+1 yılİyi de kızım fakirsen fakirsin bunda utanılacak bir şey yok ki.
Sevgilinin karşısında geç gerçekleri olduğu gibi anlat sana yalan söylemek istemiyorum.
Kararın ne olursa olsun saygı duyarım de.
Eğer seviyorsa seni her halinle sever. Hiç bir gerçek seven karşısındakinin ne malıyla ne de mülküyle ilgilenir.
Benim sevgilim olsaydın şahsen benden hiçbir şeyi gizlememeni isterdim ;)
Bırak biterse bitsin eğer bunu sorun yapıyorsa zaten insanlık nedir bilmiyor demektir.
Gerçekten seven insan seni her halinle kabul eder. Eğer gidiyorsa bilki sevmemiştir. ;)02 Yorumla
Soran+1 yılUtaniyorum söylemeye
- +1 yıl
Utanacak bir şey yok daha sonra daha da kötü olur emin ol ;)
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 438 cevap paylaştı. Kızların erkeklerden beklediği kadar erkekler kızlardan maddi anlamda bir şey beklemezler. Karşılıklı tabi ben anladıysam onun benden beklediğini bende beklerdim. Sen böyle bir yalanı söyleme gereğini niye duydun ki? Bas baya zengin koca avcısısın , çocuk lüks giyinince havalı takılınca vuruldun ; merak etme çok sürmez , bu eziklikle o seni kullanır. Ben anlamıyorum ki zaten bu zengin erkekler maddi durumunu niye belli eder normal takıl arkadaşım. Türkiye'de bu kadar zengin adam avcısı kız varken maddiyatı belli etmek hiç mantıklı değil. Çocuğa söyle kandırdığını o senden ayrılır zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyosun
Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. Öncelikle dalga geçenlere bakma. Herkesin maiddi durumu iyi olacak diye bişey yok. Ama yalan söylemen iyi olmamış. Ben söylemedim o öyle sandı diyorsun ama düzeltebilirdin. Neyse sana tavsiyem gidip gerçekleri söylemen. Sonra başkasından duyması olumsuz sonuçlar doğurabilir. Maddi durumunun kötü olması değil de onu kandırmış olman üzer onu. Kaybetsen bile dürüstlüğünden kaybet. Sonucta aileni, maddi durumunu sen secmiyorsun. Eger maddi durumun iyi degil diye seni bırakacaksa da onun ayıbı ve onun terchi olur. Hem belki de böylesi daha iyi bile olabilir, bilemezsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılCok utaniyorum ya. Keşke o sorsa ben soylesem ama direk söylemek tuhaf
Soran+1 yılYok kapıcı değil babam maatbaa.
Sen kendini küçük görüp sevgiline yalan söylemeseydin, şimdi bunları düşünür olmazdın. Sen kendinden utanıyorsun, senin kendine saygına yok ki elin adamı neden saygı duysun da bu yalanını önemsemesin?
Fakirlik ayıplanacak bir şey değildir, ancak sen fakirliğinden utanmazsan her zaman dik olursan geçerli bu.
Sen fakirliğinden utanır, ezersen kendini; o zaman herkes de ezer seni.02 Yorumla
Soran+1 yılYa ufacik pencerelerimiz var ya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin yalan söylemene kızabilir çeşke doğruyu söyleseydin şimdi böyle stres yapmazdın seni seven böyle sevsin. Ama olmuş bii kere bence git açıkla herşeyi ne kadar erken söylersen o kadar iyi
İşin ciddiye binmesinden söz ediyorsun evlilik'e bir iki ay kala öğrenmesi mi iyi olur snce yoksa bugün söylemen mi biran önce söyle ne olacaksa olsun derim çok zaman sonra öğrenirse bunca zaman yalan söyledin demek diyebilir.
Ayrıca klasik lafları söylememeye çalışıyorum ama söylemessem olmıcak galiba fakirlik utanılacak şey değilki bak ben söyleyebilriyorum ben işçi sınıfından bir insanım annem babam işçi benim.02 Yorumla
Soran+1 yılBabamda işçi ama ben utabiyorum
Cevap sahibi+1 yılOlabilir senide anlıyorum. ama doğrusu biran önce söylemek. mesela sen 1 ay kandırılsan mı kızarsın yoksa 1 yıl kandırılsan mı? karsıdaki ile empati yapmalsın.
