçe okuttu yetmedi başörtü yasağı geldi yarı çıplakları gezerken başörtülü okula giremedi sonra özgürlük adalet dediler. Yetmedi subay eşlerinin evlerinde kuranı kerim bile bulundurulmadı raflarda durması yasaktı benim inandığım dinin kitabı rafda dursa ne zararı olacaktı? Özgürlük dediler adalet dediler ama CHPnin özgürlük ve adalet anlayışında dini yaşamak yoktu. Başörtü yasağını koyup ardından başörtüler kardeşımız dediler. Ya herşey geçin bir subay karısı evinde kuranı kerim bulundursa bunun kime zararı olabilir şimdi gelip din için özgürlük sağlayan bir parti diyebilir misiniz?
    CHP dilini dinini unutturmaya çalışan bir topluluğun adıdır.
    Necip Fazıl Kısakürek.

4
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Doğruları söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Biri gelip başörtü yasağı yoktu ezan türkçe okutulmadı subayların eşleri kuranı kerimi evlerinde saklamadı kuranı kerim evde yasak değildi diyemiyor anca eksi veriyor :)

Yorumla
    • AndreyRublev
      AndreyRublev
      +1 yıl

Bos bos konusursan eksiyi yersin sence akp cok mu dindar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bos konusuyorum oyle mı dedıklerımden hangı bırıne hayır olmadı dıyebılırsın?

Yorumla
  • DonukPudra
    DonukPudra Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 50%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 411 cevap paylaştı.

Hayır değil.
    Beyni algılayamayan sabit fikirli insanlar öyle sanıyor.
    Dini kullanarak devleti yönetenleri, yani din ve devlet işlerini birbirinden ayıramayanları destekliyorlar.
    Milletimizin büyük kesimi çok cahil.
    Laikliği savunan partide, dinin yeri çok ayrıdır. Bunun aksini söyleyenlere acıyorum.

4
    8 Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

siz acımaya devam edin biz cahiller olmasa oje bile süremezsiniz ya lafa gelince...

Yorumla
    • DonukPudra
      DonukPudra
      +1 yıl

Cahil olduğunuzu kabul etmeniz iyi birşey.
      Atatürk olmasa sen şuraya bunu bile yazamazdın anlatabiliyor muyum?
      bir metro yol yaptı diye taptığınız kişiye bakın birde aynaya.
      İnsanlarımız çok nankör.

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

birincisi ben birtek Allah a taparım sizin gibi insanlara değil ki örnek verdiğinize göre siz tapıyorsunuz
      ikincisi ben orada kendimi cahil görerek sizin ne kadar basit düşündüğünüzü anlatmak istemiştim gerçi cümleyi idrak edemediğiniz için şaşmamak lazım
      üçüncüsü Atatürk beşerdir ilah değildir ben yaşamımı ve rızkımı Allah a bağlarım bir insana değil.

Yorumla
    • DonukPudra
      DonukPudra
      +1 yıl

Bizdede Allah kavramı var merak etme sen.
      Atatürk'e minnet duyuyoruz bu vatanı kurduğu kurtardığı için.
      Bizimkisi tapmak değil sevmek.
      İkisini ayırt edebilseydin şunu açıklamam gerek kalmazdı zaten.

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

bir alttakı yorumunu oku sonra en son yazdığını 2 dk içinde hemen yön değiştirdin ya da cümle kurmaktan haberin yok. benim varlığımı Allah a değilde Atatürk e bağlayan benmiydim:S bu sadece minnet mi diyorsun sen:D komiksiniz acınacak derecede.

Yorumla
    • DonukPudra
      DonukPudra
      +1 yıl

Kes be dönek kimmiş aynaya bak görürsün.
      Atatürk ayrı Allah ayrı. Bu ikisini kıyaslayacak kadar acizsin işte. Beyniniz anca buna çalışıyor örümcek beyinliler.

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

işte cevap bulamayıncada seviyeniz böyle düşüyor denecek birşey yok herşey açık.

