soru erkekleredir
10 cm +
5 cm +
en fazla 5 cm
2 3 cm
1 2 cm
uzamadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hiç uzamadım bir santim bile.
çünkü ben yaşıtlarıma göre başta epey hızlı uzadım , hep bir karış fark vardı yani. spor yaptığımdan kaynaklı diyordum ama sporu bırakınca alakası olmadığını anladım. çünkü bir karış daha uzadım xD nerden biliyorum onu da söyleyim , 17 yaşımda liseyi bitirdim hava astsubaylığına başvuruda bulundum. boy ölçümünde çıkan sonuçla şuanki boyum hala aynı.185
16 dan 17 ye geçerkendemi boy atmadın
kişiden kişiye değişiyor ya sonuç olarak uzun boylusunuz
en son 14 temi uzadınız
14 te sporu bıraktım , 16 ya varana kadar daha hızlı uzadım. hatta sana şöyle söyleyim , 2011 yılında dayım avrupadan gelirken bir kaç hediye getirdi adidas nike falan tişört pantolon getirdi.11 yıl geçmesine rağmen üstüme hala tam oturuyor , çünkü boy aynı. yılı hatırlıyorum çünkü ilk işimde o kıyafetleri giymiştim resmim var :D o yüzden net şekilde söyleyebiliyorum
belki 1 2 cm uzamışsınızdır fark etmemişsinizdir
çok zor , ben takıntılıydım çok uzunum diye utanıyordum hep kambur yürüyordum dikkat çekmeyim diye eğilmekten. sürekli ölçüyordum falan , gerçekten boyumun uzaması durdu diye şükrediyordum yani. değilse durmasaydı 195 e kadar yolu vardı. ki ben o kadar uzun olmak istemiyordum. bu kadarını bile istemezdim normalde ama , uzamış bulunduk xD böyle kabullendik kendimizi
sakal kaç yaşında çıkti
18 yaşımda çok az vardı.
güvenlik işine girdim , orda temiz olmasını istiyorlardı.2 sene kadar çalıştım.
bu süre zarfında başta 10 günde traş olurken daha sonraları bu süre azaldı, 1 haftaya düştü 5 güne düştü derken en sonunda 2 güne bir traş olmaya başladım. şu an baya sakallarım var yani. her ne kadar uzatmasam da
Cevap
4Cevap
ortalama 10-15 cm uzarsın ben kız olmama rağmen 17 yaşından sonra 9 cm uzadım boy uzatma esneme egzersizleri yap
siz ne yaptınız ya
dizlerimi kırmadan ayak bileklerime eğildim cidden çok etkili aklına geldikçe yap
boy kaç
169 um
Niye sadece erkeklerin mi boyu uzuyor 16'sından sonra 10-15 cm boy atan arkadaşlarım var sonuçta
öyle biliyorum
Lahmacunselamı, madem soru erkeklere neden sadece erkekler kategorisinde yapmadin
Erkek kardeşim 20 cm uzadı.
maşallah ne yaptı da o yaştan sonra okadar uzadı ve boyu kaç şu an
198 şu an :) Bol bol spor yaptı ve günlük hayatındada aktif oldu yeme düzenine dikkat etti.
o yaşlarda sakalı varmıydı hayret ettim leki bu boyu genetik mi babanızın annenizin boyu kaç
17-18 yaşından sonra sakalı çıkmaya başladı annemin boyu 168 babam 195
sizinkisi biraz genetik hatta normal bile 2 metre bile olabilirmiş kardeşiniz ama genede dev gibi 🙂 çok iyi boyu
Abim 2 metre 8 santim :) Kardeşim daha fazlada uzayabilir yaşı genç daha
ayakkabıylamı ölçülüyorlar?
devler ailesi sizin boy kac
180
208 santimlik abinizin neresine geliyorsunuz burnuna falanmı 208 santim boyu tahul etmeye çalısiyorumda 😂
burun ile ağızının ortasına geliyorum heralde tam olarak dikkat etmedim :D
Uzuyor yaa
senin boyun uzun zaten wonka bey
KXSJSKSBSKSMZ
15 falan.
sakal varmıydı
10 cm uzadı
sakal varmıydı
Bıyık vardı
boy kaç şu an birde nasıl uzadın 16 dan sonra 10 cm sırını verirmisin 😂
Uzarsın kardeşim takma kafana
inşallah