Sizce bende büyü var mı , gördüklerim cin mi halisünasyon mu?

Büyü işleriyle eskiden beri çok uğraşan, çokça büyücülere giden ve benden nefret eden bir üveyannem var. Benden çok uzakta yaşıyor, bu arada miras davamız devam ediyor.
Bir keresinde benim hakkımda konuşurken tesadüfen duymuştum, " bu halen nasıl yaşıyor bilmiyorum, buna yaptırdığım büyü kime yapılsa kesin ölüyor kurtulan yok ama buna bişey olmadı halen yaşıyor" diyordu.
Sonra uykuyla uyanıklık arasında bir cinin saldırısına uğradım okuyordum okuyordum gitmiyordu duayı eksik okuyorsun dedi omuzumdan bir ses. Aniden uyandım odada yan yatakta ablam uyanmış sallanarak devamlı ayetel kürsi okuyordu aynı şeyi o da görmüş aynı anda.
Sonra uzun yıllar başka bişey görmedim. Sonra üniversitede öğrenci evinde gece çok uzun boylu tavana yakın siyah bir silüet gördüm çok hızlı hareket ediyordu.
Sonra uzun yıllar yine hiçbişey görmedim. İstanbula taşındım, geçen yıl evde temizlik yaparken, merdivenden yukarı çıkan bir siyah silüetin ayağını gördüm evde kimse yoktu.
Bu arada çok güzel biri olmama rağmen evlenemiyorum kimle çıksam 2 ay içinde evlilik teklif ediyor ama sonra benden kaynaklanmayan bir sebeple bitiyor ve hiç geri dönen pişman olan yok. Normalde diğer kızlara millet bağlanıyor kızların çok fazla hataları olsa da erkekler seviyorlar geri dönüyorlar , ama bana bağlanmıyorlar. Çok iyi bir işim gücüm var, çok güzelim, eğitimliyim ahlaklı düzgün biriyim hakkımda hiç dedikodu çıkmış değildir herkes beni çok sever saygı duyar ama evlenemiyorum. Nasıl evlenemezsin sen çok düzgün birisin seni havada kapmaları lazım diye şaşırıyor millet.
Sizce bende büyü mü var?
Sizce bende büyü var mı , gördüklerim cin mi halisünasyon mu?