''Adını Feriha Koydum.'' filmi çevriliyor. Sen onu hak etmiyorsun. Aranızda dağlar kadar büyük nüans farkı vardır. Şimdilik mutlu olabilirsiniz. Keza yalanlarının hiçbirinden haberi bile yoktur. Kültür-bilgi-birikim seviyesi bakımından hiçbir türlü anlaşamazsınız. Adama geç ve doğruyu anlat. Hiç kimsenin parasını yemeye hakkın yoktur. Herkes dengine baksın. Bir aynaya bakıver, ondan sonra ederin kadar biri ile hayaller kur. Keza bu soru başlığının uydurmaca bir yalan olduğunu düşünüyorum. Fakat yine de gerçek ise de, bunları yapmak zorundasın.
Adam safın tekiymiş, bir kere bile mi evinize gelmedi? Utanmalısın.16 Yorumla- +1 yıl
Nüans~ küçük fark demektir.
"aranızda dağlar kadar büyük nüans farkı vardır." diyerek aslında cevaplayan burada " aranızda dağlar kadar büyük küçük fark farkı vardır." demektedir...
Bu durum göz önünde bulundurularak kültür seviyenin ne kadar yüksek (!) olduğunu görmemiz mümkün..
Soran+1 yılNe alaka? Ayni okulun ayni bölümünde okuyoruz? Ayrica yalan söylemedim beni direk üst katlarda oturuyorum sanmiş bende hsyir orda değil bodrum katta oturuyorum demedim.
Evet ben onlara gittim ama o bize g elmedi. Çoğu kişide inanmadi ama yaocak bisi yok durum bu.- +1 yıl
Önceki halinden eser olmayan "şeklin" mi bu? Daha başka hangi şekillere girebilyorsun acaba... İroni yapmana gerek yok başlı başına ironisin zaten..
Ve ben, nabza göre şerbet verme tarafındayım, "değişmiş" halin bile hala baştan aşağı iğneleme, küçümseme ve kabalıktan oluşuyor, herkes de bunun farkında.
Soran+1 yılAsi tehlikenin hesabı senin yuzundenmi kapandı?
+1 yılPahalı kıyafetlerin içinde ucuz bir insan olacağına, ucuz kıyafetlerin içinde kaliteli bir insan ol ki paha biçilemez olasın. Kendinden utanmana hiç gerek yok. Zenginliğini kendi başına yaratabilecek fazla insan yoktur. Aileden kalmadır. Yine de sana şunu söylemeden geçemeyeceğim. Biraz klasik olacak ama ne yapalım. Davul bile dengi dengine. Neden diye sorarsan şimdiden kendini ezik hissetmeye başlamışsın vakti zamanı geldiğinde iyice ezileceksin.
10 Yorumla
+1 yılNiye durumundan utanıyorsun ki normal birşey bu şükret eviniz var en azından neyse. Bence en yakın zamanda söyle ilk söylediğinde çok kızabilir çünkü yalanı kimse sevmez ama seni seviyorsa kızgınlığı geçer ve ilişkinizi mutlu mesut yalansız devam edersiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılOff napcm ben ua
- +1 yıl
Tatlım bence söylemelisin böyle kendini üzüyorsun :(
Feriha?
Yahu niye utanıyorsun? Bunu anlayamadım ki. Alıştıra alıştıra söyle gidip. Seni gerçekten seviyorsa 'her şekilde' kabul eder. Ki zengin olmama durumu da bu 'her şekilde' başlığı altına bile girmez.
Ha olmadı, sana ters bir tepki mi verdi? Ayrıl.01 Yorumla
Soran+1 yılYa belki istemez ama belli etmeZ. En iyisi ben direk ayrilayim.
bunu bastan soyleseydın sorun olmayabılırdı ama su an yalan soylemıs durumdasın. neden kendınızden utanırsınız anlamam kı. bodrum katta oturuyorum arabamız yok desen o cocuk senı sevmeyecek mıydı sankı? yok yakınken anlat bu utancı tasıyabıleceksen, mahcup olcaksın cunku. yasamından dolayı degıl, bunu yakıstıramayıp yalan soyledıgın ıcın
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir beni gorse sevse neyse beni ust katta oturan arabasi olan zengin briisi sandı laflarinsa bunlari ima etti bende demeidm hayir bodrumda oturoturm diye
Soran+1 yılYa tamam sorun değil der ama sorun eder gibi oyle tip.
