Saç kremleri sertleşen saçların kaybettiği nemi geri kazandırır. İpeksi yumuşaklık ve saçların kolay taranmasını sağlar. Her saç tipi farklı olduğu için her saç kremi her saça uygulanmamalıdır. Saç tipinize uygun olan saç kremini özenle seçmelisiniz.
Saç şekillendiriciler, kimyasal işlemler (boya, açıcı gibi) saçların yıpranmasına neden olur. Yıpranmış saç telleri ise nemini kaybeder, sertleşir ve kurur. Yıpranmış saçlarımı ilk yıkamadan itibaren onaran Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi, saç bakım rutinimin olmazsa olmaz parçasıdır. İçeriğindeki badem yağı ve keratin sayesinde yıpranmış saçlarımın hızlıca onarılmasına yardımcı oldu. İlk yıkamadan itibaren saçlarınızdaki yumuşaklık, kolay taranma, parlaklık kendini belli ediyor. Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi saçların kolayca şekil almasını sağlar. Hem kimyasal işlemlerden dolayı kırılan saç uçlarımı onarıyor, hem de saçlarımı hiç ağırlaştırmadan nemlendiriyor. ❤️
yağlandırma falan bilmem ama elidorun tek güvendiğim seyi saçları yumuşatması nem serisi var denemelisin sıvı saç kremi harika kullanıyorum da zten. düzleştiren diye bişe de yok zten. d yağlandırma için argan yağı al derim ayrı olarak.
Argan ve ceviz yagi karistir biraz limon ve normal yag da az koy.. saclarina bole sur.. bir kac saat dursun bunj hafta bir kez yap saclari inanilmaz oluyo :)
Hahhaha senın gibi metroseksüel bir erkege yakısmıyor. lutfen konusmalara dikkat edelim. gırgır samata kaldıramıyorsan cok dolanma buralarda biraz kendinle barısık ol :D
ŞAmpuanlar saçı yağlandırmaz ama nemlendirir :) İlla bir yağ istiyorsan banyo öncesi bakım olarak kullanabilirsin. Bazı ürünler düzleştirmez ancak elektriklenmeyi alır. Hindistan cevizi yağı bende öyle bir etki yapıyor. Deneyebilirsin.
O zaman hiç konuşmamanı öneririm. Sonuçta konuşup Türkçe kelimeler kullanarak Atalarına özenmiş oluyorsun. Benim yaptığımda Cem Yılmazdan bir alıntı yapmak özentilik değil.
yağlandırır mı bilmiyorum ama benim şua n set halinde kulladığım liquid keratinin şampuanı ve kremi harika hem doğal hem de saçları bebek gibi yapıyor ben bir sürü ürün denedim eğeren ama en iyisi buydu canım saçım yıprandıysa gözü kapalı al derim
clear men naneli kızlar saçlarımı dümdüz yapıyor. erkek şampuanı diye düşümnmeyin bende sevgiliminkini kullanarak keşfettim :D saçlarım normalde dalgalı ama bu şampuan sadece tarayıp kendi kendine kurumaya bırakınca dümdüz oluyor
En İyi Cevaplar