Yorumla
    • DonukPudra
      DonukPudra
      +1 yıl

Sen dönek derken çok seviyeliydin dimi. Anca suçlarsınız cahiller sizi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=-vv0_dY4HFghttps://www.youtube.com/watch?v=dMtXsq1xNLUhttps://www.youtube.com/watch?v=JNndp0jkn9whttps://www.youtube.com/watch?v=n3rvxO2HPnEhttps://www.youtube.com/watch?v=DatyrXv2whMhttps://www.youtube.com/watch?v=oP3bmTQqIjA
    4
    1 Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

rezillik başka birşey değil

Yorumla
  • thetricktolife
    thetricktolife Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 49%
    +1 yıl

İslam karşıtı falan değil. İslam ile yobazlaştırılma karşıtı, islam ile yönetilmeyi desteklemiyor o kadar. Dininiz islam olabilir ama yönetim biçiminizle bir alakası olmamalı bence. Din dediğin insanla onun tanrısı arasındadır. Devleti karıştırmak ise sadece çıkar sağlamak için yapılan bir oyundur

3
    1 Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

sen Müslümanım deme islam la yobazlastirmak ne ya resmen islama hakaret ediyorsun ne dediğinden ya haberin yok ya da bilinçli yapıyorsun islam gericilik değildir

Yorumla
  • omerdalak
    omerdalak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

chp din karşıtı mı derseniz benim buna cevabım hayır
    neden diye soracak olursanız ülkede yanlış anlaşılan laiklik kavramı ile gelen bir algıdır bu muhafazakar liberal düşüncede olanların yıllardır bıkmadan söylediği tek cümlede budur. Elitizm, jakobenlik, tepeden inmeci gibi kelimeleri de araya sıkıştırıp yıllardır ülkeye anlattılar. ülkenin %99 müslüman iken islam karşıtı olmak saçma bir düşünce olur. Mantıklı düşünürseniz türklerin kökeninde islam yoktur şamanizim vardır. sonradan müslüman olan bir topluluktan bahsediyoruz

2
    0 Yorumla
  • gizemlikadinn
    gizemlikadinn Takip Et
    +1 yıl

Atatürkün bir sözü vardır. laikliği dinsizlik olarak göstermek isteyen fesatçılara fırsat vermeyiniz diye. chp yalnızca laikliği savunur.

10
    16 Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

neden dinsizlik değildir?

Yorumla
    • gizemlikadinn
      gizemlikadinn
      +1 yıl

bir ülkenin dine göre yönetilmesi yanlıştır çünkü inanan var inanmayan var. kimseye zorla din yaşatılamaz.

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

dine göre yönetmek dini zorla ona enpoze etmek midir? müslümanlara ayrı gayri müslümlere ayrı bir uygulama yapıldı osmalıda hiçte sorun olmadı

Yorumla
    • gizemlikadinn
      gizemlikadinn
      +1 yıl

hiç mi haha güldürme beni. farklı kanunlar uygulanması düpedüz toplumu bölmektir. ayrıca isteyen istediği gibi ibadet yapsın namazını kılsın orucunu tutsun. niye illa dinle devlet karışacak.

Yorumla
    • olsunne
      olsunne
      +1 yıl

osmanlı müslümanların islama uygun yaşamasını zorladı, halbuki ona ne di mi isteyen yaşasın istemeyen yaşamasın, bu konu da da sorunlar çıktı zaten son yüzyılda devlet çeşitli haklar vermek zorunda kaldı.

Yorumla
    • gizemlikadinn
      gizemlikadinn
      +1 yıl

kesinlikle. bir insan Müslüman olsa o inanca inansa bile dinin tüm gereklerini yapmaya zorlayamayız. herkesin kendi aklı iradesi var.

Yorumla
    • kızlarvematematik
      kızlarvematematik
      +1 yıl

en iyi cevap +1

Yorumla
    • kızçocuğu
      kızçocuğu
      +1 yıl

Bu ülke dinle yönetilemez inanan var inanmayan var demişsiniz peki ben inanan bir insanda bunun tam tersini isteyebilir.

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

Allah tan iyimi biliyorsunuz insanlar nasıl yönetilir?

Yorumla
    • gizemlikadinn
      gizemlikadinn
      +1 yıl

bence sizin derdiniz din değil. bu ülkede isteyen istediği dine inanmakta özgür. daha ne istiyorsunuz. tüm ülke Müslüman bile olsa dine ne kadar uyacağına karışamazsınız.