Sevgilinin altindaki araba o kadar da pahali degil cook zengin demeye gerek yok. Sende dengi dengine bulma hep yukseklerde uc nefret ediyorum kendisinden fazla insanlarla takilan kizlardan... sonra gel ben ne yapacagim.. kendimden biliyorum bana boyle bir kiz gelse ogremsem yolu veririm.. zenginlerin cevresinde cok kiz olur sen simdiden birak bu cocugu uzuleceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni cok seviyor
+1 yılAdını feriha koydum ya da adını sen koy neyse görüşümü bildirim
Kandırmışsın adamı çok kötü bişey bu geç olmadan herşeyi anlat sonu ayrılık olur çünkü ikili ilişkilerde yalan çok kötü oluyor
Ayrıca şunu söylemesem çatlarım fakirlik ayıp mı? Bomrım katta oturan onlarca insan var hepsi ölsün mü?01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayip
+1 yılbenimki de buna benzer bişey gbiydi. içime deli gibi dert olmuştu. söyleyeceğim bugün söyleyeceğim diyordum. olay parasızlık felan değil de ben de evime takmıştım. halbuki gayet normaldi evim yalnız yaşayan bir öğretmenim :) ama işte serde ferihalık var tabi. kendimi çok fena yalancı hissediyordum 2. ayımızda aanlattı ama utandım ağladım :)) hiçbirşey bozlmadı aylar öncesinden daha aşığız birbirimize ;) dürüstlük iyiydir sen de anlat
02 Yorumla
Soran+1 yılHadiya. Ne güzel
- +1 yıl
sen şimdi söylicen mi söylemicen mi çocuğa onu de bize :)
+1 yılBak bu söylediklerimde ciddiyim dostum. Al onu karşına herşeyi ama herseyi anlat. Seni gerçekten seviyosa yinede bırakmaz. Ama seni sevmiyosa zaten en geç oda en geç aileyle tanışma zamanı geldiğinde seni bırakır. O yüzden bu konuşma sürecini daha fazla geciktirme, neden böyle bişey yaptın derse senden utandım bunu söyleyemedim sana özür dilerim de. En azından seni gerçekten sevip sevmediğini öğrenmiş olursun.
00 Yorumla
+1 yılAbicim şimdi pardon ablacım git söyle eninde sonunda öğrenecek zaten o zaman mal gibi kalacağını çık git söyle kurtul seven insan kabul eder. zaten o zenginmiş seninle paran için evlenmiyor ama o düşünür ki bu kız benimle param için evleniyor diye yani o yüzden söyle herşeyi
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ya da zamana birakayim denk gelirse ogrneir. Bazen bize gelmek istedifini ims ediyor gecistiriyorum.
- Diğer konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılipin ucunu kaçırmışsın güzelim bu saatten sonra senden ne köy olur ne kasaba sonuç olarak herkes yoluna bir atasözü var bilirmisin davul bile dengi dengine kaldıki sen en başta yalanları sıralamışsın adam bu yalandan sonra başta kabul edecegi varsa bile artık etmez en fazla kabul etmiş gibi görünür işini gördükten sonra bırakır.
00 Yorumla Diğer konusunda 366 cevap paylaştı. Değerli insan önce bir Besmele çek ve herseyi anlatmak için sakin bir yer seçin ya da olmadı sms ile başla sonra konuşma. Yine de karar senin de ayrılması da haklı yani o kıvama getirmişsin. Ama ikiniz de seviyorsaniz bu hata af edilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrilirmi yani
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYol yakınken vazgeç!
İş ciddiye binip ilerisi olduğunda ailesi seni hor görüp, onurunu, gururunu kırabilir.
Sevgi herşeyi çözmez...
Heleki Aileler söz konusu olduğunda...12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bundan korkuyorum. Annesi falan kil birisi biraz
- +1 yıl
Dediğin gibiyse hiç durma...
Ne kadar seversen sev ondan vazgeçmek zorundasın :(
Yanlis falan yapmamissin o an oylesoylemek zoru daydin veya onun yanlis anlamasina göz yummak zorundaydin. Simdi yapacagin is bolca vaktinizin oldugu bir gun cagirip her seyi tüm detaylatiyla konusmak. Seni maddi durumun kotu oldugu icin veya bu pembe yalanlari soyledigin icin terk edecekse defolsun. Aldatmamissin bisey yapmamissi daha ne ;)
00 YorumlaYalan söyledigin icin kizabilir anlamiyorum neden boyle seyler diyosun ya da her seyden once sevgilisine arabaniz vaar mi diye soran bir zihniyet ne garip ya
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır mesela bigun işten çıktım otobüs minibus bekliyodum o sehir disindaydi ne bekliyosun baban almaya gelsin fslsn dedi. Bende işte dedim. Arabamiz yok demedim
Soran+1 yılUniveriste.
