Güncellemeler
+1 yıl
ve ilk başta geri geldi seni özledim dedi ben de iyi karar ver artık dedim düşündü birkaç saat seni üzmek istemiyorum en iyisi yolları ayırmak diye yazdı bana ama seni hâlâ seviyorum dedi, sonra geçen gün artık seni o anlamda sevmiyorum özür dilerim yazdı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
madem öyle sen de onu kıskandır bir güzellen havalan falan soğuk yap kaçan kovalanır misali
evet ama iletişim kurmama ihtimalimiz 0 çünkü aynı gruptayiz dersler için falan hep konuduyoruxu
tamam daha iyi kıskandır iştee😂
Mesaj atmamalısın üzerine gittikçe seni cepte görüe
peki ne yapayım nasıl davranayım doğum günü çok yakın eğer kutlamazsam ayıp olur
Öyle demişsin ama yaptığı şey güzel görünmedi gözüme ciddi tavsiyem onu unutmaya çalışman olacaktır
biliyorum ama aynı üni ve aynı kurslara gidiyoruz yani 3 sene falan aynı ortamda olacağız başkasıyla görürsem çok kötü hissederim kendimi cidden bir yol bulup tekrar birlikte olmam lzm çocukla:/
En başta öyle oluyor ama denizde balık çok seveceğin birini mutlaka bulursun
Güncellemeyi de gördüm yine seni seviyorum derse inanmanı önermem çünkü 1 hafta sonra yine aynısı olabilir. Biraz kafasına göre senin duygularınla oynuyor
evet dengesiz biri
Belirsizlik yaşamış, sevgisi bitmiş
evet ama nasıl olduğunu anlayamıyorum beni kaç ay sevdi ya bir yıla yakın peşimden koşmuş herkese anlatmış beni
Belki kendince haklı sebepleri vardır ama bence hevesmişsin
Okumadim
tamam