evlikte gözün yoksa doğru bir soz.
kendi deneyimlerimdem biliyorum, eskiden bekar olsun derdim. herşeyi konuşmamıza rağmen kızarlardı. beddua almadım ama ayrılırken hoş olmazdı. ama dul sevgilim olduğunda, ayrılsak bile, hatta tekrar evlense bile bana dua ederlerdi. iyi ki hayatıma girdin derlerdi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doğru değil
Yanlış bir cümle.
Ah meselesi de beddua meselesi de haklı olunması dahilinde gerçekleşir..
Dul ya da bekar olması farketmiyor..
herkes için değil tabiki. ama dul kadınlar erkeklere karşı daha nazik ve anlayışlılar.
Sanmıyorum..
Kişinin karakterine göre değişir bunlar..
herhalde hamsı güzeli :) %100 doğrudur diye bir kural yok. dul olup asla bir ekreğin corabını kaldırmak istemem diyen tanıdığımda oldu. bu karekterle ilgili. bu söz arasözümüz. bana söylenmiş bir söz :) olarak düşündüm. kendime not yani :) bir daha bekar bir sevgili yapmacağım
Tecrübeleriniz gereği böyle düşünmeniz normal.
Ama yine de genelleme yapmamak lazım :)
elbette... benim felsefem hiç bir kadına yalan söyleme , ama evliyim işte.. bekar olunca ister istemez bir bekelnti oluyor. dul olunca zaten evliliği düşünmüyor. daha iyi anlaşıyoruz. gerçi şimdi sevgilim de yok kısmet. bakalım :)
Aslında evlilik düşüncesinin dul ya da bekarlıkla alakası yok.
Ben çok bekar görüyorum evlilikten korkup kaçan. Dullar da ayrılıklarından belirli süre sonra evlenmek ister.
Evlenmekten kaçan kadın geçmişinde çok ağır darbe alıp güvenini kaybedip, artık erkek istemeyendir.
evet asla evlenmem diyen kız arkadaşlarımda oldu. haklısın ama olay sadece korkmak değil ki? mesela ex manitam la 2 3 yıl birlikte olduk. asla evlilik düşünmüyordu, akedemik kariyerine odaklıydı. sonra kardeşi evlenince biyolojik saati hortladı :) evlilik istedi...
Kadınların geneli evliliği er ya da geç ister. Çünkü fıtratı gereği buna elverişli olarak yaratılmışlardır.
evlilik evet ama sahiplenme arzusu veya başında biri olması. benim ilikilerde bir nevi öyle oluyordu zaten. resmi evlilik olmasa bile sahiplenici bir özelliğim vardır. memleketten midir bilemem ama bana öyle derlerdi. zararını da gördüm ama huyumdan vaz geçmedim.
bir tanesi benim sırf bu sahipnelici huyumdan dolayı evine almadı " gel işini gör, ne diye soruyorsun ne diye ilgileniyorsun" diye fırca aatmıştı bir çalışan hatun :)
gerçi o çalışan hatun evlendi ve yine bir kaç gerçek normal ihtiyaçları için beni aradı ve ona yardım ettim. istediklerini yolladım :) ne yapayım güven iyidir.
Afedersin ama oha demek istedim.
Sahiplenmek, sahiplenilmek kadar ruha güzel gelen bir duygu var mı ya?
Hayır doğru değil, bu sözü kim bulmuşsa tımarhaneden kaçmış olmalı.
komik ve igrenc