+1 yılYalan soylemeseydin keske basta. Eger anlayisli biriyse affeder mantkli bir aciklaman varsa. Ciddiye biner siyosun bence yol yakinken gercekleri soyle
03 Yorumla
Soran+1 yılYa yalan soylemedim burada oturdugumu biliyordu zaten. Ust katta oturuyorum sanmis ama değil.
- +1 yıl
O zaman soyleseydin. Emirde feriha yi cansularin evinde kaliyo sanmisti. Adini feriha koydum gizlinin yolu olmus mubarek :D
Soran+1 yılYa ne bilim. Ama evet kendimi görüyorum biraz.
+1 yılbence ılıskıde bır kızın maddı durumunun kötü olması erkek ıcın kotu bısey degıl bundan cekınme bence bodrum katta oturmanın zorluklarını cok ıyı bılıyorum anlıyorum senı ama takma derım
01 Yorumla
Soran+1 yılOf bilmiyorum sorun edermi utaniyorum yani
ona gerçekleri söylemen gerekıyor, yasadıgın hayattan utanmamalısın asla, senı oyle kabul etmıyorsa o ınsandan bır hayır gelmez zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa bu durum hoşuna gitmez kirilmiyim diyr bizeyde demezse
+1 yılAdını Feriha koysalar bile bu senaryo tutmaz prenses.
13 Yorumla- +1 yıl
Eski halimden eser yok diye, bana bu tarz üslup ile yaklaşmana izin vereceğimi sanıyorsan yanılıyorsun. Konuşma tarzına dikkat ediver bakalım. Ben o ince çizgiyi, dağlar kadar büyük bir fark yapabildim. Ufak da olsa, küçük bir şekilde ironi sağladığımı düşünüyorum. Sakın ola ki haddini aşmayıver. Bir önceki yorumunda da kaba ve itici bir tarz ile benimle konuştun. Bu sefer de yok sayıyorum. Üçüncü de affetmem.
Soran+1 yılYalan soylemiyorum guncellemeye bak.
- +1 yıl
Ben sana diyeceğimi dedim. Bana karşı konuşurken o üslubunu kontrol etmek zorundasın. Hiç kimseden onay alacak durumda değilim. Keza beni burada bilen ve gayet net tanıyan az da olsa insan bulunuyor. Senin karşında öyle iki günlük üye yoktur, klavyeni de o yazan parmaklarını da sakinleştirmeyi öğreneceksin. Benim fikrim de budur, saygı duymak zorundasın. O haddini aşmamaya dikkat etmeye mecbursun. Şimdi git ve kendi adına konuş. Keza benim olağanüstü değişikliğimi, yönetim bile fark ettiyse; sana ve senin gibilere iki gram laf düşmek demektir.
Hadi iyi günler.
+1 yılFeriha-Emir gibi olmuş sizin durumunuz da. Keşke en başta doğruyu söyleseydiniz. En azından daha fazla zaman kaybetmeden durumunuzu anlatın ona.
11 Yorumla
Soran+1 yılO o kadar zengin değil bende o kadar fakir degilimde. Yalan söylemedim. O beni direk üst katta oturuyor sandi arabamiz falan var sandi bozmadim bende
gerçeği filan anlatma direkt ayrıl. zengin bu sağı solu belli olmaz. babanı işten attırır sana yalan söylediğin için öfkelenirse. o değilde siz nerede buldunuz birbirinizi?
02 Yorumla
Soran+1 yılAyni bölümde okuyoruz.
+1 yılSende feriha gibi bence yalan söylememeliydin sonuçta sen neysen o kendini yanında alt görmek istemedin anladığım kadarıyla ama seni seven olduğun gibi sevmeli
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir yerde haklısın ama böyle gizlemen doğru değil. İlk cümleni okuduğumda Adını Feriha Koydum dizisi aklıma geldi. Yol yakınken anlat ne olacaksa baştan olsun. Adamı kandırmaya hakkın yok
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben yalan söylemedim. Benim orda oturdugumu biliyormuş direk ust katlarda otuyorum sanmiş. Yalan soylemedim tesadüf oylr sandi. Bende demedim aslinda bodrumda oturuyorum falan sogur belki hem
- +1 yıl
Soğuyacaksa şimdi soğusun diyorum bende. Onu kandırmaya hakkın yok seviyorsa takmaz zatrn bu durumu. Sendr çok üzülürsün. En kısa zamanda konuşmalısın. Şahsen ben hak versemde kızardım sankladığı için ki az çok huyunu suyunu biliyorsan ne tepki vereceğini bilirsin
+1 yılbaşta yalan söylemeseydin kızım. ne tepki verebilir en fazla ayrılır senden. hem neden arabamız var diye yalan söyler ki insan
02 Yorumla
Soran+1 yılBen soylemedim oyle sandi bende bozmadim.