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

benim soruma cevap veremediniz mi vermek mi istemediniz?

Yorumla
    • gizemlikadinn
      gizemlikadinn
      +1 yıl

sorun çok alakasızdı. siz chp yi dine hakaret eden parti olarak kabul etmişsiniz olay bitmiş. kims her şeyin en iyisini bildiğini iddia etmiyor. ancak dine dayalı bir yönetim olamaz. herkesin kendi inancı. yaşayış biçimi farklıdır. kimse kimseye dini inancı empoze edemez illa ki ona göre yaşayacaksın diyemez. devletlerin dini değil insanların dini vardır. devlet herkese nötr bir kurum olmalıdır.

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

Allah öyle demiyor ama siz dini bir futbol takımı tutmak gibi görüyorsunuz halbuki din her yere hitap eder biz yaşamımızi ona göre düzenlenir siz din yönetime karisamaz diyerek Aslında Allah yönetime karisamaz diyorsunuz

Yorumla
    • gizemlikadinn
      gizemlikadinn
      +1 yıl

herkes dine inanmıyor ki herkese hitab etsin onu napıcaz inananların çoğu da dine göre yönetilmek istemiyor.

Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

Meclise çarşaflı sokan atamız okula başörtülü okuyanı sokan atamız köşkede o zaman chp neden meclise köşke okula başörtüsüyle girilmesine.. kamuda çalışan başörtülelere karşı çıkıyor? chp sağ görüş yani dini görüş ile arasında bariz setlerin olduğu parti atamızı örnek alsalardı bu hale gelmezdi iktidar olamayan atamızın adıyla kurduğu parti ismiyle siyasette tutunan olmazlardı..

Yorumla
    • gizemlikadinn
      gizemlikadinn
      +1 yıl

tek yanlış bu. baş örtüsü artık serbest iyi oldu. ben kapalı değilim ama bunu destekliyorum.

Yorumla
  • gayeongunnn
    gayeongunnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

eger sen allahın kuluysan müslümansan allahın dediklerini uygulaman lazım atatürk sırf kılık kıyafet kanunu getirdi diye sen türbanlıları kısıtlayamazsın resmen atatürke tapılacak bir durum var ortada ve bu bence cok sacma. atatürkü resmen bir tanrı yaptılar. ayrıca suanki chp kesinlikle eski chp ile ölçüp biçilemez. suanki chp oldukca gereksiz bir parti

5
    2 Yorumla
    • gallantt
      gallantt
      +1 yıl

atatürkü resmen bir tanrı yaptılar

he fotoğraflarını yalıyoruz

Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

Atamız sağken yönettiği dışındaki chp, şu an için sadece atamızın kurduğu parti olduğu için ve atamızın adını dillerinden düşürmedikleri için var. atamız, meclise köşke çarşaflı sokuyordu okulada başörtülü sokuyordu cemaat olarak askerlerle namaz kılıyordu din işinide devlet işinide beraber yapıyordu. şuanki chp, köşke meclise okula girmelerini istemiyor kamuda çalışmalarınada karşı çıkıyor Ve Allahın emri olmasına rağmen Atamızla %100 çelişiyorlar başörtüsü konusunda. ayrıca : Din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması sonucu şu çıkıyor : Devlet işinden dini çıkarırsak o devletin ismi ne olur cevab : Dinsiz devlet olur..

Yorumla
  • Tugcemtt
    Tugcemtt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 58%
    +1 yıl

İslam karşıtı değildir. Her zaman CHP solcu bir parti olduğu için dinsiz alkolik algılanır birşey bilmeyenler tarafından. Önemli olan laiklik ilkesi. Ne yazikki AKP hükümeti dini kullanarak kandırıyor bu insanları

5
    3 Yorumla
    • KREAWN
      KREAWN
      +1 yıl

Chp'nin neresi sol yahu? Solcuları öldüren bir partiye solcu diyemezsin. MHP'den farkı yok.

Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

-1 verenim sebebinide yazayım : Atatürk meclise çarşaflı soktu okuldada örtülü okunabiliyordu. şimdiki chp seçim öncesi kadın kolları başörtüsü dağıtıp sonrası çarşafı yırtıp ayaklar altında ezdi haberlere çıktı.. kamuda okulda mecliste köşkte başörtü serbesliğine karşı çıktı.. ama seçim öncesi halkı kucaklıyan olacağız deniyor. başörtüsünü akp serbest kıldı dini kullansa uğraşıyoruz der uzatır süreci şu bu engelledi ama uğraşıcaz der oy alır ama yapmadı. sol görüşlülerle uğraşmadı okula meclise başörtü takarak gireceksiniz demedi girmeye çalışanı polisle dışarı atmadı imamhatiptekileri attıkları gibi. askeriye kapısında evlat ziyaretine gelen anaya başını şöyle örtte gel yoksa giremessin diyen zihniyete iktidar biziz açık olana şöyle örtünde gel demedi.. örtünmek Allah emri kurandada var sen meclise kamuya okula köşke giremessin de karşı çıkki Allahın bir ayetini inkar dinden çıkarır chp'nin bu yaklaşımına ne denir o zaman?

Yorumla
    • Tugcemtt
      Tugcemtt
      +1 yıl

Ben chpyi savunmuyorum şu an ki chp eskisiyle tamamen zıt. İlkesi sol olan ama her türden adamı barındıran oy çekmeye çalışırken saçmalayan bir parti. Türban meselesi apayrı bir konu herşey ona bağlanamaz. Ben sadece islam karşıtı olmadıgıyla ilgili bir yorum yaptım

Yorumla
  • Frozia
    Frozia Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Ben Laikim diyen Müslümanım demesin. Kim ki Allah'ın koyduğu kuralları bir başka beşerin koyduğu kurallardan aşağı tutar ise o insan vallahi de müslüman değildir. Ayrıca herkes müslüman mı diyenler çıkabilir, herkese kendi dinince ceza verilir. İsteyenler Peygamber Efendimiz (s. a. v)'in hayatını okuyup bakabilirler.

Ayrıca Laiklik adı altında anamın taktığı başörtüsüne göz dikenler de gene aynı zihniyettir...

1
    3 Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

dostum siz nerelerde saklanıyorsunuz ya laikliğe karşı bu kadar insanı ilk defa bir arada gördüm

Yorumla
    • hızlıpençe
      hızlıpençe
      +1 yıl

laiklik günümüz şartlarında islamiyetin güvencesidir. Uygulamada eksikleri tartışırsın ama laiklik olmadan islamiyetin ortadoğu bataklığında olduğu gibi emperyalist oyuncağı haline gelmesine engel olamazsınız. Böyle 50 tane örgüt, tarikat çıkar birbirine düşer.

Yorumla
    • Frozia
      Frozia
      +1 yıl

Ben bir yerde saklanmıyorum. Laiklik islamiyetin güvencesiymiş, ondan ezanı Türkçe okutmaya zorladınız milleti zaten..

Yorumla
  • Enternasyonalist
    Enternasyonalist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

kuranda yazan islama karşıdır dolaysıyla islama da karşıdır ama mustafa kemal diyanet işlerini kurdurarak islamı kendi işine gelecek şekilde yorumlatıp islam düşmanı değilmiş gibi bir izlenim yaratmaya çalışmıştır. cemevlerini cemaatleri falan kapatarak islamın başka yorumlarının yayılmasını önlemeye çalışmıştır ama yasakçı anlayış eninde sonunda çöküyor türkiyede ömrü 90 sene oldu

1
    0 Yorumla
  • dryaaags
    dryaaags Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl
    https://m.youtube.com/watch?v=tqpPA6vL8uc

izle sen karar ver kardeşim :) bu soysuzlarda chp li ;)

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bağırmak = suçluluk psikolojisi

özgürlük 2007den sonra kısıtlanmadı diyo. saat akşam 10dan sonra içki yasağı, kapalı alanda sigara yasağı ve kürtaj yasağı kaç yılında yapıldı bir bakıversin.
    Kapalı alanda sigara olayı evet sigara içtiğim halde iyi bişey, ama bu da abartılıyor, bazı açık alanlar kapalı alan olarak geçiyor. bunların hangisi 2007den önce yapıldı AKP döneminde yapılmadı mı?

