Sevgilim beni zengin sanıyor napcam :(?

Dayımlar gerçekten zengin, yazlıkları iki katlı evleri var her hafta son model telefon alıyolar. Fotoğraf çekiliyorum onlara gidince falan. Sevgilim de beni zengin sanıyor. Üniversiteye gidiyorum babam yetişemiyor masraflara dayım ödüyor 500 tl her ay özel yurt paramı. Veya teyzemler falan her ay 100 200 tl para gonderiyolar bide burs alıyorum yani aileden değil milletten topluyorum.. Sevgilimse benim dünyalar zengini oldugumu falan sanıyor ve sürekli zenginsin al tabi, zengin kızsın. Paran var. Tabi yaparsın bilmem ne diyor.. Laptopum var okuldan birinci olup kazandım diyorum hediye diye hala senin laptopun var tabi zenginsiniz diyip duruyo. Kiradayız ve gerçekten durumumuz iyi olmadığı için bu insanlar bize yardım ediyor... Sevgilimse her fırsatta zenginsin diyip duruyo. Bana arattırıyor kendini dakikam çokmus bitmezmis benim biterse zenginim ya yaptırırmısım. Ses etmiyorum ama zoruma gitmeye başladı laftan anlamıyor açıklıyorum devam ediyor. Yarın birgün iş ciddiye binince zengin olmadıgımızı gerçekten anlayacak ( ben soyluyorum anlamıyor) o zaman napar bilmem... Lütfen akıl verin. Paralarımı biriktirdim 1 ay okula yuruyerek gittim yarım saatlik yol. Ona hediye alıp gönderdim. Onunsa dediği şey ee tabi zenginsin. Kafayı yicem bana bisey almıyor almasını geçtim diyorum ben hediye istemiyorum beni sevmeye devam et. ( ama birazcık içimden istiyorum yani) o da zenginsin tabi bişeye ihtiyacın yok diyo ağlıcam artık napmalıyım neden böyle.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben yalan falan soylemedim. Bir kere amcamların evindeydim üst katta şarjda bırakmıştım aramıs aramış kuzenim açmış demiş ablam aşağıda falan. Sonra ne zaman konuşsak nerdesin evdeyim diyorum. Evinizin ikinci katında mısın falan diyo ben diyorum ki ya bizim evimiz öyle değil dayımın evi öyle. Guluyor bidahakine yine aynı
Sevgilim beni zengin sanıyor napcam :(?