- +1 yıl
Bir ilişkide dürüstlük benim için en önemli şeydir. Maddi durumun onunki kadar iyi olmadığı için değil de ona yalan söylediğin için seni terk ederse haklı adam
+1 yılsonraki buluşmanızda babamın arabası olsa beni alırdı falan de. işte evde küçük içim daralıyor sokak iyi geliyor falan de öyle alıp karsısına ben fakirim ayakları çekme mdaksdaksda o da nasıl yani derse bilmiyomuydun falan fıstık?
02 Yorumla
Soran+1 yılAa evett bak hu en iyisii
- +1 yıl
aksi takdirde EZİK olursun
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbaşta söyleseydin keşke. senin durumunun ona göre kötü olmasını umursamasa bile ona yalan söylemene kızabilir. ama herşey dengi dengine bunuda düşün. büyükler zenginin ekmeği yenmez derler.
00 Yorumla
+1 yılBu sitede amma aynı kişiler varya , aynı soruyu 2 gün öncede dinledik
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum görmedim.
+1 yılEve talip olmuycak sana talip olucak sen yalan söyleyerek baştan kaybetmişsin zaten, seni sen olduğun için sevmeyen adamda sevmesin hem
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya ayrilmam daha makul sanki
Ay bu çocukları nerden buluyosunuz ulan bana neden denk gelmiyo böylesi. Bu arada her zaman olduğu gibi görünme taraftarıyım
11 Yorumla
Soran+1 yılOkuldan işte
+1 yılFeriha son bolumde eski nisanlin seni vuruyo dikkat et kizim celik yelek giy aman deyim
31 Yorumla- +1 yıl
Ahah :D n
Bnmde aklıma o geldi
Seviyorsa herseye ragmen birakmaz ama suc sende bastan dogru konuscaksn dunya mali biyere kadar maddi anlam katiyosaniz aska bir gun baskasina pazarlanir o ask..
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorumki sonucta belki dengi gibi ister.
valla böyle bir durumda ben seni terk ederdim fakirliğinden değil yalancılığından!
02 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylemedim. O oyle sandi
ben olsam ayrılırdım çünkü siz birbrinizi sevsenizde aileler çok etkiliyor..
01 Yorumla
Soran+1 yılTek korkum bu.
+1 yılsen niye zenginliğe takıyosunki senin gönlün zengin :) bir ara fırsat bulup yazarsınn seni anlayışla karşılıycaktır :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sogumasin sonda
- +1 yıl
yok be sen güven bana
+1 yılne derdin vardı yalan söylicek sonrada burdan yardım beklersin yalan söylemeden önce düşüncektin doğruları söyle ya anlayışla karşılar ya da bırakıp arkasına bile bakmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılYalan soylemedim beni zengin biliyordu.
Yalan söylemeseydin keşke bee, bence durumu anlat ona zaten insaflıysa affeder ve seni sen olduğun için sever, ama eğer onunla konuştuktan sonra seni terk ederse hayır sızmış zaten.. :/
01 Yorumla
Soran+1 yılOf of morlaimin bozuldu
ne kadar zorluyorsun ya boşver gitsin para ne ki bak ben lahmacun sipariş etsem bahşiş atacak param yok sen sevgine bak
13 Yorumla:) tam türk dizisi.. adını feriha koydum kızım senin
12 Yorumla
Soran+1 yılOf dalga geçme ya
+1 yılyanlış yapmışsın bence senden ayrılırsa maddi durumundan değil senin ona yalan söylediğinden dolayı ayrılır
02 Yorumla
Soran+1 yılYalan soylemedim o oyle sandi bende bozmadim. Bak bodrumda oturuyorum diye
- +1 yıl
söyle ya seni severse zaten bir şey demez anlat herşeyi
seni öyle tanımasını sen istemişsin en başta kendi doğru ifade edbilirdin mutluluk para ile olmuyor bana göre ilişkide para konuşuluyorsa zaten bir yanlış vardır diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim ciddiyim herkes zengin saniyor. nedne bilmiyorum ama
Adini feriha koydum olmussun bacim.. Dogrulari söyle oglana.. Sonunu biliyorsun :D
10 Yorumla
+1 yılnerde tanıştın sen bunla :D ey allam ya atıyorsunuz madem biraz isabetli atın
01 Yorumla
Soran+1 yılUniveriste ayni bölüm
Hayır neden doğruları baştan söylemedin? Emir ile Feriha vakası..