2
    0 Yorumla
  • hızlıpençe
    hızlıpençe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

chp yobazlık karşıtıdır, islam karşıtı değil! ama islam karşıtı olanlar da tutup chp ye oy verebilir tek tip insan barındıran bir parti değil bunu idrak etmek çok mu zor? yorumların çoğu, art niyet, yıkanmış ve algılarıyla oynanmış beyinlerden çıkmış.

0
    0 Yorumla
  • milagrosg
    milagrosg Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

yaa saçmalamayın lütfen, asıl başımızdaki parti dini kullanarak oy alıyor sizden b, iraz mantıklı düşünün

4
    1 Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

biz ondan bahsetmiyoruz chp den benim sorumu karıştırmaya mı çalışıyorsun sen:)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bu kadından bir kaç kişi daha olsun bu ülkede, türkiyeme bişey olmaz, helal sana

7
    1 Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

Aynen açık, ve doğruları gören.+1

Yorumla
  • xxxangelxxx
    xxxangelxxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Ne alakasi var ya hep boyle dusunenler yuzunden tayyip kazaniyo ya. Laiklik ve din ayri seylerdir karistirmayalim.

2
    3 Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

din denen kavramı çok basit görüyorsunuz bence

Yorumla
    • xxxangelxxx
      xxxangelxxx
      +1 yıl

Ne alakasi var ben inanmiyorum inanan kisiye de saygim var ama chp din karsiti bir parti degil

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

hmm öyledir tabi.

Yorumla
  • AngelaJoLie
    AngelaJoLie Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.

laik olması gereken bir parti o partinin temeli bu. ama islam karşıtı davranıyorlar bu gayet bariz. laiklik islam karşıtlığı değil bana göre.

1
    0 Yorumla
  • Süvari-
    Süvari- Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Laik olan İslam karşıtı demektir zaten. Bir türlü Müslümanlara anlatamadık.

1
    4 Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

ne için? islamı savunan akp bile laikliği seve seve uyguluyor:)

Yorumla
    • Yusuufffff
      Yusuufffff
      +1 yıl

Laiklik islam karsiti degildir zeki kardesim laiklik bir ulkede din ve devlet islerinin birbirinden ayrilmasidir bilmeden yorum yapma seriatle yonetilse gorurduk ulkenin halini

Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

Din ile devlet işlerini ayırırsan o devlet ne olur? cevab : dinsiz devlet olur...

Yorumla
    • cengover05
      cengover05
      +1 yıl

devletin dini mi olur hahahah a:D lafa bak dinsiz devlet. DD
      Ateist devlet :DD hahahaha

Yorumla
  • aphrodisiac48
    aphrodisiac48 Takip Et
    Bilge Yaş: 49
    +1 yıl

CHP İslam karşıtı değil, İslam düşmanı bir partidir. İsteyene ispat verilecektir.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bende chpliyim. Kemal Kılıçdaroğlu tarafı islam karşıtı değildirler. Paralel Chp dediğimiz Chp nin sağcılarla asla işbirliği yapmamasını isteyen (şimdi Kurultay talep edenler) Koyu İslam karşıtıdır.

3
    1 Yorumla
    • Modric
      Modric
      +1 yıl

bunları içinde barındıranlar yine chplilerdir. Buna paralel chp diyemezsin yıllardır chp islam karşıtlığı yaptı. Madem öyle ihraç ederlerdi kendi düşüncelerine zıt ise.

Yorumla
  • -BilginProf-
    -BilginProf- Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

kamuda başörtüsü serbestliği için anayasa mahkemesine dava açan bir partiyi destekleyen Allah korusun münafıklık alameti göstermiş olur

1
    0 Yorumla
  • BahtliBedevi
    BahtliBedevi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Seküler bir parti normal şartlar altında. Günümüzde ise neydüğü belirsiz...

1
    0 Yorumla
  • Carlsberg_
    Carlsberg_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın Cumhuriyet Halk Partisinin meclis açılış konusmasini ve dini konularda yapilan yaptirimlari araştırıp bulursanız din karşıtı olup olmadığına karar verirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • Mrtylmzdk35
    Mrtylmzdk35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl
    Diğer konusunda 359 cevap paylaştı.
    https://www.youtube.com/watch?v=mnMQIlXcFTg

buyrun buna siz karar verin

0
    2 Yorumla
    • lEmiRl
      lEmiRl
      +1 yıl

ahahaha :D

Yorumla
    • Mrtylmzdk35
      Mrtylmzdk35
      +1 yıl

ne oldu?

Yorumla
  • fıraz
    fıraz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

chp laiklik kelimseni islama karşı savaş olarak algılamış. chp islamı yobazlık olarak görüyor. kesinlikle islam karşıtı

2
    0 Yorumla
  • Feryad-ıKalp
    Feryad-ıKalp Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Helal olsun :) İnşallah bu kadın kendini daha çok geliştirir :)

1
    0 Yorumla
  • Dilannn__
    Dilannn__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Gereksiz bir parti 😄

6
    0 Yorumla
  • birbaşakburcu
    birbaşakburcu Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

evet

6
    2 Yorumla
    • realsanalvefa
      realsanalvefa
      +1 yıl

+1 verdim,-1 verenlerde sebebini yazmalıydı ve yorum sahibide cevabını verridi böyle ver -'yi kaç olmuyor..

Yorumla
    • birbaşakburcu
      birbaşakburcu
      +1 yıl

beynimi ütülememeleri daha iyi oldu. boş polemikleri sevmem

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evet öyle. Hayir diyenler bir komik olmasin.

3
    0 Yorumla
  • BayanProf_
    BayanProf_ Takip Et
    +1 yıl

Öyle. Bunu İzmirde bizzat görüyorum.

2
    0 Yorumla
  • bengi96
    bengi96 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Chp nin ne olduğu belirsiz

1
    1 Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

neden öyle dedin:)

Yorumla
  • LosTRomaNce
    LosTRomaNce Takip Et
    Bilge Yaş: 53 , eic 32%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 518 cevap paylaştı.

akp kadar değil.

4
    0 Yorumla
  • profit
    profit Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

kendi içinde çatışan rezil bir parti

1
    0 Yorumla
  • Ryzborn
    Ryzborn Takip Et
    Guru Yaş: 46
    +1 yıl

sanmam. ole olsa. boyle. davranmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

CHP bunun tersini mi söylüyo kanıtın var mı

1
    19 Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

neyin kanıtını arıyorsunuz soru sordum soru soruyorsunuz pardon ama lazmısınız?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamamda neye göre soruyosun bu soruyu nerden çıktı yani böyle düşünmenin nedeni ne

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

videoyu izlemedinizmi hanfendi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İzledimde kim ne dediyse ona inanıyosan işin var demktir

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

herkese inanmıyorum zaten örneğin şu an size.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya sana dicek laf bulamıyorum gerçekten bana inanmanı gerektirecek bir şey söylemedim zaten bir götüşte savunmadım tezin ne bunu nerden çıkardın dedim

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

biraz aşağıda bir arkadaş birçok video paylaşmış ilk üçünü izlerseniz biraz açıklığa kavuşmuş olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İzledim

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

açıklığa kavuştumu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Pek açıklığa kavuştu denemez 3. Videonun 1. si uzun zaman önce olan bir olay ayrıca merve kavakçıyı biraz araştır derim 2. sinde adamın hadsizliği ve tekrar izlersen KENDİ PARTİSİNDENDE TEPKİ ALDIĞINI BELİRTİYOR yani her akpli dinine bağlı olmadığı gibi her CHP lise dinsiz değil 3. video ise oldukça yandaş bir bültenin haberi dır abartı var ama gerçek düşünceleri bu haklısın en azından göründükleri gibiler ama Allah ın adını siyasete karıştırmıyolar

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

Allah ın karışmayacağı bir yer olamaz bunu anlayabildiğinizde yazın lütfen. eğer alakasız birşey yazarsanız tekrar aynısını yazacam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Laflarımı çarpıtma ben inancı olan bir insanım Allah denilerek siyaset yapılmasına karşıyım Allah dediğinde adamın tüm yaptıklarının unutulmasına karşıyım

