Cunku altina ; Super yazmis..
"Ben eşimle tanıştığım gün, bütün kadınların cenaze namazını kıldım" Bu cümle ne anlama geliyor?
beğenmiş yazmış bn beğendiğim sözleri yazıyorum pat 10 tane kız yazıyo işte kime yazdın buun kadınlar hep ima ederek yazdıkları için erkekleride öyle sanıyolar ama öyle bişey yok beğeniosun yazıosun .
bu hatunlarda bı arıza var arkadas haydar dumene yazın ya la sız tam sızın adam hee :D:D:D pantolandan surtustuk hamıle kalırmıyım sorusu kadar sacma aaaa mm k :D:D:D
ben esımle tanıstgım gun dıger butun kadınlar benım için öldu sadece o kısı var benım için bu hayatta demek .
çapkınmış belliki
Cevap
12Cevap
ben artık sadece esıme ait bir erkeğim benım ıcın artık esımden baska bır kadın yok
Hmm anladim , ama o evli degil. Altina Super yazmis..
Acik anlatabilirmisin ? benim turkcem iyi degi...
:D o sözü söyleyenler var ya hani demek ki onlar büyük bir aşka sahip yani gözü eşinden başkasını göremeyecek kadar. ve de evlenmiş bunu soyleyen adam tamamına ermiş... altına süper yazmış güzel bir söz beğendim der gibi... benim düşüncem derinden bi 'nerdeee' demiştir yani. kendisine nasip olmadığı ıcın... keske bu sozu ben de soyleyebılecek olsaydım.. umarım anlatabıldım
Tsk ederimmmm
Sadece eşim var,diğer tüm kadınları sildim,hepsi öldü beynimde. -Seyr-ü Sülük
ben bu profilin sabihi degilim. Eski sevgilimden ayrilali baya oldu. Arkadasi bunu facebooka ekledi. Ondan merak etim ne anlama geliyor
öyle bırısını bırakma:::))
adam harbı cıkmıs senın yuzune tüm kızları sılmı vurmuş ıcınde ve gelecekte vaybeee aynı ben :)) senın yerınde olsam bır dedıgını ıkı etmezdım
sami yusufu çok beğenirim.
ahlaklı bir adama benziyor ki bu dediği gibiyse ne mutlu onun eşine ve ona.
eşimi asala aldatmam,başkasına bakmam demek istemiş.
Bravo.
yani tüm kızlardan vazgeçmiş bitek ona hayatını adamaya karar vermiş..
Demiş ki bunda sonra bana eşimden başka hiçbir kadın 9 metre 15 cm'den fazla yaklaşamaz.
Eşinden başka hiç bir kadını kadından saymıyormuş artık
Başka kadın tanımam
Dünyadaki tek kadın eşim vs vs :(
yani diyorki eşiyle tanıştıktan sonra artık onun gözünde tüm kadınlar değerini yitirmiş.sadece eşini görür olmuş gözleri
çok saçma; tartıştınız anlaşamadınız, ayrıldınız. ee ömrün boyunca tek mi takılcan
başka bir kadına bakmam ölsem de bakmam demek
seri katile baglamis :)))
Eşime çok bağlıyım mealinde bir şey muhtemelen.
gerçekten ne anlama geldiğini anlayamıyormusun?
zuahahahha
wowwwww helal olsun eşinee gerçekten mükemmel
Anlamakta niye zorlandınız
eşinin dönme oldugunu gösterir
evlenmeden önce tü,m kadınlarla ilgileniyormuş=)
güncelleme : bize ne.
anlamadın mı harbi? ciddi ciddi sordun mu yoksa
çok kroca
gerek yok abartmaya
aman tanrım, imam seri katil:(
nirvanaya ulasmis.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar