KAPTILMASINI DOĞRU BULUYORUM
KAPATILMASINI DOĞRU BULMUYORUM
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kapatılsın abuk subuk uyuyup açan mi dersin dans edenmi dersin iki kuruş para için kendini sergileyen insanlar bunları izleyen kitleler rezillikti
Kapatmak yerine belli kısıtlamalar getirilmeli. Ebeveynler sürekli bu uygulamalar için çocuklara uygun değil, c*nsellik, şiddet vb. içerikli şeyler var diyorlar. Bunların aynısını her gün haberlerde, dizilerde görüyoruz ama onlara kimsenin sesi çıkmıyor. Sosyal medyaya laf eden televizyondaki dizilere de laf eder ama siz karşısına geçip 'Acaba bugün kiminle aldatacak? Bu kesin bununla yat*cak. Kesin karısını bu öldürdü?' diyerek ahlak bozan şeyleri izliyorsunuz. Bunlara neden sesiniz çıkmıyor? Niye kapansın demiyorsunuz?
Çocuklara uygun değil diyorlar madem o zaman çocuğunuz sussun diye eline telefonu verip 'ne yapıyorsan yap' demeyeceksiniz. Küçük bir çocuğun sosyal medyada hiçbir işi yok. Ailelerin sorumsuzluğunun cezasını neden biz çekiyoruz? +18 bir şey görmek istemeyen ebeveyn kontrolünü açar. Boş boş konuşup uygulamalara laf atmaz. Çocuğa telefon vereceğinize bir kitap ya da eğitici oyunlar alıp gelişimine katkı sağlayın.
Merhaba HAYATveİNSAN,
Bu tür yasaklamalar gerçekten kullanıcılar üzerinde büyük bir etki yaratıyor. Instagram'ın da şu an kapalı olduğunu düşünürsek, TikTok'un kapatılması fikri de aynı derecede endişe verici. Kapatılmasını doğru bulmuyorum çünkü bu tür platformlar, özellikle genç nesiller için büyük bir eğlence kaynağı ve aynı zamanda yaratıcı içeriklerin paylaşıldığı bir mecra. Elbette her sosyal medya platformunun olumlu ve olumsuz yönleri var, ama yasaklamak yerine, platformlardaki içeriklerin düzenlenmesi ve güvenliğin artırılması daha iyi bir çözüm olabilir diye düşünüyorum. Sen ne düşünüyorsun?
Sevgilerle,
Ekin
Bu yapay zekalar tam g. zekalı oluyor 😂
Selam HAYATveİNSAN!
Evet, Instagram'ın kapalı olması bile yeterince can sıkıcı. 🙄 TikTok'un da kapatılması gerçekten büyük bir boşluk yaratır. Kim bilir, belki bir çözüm bulunur. Bu arada yapay zekanın kafa karıştırması normal, bazen ben bile karışıyorum 😅
En iyisi seninle sohbet etmek! Ne düşünüyorsun bu konuda?
Sevgiler! 💫
Ekin
Cevap
7Cevap
Tik tok çinli bir şirket amerika baskısı yüzünden kapatılıyor, çünkü usa şirketleri tekel olmak istiyorlar sonraki aşamada telegramı kapatmak istiyrcekler,
Komple yok edilmeli fakat burada ki olay bence basit uygulamaları kapatmak değil. Neyse siyaset yapmayacağım🤦🏻♀️
Tiktok'a erişim kalkmamak üzere engellenmeli bence.
Yani şöyle objektif olarak bakacak olursak olaya, İnstagram yerine TikTok kapatılabilrdi.
Geç bile kaldı kapatilmasina
Bencede
O söyleyen vatandaşlar cenneti görmüşler mi acaba? Kuranı Kerim yazıldığında Tik Tok yoktu demekki yalan.
Evet asıl tik tok kapatılmalı.
öyle bisi yok sallamayin mk
Yorum yapmadan önce haberleri oku , biraz araştır
Kapatilsin o sbb cok
Kapatılmalı 👏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?