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

Allah herşeye karışır o adamın dini kullanmasınada karışır. düzgün yönetmezse onada karşır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Demek istediğin hayırlısıyla yönetmeseydi Allah izin vermezdi mi

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

Zamanı gelecek haksızlık yapan yalan yere Allah ın ismini kullananlar da cezasını görecek biz biz olsaydık hakkıyla yönetilirdik zaten temelde sıkıntı var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Temelde sıkıntı olduğu konusunda haklısın ama bu dünyada adalet ya da doğru bekleme diğer tarafta cehennem boşuna yok

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

bencil olmamı mı istiyorsunuz benden?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne alaka

Yorumla
    • Enforce7
      Enforce7
      +1 yıl

çaba gösterme ne olur larsa olsun demek gibi birşey senin dediğin

Yorumla
  • punisher34
    punisher34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

başörtüsünü yasakladığına göre öyle tabi.

0
    2 Yorumla
    • hızlıpençe
      hızlıpençe
      +1 yıl

o zaman hırsızlığı meşrulaştırdığına ve rte Allah la bir tutulduğuna göre akp de şirke düşmüşlerin partisidir

Yorumla
    • punisher34
      punisher34
      +1 yıl

rte allah la bir tutulmuyo bir yerlerinden uydurma..

Yorumla
  • ÇikolatalıFatih
    ÇikolatalıFatih Takip Et
    +1 yıl

Bence evet iyice araştır sende görüceksin bunu

0
    0 Yorumla
  • Üyeismimmm1
    Üyeismimmm1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Bu nasıl bir düşünce yapisi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evet vakti zamanında hocaları asan parti

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

evet islam karşıtı. laikçi bir parti.

3
    2 Yorumla
    • olsunne
      olsunne
      +1 yıl

Laikliğin temeline aykırı islam karşıtlığı, kavramları düzgün kullanırsan sevinirim.

Yorumla
    • Whatsappmaaaaan
      Whatsappmaaaaan
      +1 yıl

laiklik din karşıtlığı değildir kardeşim.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evet din düşmani bir parti.

2
    0 Yorumla
  • phoenix87
    phoenix87 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

kesınlıkle deıl.

2
    0 Yorumla
  • ateistbirkız
    ateistbirkız Takip Et
    +1 yıl

yoo :))

1
    0 Yorumla
  • Quax_
    Quax_ Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

chp ye oy verın

3
    0 Yorumla
  • kızçocuğu
    kızçocuğu Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Seviyorum bu kadını

2
    0 Yorumla
  • volkan19
    volkan19 Takip Et
    +1 yıl

Allah Allah :D

2
    0 Yorumla
  • DocHolliday
    DocHolliday Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

öyle bir şey yok

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Chp islam karşıtı bir partimi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu ülkede hiç bir parti benim görüşümü yansıtmıyor ben şeriat ı istiyorum ve öyle bir parti... 18 cevap verildi
Ak parti gerçekten İslama hizmet ediyor mu? 25 cevap verildi
CHP liler dinsiz mi? AK partililer Müslüman mı? 11 cevap verildi
İslam'a en düşkün parti hangisi? Ben ona atcam oyumu? 10 cevap verildi
Akp özgürlük karşıtı bir partidir? 11 cevap verildi
Müslüman kürtler nasıl HDP'yi destekler? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kaşlarını fazla aldığın bir dönem oldu mu?
  • Cam gibi parlak cilt için evde hangi doğal yüz maskesini mutlaka denemeliyim?
  • Cam gibi pürüzsüz cilt için hangi yüz temizleme cihazını kullanıyorsun?
  • Ada eğlencesi için sizce hangi elbise daha çekici ve daha çok yakışır?
  • Güzel bir cumartesi gününde buradan hangi kişiyle gezmeye gitmek isterdiniz?
  • Çalışan ebeveynler bebek bakımını nasıl planlayabilir?
  • Burdan beğendiğiniz ya da dikkatinizi çeken biri var mı?
  • Beynin kalbine mesaj atabilse tek cümlesi ne olurdu?
  • Şort giyen genç kıza bastonla yapılan saldırı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • En sevmediğiniz yemek hangisidir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