Yaa bak geçen kız ne etti biliyor musun. Kız çok üzgünüm şu bu nasıl bana geri döner evlenmek istiyorum falan konuştuk. En son bana dedik evlenmem onu borç batağına sokmam lazım dedi beni bırakmak neymiş görsün falan 😂. Ben o ara kaldım dedim yok abi ben evlenmem 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yaa sakin oll sıkma canını noldu anlatmak ister misin ki
Ya aslında soruyu troll olsun diye sorayım dedim ama herkes aşk acısı çektiğimi düşündü. 😔 İnsanların kalbi sadece aşk acısı çekince mi acıyor ya? 😒
Ben sana aşk acısı çektin demedim anlat noldu dedim ne olursa olsun dinlerdim 😎
Ciddi misin djdjd Allah'a şükür biri yanlış anlamadı. Djdjd Çok teşekkür ederim ayrıca. 😌
Yess ben ciddi 😂. Ne demek rica ederim tabi dert dinlemek zor ama seviyoruz işte
Ben de severim der dinlemeyi. 🤷♀️
Ben zaten günlük bir iki tane aşk sorunu çözüyorum alıştım artık sevabına 😂😂
Ya ben önceden psikolog gibi günde 5-6 kişiyi dinler, sorunlarına çözüm bulurdum. Hatta 10 kişiye kadar çıkardı kimi zaman bu sayı. 😂
Haa banada oluyor işte 😂 bu iki dediğim sadece özelden yazanlar. Bana özel olarak yazan oluyor çöz diye 😂ne tipler gördüm off off off 😂
Demek ki anlıyorsun bu işlerden. Djdjd Aşk profesörü oldum valla insanlar sayesinde. Fkfk
Vallaha ne bilem geçen birine çok kıl olmuştum ama neyse. Kıza o kadar şey ettim kız tam karaktersizmiş vallaha yaw.
İyilik yaramıyor bazısına ya 😒 Ben artık yakınım olmadıkça kimsenin derdiyle ilgilenmiyorum 😒
Vallaha aynen öyle çok karaktersiz insan var ki bu siteden anlarsın zaten. Ben ister istemez yardım ediyorum napayım huyum bu 😂😂
Değmez yemin ederim ya bu sitedekiler için. Tabi herkes için konuşmuyorum ama geneli için kılını bile kıpırdatmaya değmez. 😂
Yaa bak geçen kız ne etti biliyor musun. Kız çok üzgünüm şu bu nasıl bana geri döner evlenmek istiyorum falan konuştuk. En son bana dedik evlenmem onu borç batağına sokmam lazım dedi beni bırakmak neymiş görsün falan 😂. Ben o ara kaldım dedim yok abi ben evlenmem 😂
Valla bazen ben de çok korkuyorum hemcinslerimden djdjd
Hakketen çok tehlikeliler dikkat et 😂😉
Ben neyse de asıl sen dikkat et yav. 😶😶
Doğru doğru benim başıma da normali gelmez zaten 😂ama iyiyim yaa dikkat etmeye çalışıyorum hayırlısı olsun
Allah iyilerle karşılaştırsın 😶
Sağol dostum inanıyorum yaa ki bence oluyor 😊
Genelde trollcüsündür. Ama geeçek olma ihtimalinden dolayı söylüyorum Allah ferahlık versin mutlu ol hep
zamanla geçecek ama işte o zaman geçmiyor kendine yeni hobiler edin yata yata gitmiyor.
Kalbi acıyıp sorulduğunda dertlerini dökmek istemeyenlerden misin?
anlat dinlerim diyip anlatıp anlatıp sonra da aman yaaa boş versene denildiği için sana hak veriyorum :)
O acı bana güzek geliyo sevdigimi hissettiriyo hic bisey yapma kendi kendine geciyor zaten
Sene ne oldu 3 gündür?
3 gündür mü? 🤔 Ne olmuş ki djdjd Canım sıkkın da o kadar belli ediyor muyum 🤔
He valla 🙄
Günlük yaşamsal sıkıntılar işte, hepimizin yaşadığı şeyler maalesef. 😒
Kalbine çikolata al 😌
Çikolata kelimesini duymak bile merhem gibi geldi. 😮
Kimse bizi anlamıyor 😂 aslında bu kadar kolay smksks
Aynen öyle. Dkdkd
Geçmez 🥺
😢😢
Acılar geçer yavaş yavaş dert etme
Ayran içmelisin ☻