01 Yorumla
Soran+1 yılYalan soylemedim bunu ankamadi kimse o oyle sandi bende bozmadim...
+1 yılSen yoksulsun fakat zengin, kültürlü bir eş imkanın ilerde iyi hayat sürme imkanın var biz yoksul erkekler ne yapalım
00 Yorumla
+1 yılGeç olmadan gerçeği dile getir. Sonucuna da katlan artık. Sonra iş sarpa sarar bak.
00 YorumlaIste bu en buyuk sorun bence dogruyu anlat para onemli degil derse senunledir digeri ise zaten para ile mutludur
12 Yorumla
Soran+1 yılYa tamamda ben ust katta oturuyorum demedim o direk oyle sandi bende bozmadim.
+1 yılGidip adını feriha koydum'un yapımcılarından telif hakkı iste. Senden habersiz hikayeni kullandıkları için:D
10 Yorumla
+1 yılataşehirde giriş katta 115bin ama aidat 300tlden fazla * :D
02 Yorumla
Soran+1 yılGiriş kat değil guncellemeye bak.
- +1 yıl
olsun farketmez öyle lüks yerlerde oturmak zor diyorum
ya saçma sapan konuşma rol yapma kendin ol neysen osun parayla pulla olmuyo bu işler utancak bir durumda değil çok kızdım sana şuan:)
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle deme. Yarin oburgun ailesi gelse evdeki esyalar igrenc falan kapimiz depo kapisi gibii
- +1 yıl
olsun nolmuş hayret bişeysin ya herkes kral daisende yaşamıyo ben böyleyim diceksin kardeşim seni seviyosa böyle sevcek babanın durumu yokki başka yerde yaşatamıyo sizi. halinize şükredin yağmurda çamurda dışarda kalanlar var soğukta tir tir titreyenler var neymiş beyefendi kapıyı beğenmicekmiş madem öylee sende ayrıl çocuktan dengini bul.
Soran+1 yılBilmiyorum sanirim sonum öyle
250 bin lik arabası zengin mi oluyor? biz 250 bini bir günde kazanıyoz başımızın gözümüzün sadakası olsun diye dagıtıyoruz am. k
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam.
Neden yalan söyledin ki? Seni gerçekten seviyorsa çok tepki vermez ama yalan söylediğin için kızabilir baya
01 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylemedim öyle anladı bende bozmadim
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı şeyden bende dertliyim :( keşke yalan söylemeseydik en başta.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeninkidrmi zrngin çok
yanlış yapmışsın kardeş bence güzel bir şekilde anlat ona eğer istemezse kendi kaybeder
01 Yorumla
Soran+1 yılUtanuyorum ya.
Bastan olmadigini soylemeyerek hata yapmissin. Simdi ceremesini cek...
01 Yorumla
Soran+1 yılOf :((
eger cocuk sebi gercekten seviyorsa paraya onem vermez seni o halinle sever
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarim.
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. türk filmi etkisi:D ne gerek var yalandan soru soruyorsun;))
02 Yorumla
Soran+1 yılGuncellemeye bak.
Diğer konusunda 643 cevap paylaştı. Sınıf farklılıgından degilde yalan konuştugun için terkedilebilirsin Bence gerçegi daha ileri gitmeden anlat herşeyi göze alarak
05 Yorumla- +1 yıl
doğru bence
Soran+1 yılBen yalan söylemedim o oyle sandı
Soran+1 yılBir konu geçti baban alsin seni dedi. Bende işte dedim arabamiz yok nasil alcak demedim.
+1 yılöğrendiğinde fakir olduğun için bırakmaz belki ama yalan söylediğin için biter bu ilişki
00 Yorumla
+1 yılKeske ona yalan soylemek yerine dogrulari soyleseydin o da seni gercekten seviyosa zaten bunlari dikkate almazdi
00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat