Bunu buldum, Çoğu kişi bu perdeyi İslam dininde yasaklanmış olan büyü veya değişik dualarla kaldırmaya çalışsa da sonu onlar için hiçbir zaman iyi bitmemiştir. Ya aklını kaybetmiştir ya da ruhunu… çünkü gördükleri olaylar ve yaratıklar onların kaldırabileceği güçte durumlar olmamaktadır. İnsanlar genelde bu tarz büyü destekli yaklaşımları kullanarak öte alemde yaşanan durumları kontrol altına alabileceklerini hatta geleceği öğrenebileceklerini zannetmektedirler. Fakat göz perdesi kalkan insanların karşılaştıkları durum onları büyük bir korkuya ve aklını yitirmesine sebep olmaktadır. Allah insanların gözlerine bu yüzden perde çekmiştir. Belirli bir düzen dışında yaşayan varlıkların insanlara gözükmesi herkesin kaldırabileceği bir durum değildir. İnsanlar madde aleminden, ruhların ve nefislerin alemini görme imkânı sağladığında bir anlık şoka girebilir.
Saçmalamışlar. Birincisi insandan zaten nefret ederler. İyileri müslüman olanlar. Ama onlar da sana gelmez. İhtiyacın olduğunda çağırırsın onları. Meraktan müslümanı çağırsan o da sinirlenir.
Fazla meşgul etmeyeceğim uzadı konu. Herkes cin anladı falan demişsin. Göz perdesi kalkınca genelde cin görürsün. Bir varlık daha var isimlerini cisimlerini bilmem. Onları görmek için perdenin kalkmasına gerekte yok. Daha tehlikeliler ama. Neyse, herkesin cin olarak anlaması normal yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Göz perdesi açık olan insanlar genelde tımarhanede oluyolar bence kapalı kalsın 😂😂
ya guzel şeyler görürsem
Bu cin denilen varlıklara inanmayan ve cin denilen saçma sapan hikayeleri gereksiz bulan tek ben olamam sanırım
Bir kaşık LSD geliyor, aç bakayım ağzını, ham yap
LSD ne la
Şeker
bu ne işi yarayıcak QKSMKSHSQKJDSJSJ
İletişime ve tılsım bırakır
ne tılsımı
Hiç mi korku filmi izlemedin. Her boyutsal tılsımı farklıdır. Birisi saat üzerinden yapar. Birisi ışıkları kullanır. Tılsım ona aittir zaten.
Kitap oku akıllı insanlarla sohbet et
Astral Seyahat yap kanka. Cinleri görebilirsin :))
kanks üşenirim ona bea
internete şey yaz cinleri nasıl görebilirim eaşeimegsfğsçk
bide tam olarak nası yapıldığını bilmiyorum
salla
cin görmek istediği mi kim söyledi?
sadece perde arkasını
Bunu buldum, Çoğu kişi bu perdeyi İslam dininde yasaklanmış olan büyü veya değişik dualarla kaldırmaya çalışsa da sonu onlar için hiçbir zaman iyi bitmemiştir. Ya aklını kaybetmiştir ya da ruhunu… çünkü gördükleri olaylar ve yaratıklar onların kaldırabileceği güçte durumlar olmamaktadır. İnsanlar genelde bu tarz büyü destekli yaklaşımları kullanarak öte alemde yaşanan durumları kontrol altına alabileceklerini hatta geleceği öğrenebileceklerini zannetmektedirler. Fakat göz perdesi kalkan insanların karşılaştıkları durum onları büyük bir korkuya ve aklını yitirmesine sebep olmaktadır. Allah insanların gözlerine bu yüzden perde çekmiştir. Belirli bir düzen dışında yaşayan varlıkların insanlara gözükmesi herkesin kaldırabileceği bir durum değildir. İnsanlar madde aleminden, ruhların ve nefislerin alemini görme imkânı sağladığında bir anlık şoka girebilir.
halüsünasyon da görebilirsin. Niye böyle bir olay yaşamak istiyorsun ki.
aslında cinlere inanmıyorum sadece göz perdesini kaldırmak istemiştim ama herkes cin anladı tabi
Ehehe umarım yaparsın ne diyim. Delirme de.
halüsünayon görmeyi isterim tabi ki yeni bi heyecan
bende şöyle tertemiz delirmek istiyorum
Gel akşam iki cinnia çağıralım.
olur kanks
Tamam mumları falan hazırlıyorum. Ben çağırır sana gönderirim
tamam oxjwdnwmdmns
Şaka bir yana, 7 yıl kadar uğraştım. Bulaşma bu işlere.
7 yıl mı yeme bizi
Neden yiyeyim mübarek
7 yıl boyunca nassın?
*ne yaptın*
Havas ilmiyle uğraştım. Haddimi aştım, göz perdem hafif kalktı sjdjdhf
neler görüyorsun peki
Suret olarak görmediğim zamanlar, yere yakın duman şeklinde genelde.
kötü değilmiş
Tahmin ettiğinden daha kötü. Suret olarak gerçekten çok çirkinler. Dayanılacak gibi değil.
vazgeçiyorum tsk.
Rica ederim, doğru karar shdhshd
seni bi önceki soruma beklerim
knk ben vazgeçmedim diye yazmıştım klavye değiştirmiş
Kanka çağırırsın, geri gönderemezsin. Güldük eğlendik ama gerçekten çok zor işler. Uğraşma. Gelirse gitmez.
bazıları diyor iyileride var OWJDMDHEMJDHD
Saçmalamışlar. Birincisi insandan zaten nefret ederler. İyileri müslüman olanlar. Ama onlar da sana gelmez. İhtiyacın olduğunda çağırırsın onları. Meraktan müslümanı çağırsan o da sinirlenir.
Fazla meşgul etmeyeceğim uzadı konu. Herkes cin anladı falan demişsin. Göz perdesi kalkınca genelde cin görürsün. Bir varlık daha var isimlerini cisimlerini bilmem. Onları görmek için perdenin kalkmasına gerekte yok. Daha tehlikeliler ama.
Neyse, herkesin cin olarak anlaması normal yani.
Kendine büyü yaptır
kime yaptırıyım
Sor buraya büyücü var mı diye, bulursun birini
aga büyüye pek inanmıyorum bea
zaten xper yetmez
Sen bilirsin knk ama büyü var bende şahit oldum
anlatır mısın knk
Özelden anlatıyım
Xper yetmiyor