Üzerimde büyü var mı nasıl anlarım büyüye inanırmısınız?

Bundan bir kaç yıl önce kardeşimle başıma geldi hastanede sıramızı beklerken kantinde bi teyze yanımıza oturdu neyse sohbet muhabbet ama teyze dünya tatlısı neyse kendi çoçuklarını falan konuştuk sonra konu bize geldi sizin bi derdiniz var dedi o zamanlar annem babam yeni boşanıyordu ama biz teyzeye bunu söylemedik neyse yok bişey teyze kardeşim sınav stresinde ondan pskoloğa geldik falan dedim sonra kadın yalan söylüyon annem baban ayrılıyor senin dedi neyse neden dedi bende geçinemiyorlar dedim teyzenin birden yüzü sanki şeytana döndü bildiğiniz şu cinli filmlerde olanlardan sizde büyü var diyip durdu ama böyle sanki nöbet geçirir gibi tekrarladı ama etraftaki insanlar hiç tepki vermiyor hatta yerini falanda söyledi sonra kardeşim korktu bende hadi gidelim dedim kalktık az yürüdük ben arkama baktım teyze ortalıkta yok aradım bulamadım neyse babama söyledim oraya bak falan diye bundan bir iki gün önce babam fal baktırmış falda kadında babama sende büyü var demiş ve aynı yeri tarif etmiş ( bu arada kadının bizi tanıdığını zannetmiyorum doktora başka ilde gitmiştik)

Üzerimde büyü var mı nasıl anlarım büyüye inanırmısınız?