Diğer Tam kapanma ile ilgili ne düşünüyorsunuz? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kapanacak olan bir bayan tabiki tam kapanmalı bir yeri açık bir yeri kapalı olmaz ki siz ne düşünüyorsunuz :))#savunanprens Güncellemeler+1 yıl #savunanprens Güncellemeler+1 yıl Tam kapanmalara uyulsun :)) Tam kapanma ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl :D haklısın bu konuda kardeşim tesettürü oyuncak ettiler tesettür Allahın ayetidir Allahın ayetini moda malzemesi yapmaktan vazgeçsinler. 1 6 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bir şey yapılacaksa doğru yapılmalı :) Yorumla UDixon +1 yıl Evet haklısın yarım yamalak kapanınca hele de deve hörgücü gibi tesettür yapıyorlarsa o açık olmaktan çok daha büyük günahtır haberleri olsun kafanızı deve sırtı gibi büyütmeyin kızlar Yorumla UDixon +1 yıl Bu şekil tesettür olmaz Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sade olmalı aslında :) Yorumla UDixon +1 yıl Deve hörgücü olacağına açık kal daha iyi o derece felaket günah yani Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eleştiri alabilse bazıları :) Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ne kapanması awq ben az önce dışarıdaydım 4tane yağışıhlü polis abilerimle göz göze geldik hiiiic bisii demediler 1 6 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Masken var mıydı gjfjg Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Tabisi kurallara uyalım!! Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Belki ondandır fufj Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Ay sey Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Ben detayı okumamıştım ndmmdmdkdkdkkdkdjd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben ve sorularım :)) Yorumla
Cyclax Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Sene kaç oldu artık ölümsüzlük bulunacak bizde açık giyim kapalı giyim vs konusuyoruz salın milleti 0 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahaha sen anlamadın mı :D Yorumla
xbutterfly Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl tam kapanma göremiyore 1 6 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye fhgh Yorumla xbutterfly +1 yıl soru ayrı, açıklama ayrı. bende soruya göre cevap vermişke Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kızlar tam kapansın da bir :)) Yorumla xbutterfly +1 yıl orası öyle de, kişinin giyimi kendini ilgilendirir Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben de söyledim :S Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :D Yorumla
Bulasmayinbana88 Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Biktim coronadan 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Uzadıkca uzuyor dimi kız Yorumla
kimsinsenhaaa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Haklısın. 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne zaman olmadım ki :) Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Doğru😂😂 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tabiki 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
:D haklısın bu konuda kardeşim tesettürü oyuncak ettiler tesettür Allahın ayetidir Allahın ayetini moda malzemesi yapmaktan vazgeçsinler.
Bir şey yapılacaksa doğru yapılmalı :)
Evet haklısın yarım yamalak kapanınca hele de deve hörgücü gibi tesettür yapıyorlarsa o açık olmaktan çok daha büyük günahtır haberleri olsun kafanızı deve sırtı gibi büyütmeyin kızlar
Bu şekil tesettür olmaz
Sade olmalı aslında :)
Deve hörgücü olacağına açık kal daha iyi o derece felaket günah yani
Eleştiri alabilse bazıları :)
Ne kapanması awq ben az önce dışarıdaydım 4tane yağışıhlü polis abilerimle göz göze geldik hiiiic bisii demediler
Masken var mıydı gjfjg
Tabisi kurallara uyalım!!
Belki ondandır fufj
Ay sey
Ben detayı okumamıştım ndmmdmdkdkdkkdkdjd
Ben ve sorularım :))
Sene kaç oldu artık ölümsüzlük bulunacak bizde açık giyim kapalı giyim vs konusuyoruz salın milleti
Ahaha sen anlamadın mı :D
tam kapanma göremiyore
Niye fhgh
soru ayrı, açıklama ayrı. bende soruya göre cevap vermişke
Kızlar tam kapansın da bir :))
orası öyle de, kişinin giyimi kendini ilgilendirir
Ben de söyledim :S
:D
Biktim coronadan
Uzadıkca uzuyor dimi kız
Haklısın.
Ne zaman olmadım ki :)