Öncelikle herkese merhabalar ben Zeliş çok aklımı dolduran ve düşündüren bir durum var şöyle ki, ben 5 aydır nişanlıyım çok kısa bir süre sonra nikah işlemlerini başlatmak istiyoruz nişanlıma çok aşığım hiç bir sorunumuz yok ve olmadı da fakat geçtiğimiz ay "evlenince nerede yaşayacağız" diye bir soru sordum çünkü nişanlım Diyarbakırlı ve memleketini de oldukça seven biri, burada yani Aydın'da 1 apartmanları var ben sandım ki apartmanlarından bir daireyi kendi üstümüze alır ve içini komple yaptırırız bu yüzden sorumu oldukça heyecanlı sormuştum ancak nişanlımın verdiği cevap şu oldu; "tabi ki de Diyarbakır" başta hiç tereddüt etmeden "tamaaaam" dedim ancak ilerleyen günlerde içime bir sıkıntı düştü ve Diyarbakır'ı forumlardan vs. Araştırmaya başladım bazı güzel yazılar vardı Diyarbakır hakkın da ama çoğunlukla adeta nefret edercesine korkulu yazılar da yok değildi...
Nişanlımla tabi ki konuştum bu durumu veya konuşmaya çalıştım diye bilirim ama o beni yanlış anladı ve biraz çıkıştı, sanki memleketine kötü bir söz söylemişimcesine.
Annesi ile konuştum annesi giyim tarzım vs. Gibi şeylerden sorun çıkabileceğini ancak elbet alışacağımı söyledi...
Size sorum şu "Diyarbakır'da yaşanır mı, oraya hiç gitmemiş nasıl olduğunu bilmeyen bir insan oraya uyum sağlaya bilir mi?"
Dipnot: İnsanının kabalığı ve rahatsız ediciliği gibi şeyler duydum asıllı mı?
Ancak misafirperverliklerinin namını da duymadım değil*
Şimdiden teşekkür ederim :)
Nişanlımla tabi ki konuştum bu durumu veya konuşmaya çalıştım diye bilirim ama o beni yanlış anladı ve biraz çıkıştı, sanki memleketine kötü bir söz söylemişimcesine.
Annesi ile konuştum annesi giyim tarzım vs. Gibi şeylerden sorun çıkabileceğini ancak elbet alışacağımı söyledi...
Size sorum şu "Diyarbakır'da yaşanır mı, oraya hiç gitmemiş nasıl olduğunu bilmeyen bir insan oraya uyum sağlaya bilir mi?"
Dipnot: İnsanının kabalığı ve rahatsız ediciliği gibi şeyler duydum asıllı mı?
Ancak misafirperverliklerinin namını da duymadım değil*
Şimdiden teşekkür ederim :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar