Merhaba arkadaşlar, daha önce düzleştirici saç kremi kullanan oldu mu? Benim saçlarım çok fazla elektrikleniyor, düzleştirsem de çabucak bozuluyor. Saç kremi sürünce elektriklenmiyor, kalıcı oluyormuş. En iyi düzleştirici saç kremi hangisi sizce?En iyi düzleştirici saç kremi
Düzleştirdikten sonra bozulan saçlar hepimizin ortak sorunu bence. Hem elektriklenen hem de kolayca bozulan saçlar zor durumlar yaşatabiliyor. Bu sorun saçın yapısından ya da düzleştiricinin yeterli olmamasından kaynaklanabiliyor. Fakat hiç dert etmeyin, düzleştirici saç kremleri sayesinde üstesinden gelebiliyoruz :)
Benim de kullandığım saç kremi :) Saçlarımı yıkadıktan sonra nemliyken uyguluyorum. Sonrasında saçlarımı kurutuyorum ve düzleştiriyorum. Saçlarım pürüzsüz bir şekilde uzun süre boyunca düz kalıyor :)
2. John Frieda Frizz Ease Düzleştirici Etkili Bakım Kremi
En iyi düzleştirici saç kremi
Saçlarda düzleştirici etki yapan saç kremlerinden bir tanesi. Her türlü hava koşullarına karşı saç modelini koruyor ve düz kalmasını sağlıyor :) Elektriklenmelerin, kabarmaların önüne geçerek pürüzsüz görünüm sağlıyor.
İçeriğindeki keratin, Hindistan cevizi yağı, avokado ve kakao yağı sayesinde saça yumuşak dokunuşlar yapıyor, nemlendiriyor. Bu sayede saç pürüzsüz oluyor ve elektriklenmelerin önüne geçiliyor. Bu da birçok kişinin kullandığı ve önerdiği düzleştirici saç kremlerinden bir tanesidir.
En İyi Cevaplar