Annem beni doğururken ölmüş babam var sadece ama ben genç kızım beni anlamıyor sevgilim var görüştürmüyor çocuk kötü olsa neyse akşam çıkmama izin vermiyor arkadaşlarım hep çıkıyor onlarınki de baba hep bana güvensizlik verdi tek başıma bişey yapamayacağımı düşünüyor kendi her haltı yiyor geçen gün annem yerine sen ölseydin dedim sustu içimdeki öfke geçmiyor ona karşı ne yapıcam ben bu adamla
Cevabın nedir?
Burdaki sana yazanlari okudum ve senin cevaplarina baktim.. Cok fazla yormama gerek kendimi cunku anlamak istemiyosun kimseyi. Kendi dedigim dogru diyosun. Cogu hakli yazanlarin dediklerinde. Baban o senin ne olursa olsun onun da öldugunu dusunsene ne yapicaksin tek basina? Annen hamileyken onu uzdu diye öldū demissin. Buyuzden oldugunu nerden biliyosun. ? Ole insan uzuntuden ölurmu durduk yere aniden. Keske sen olseydin demissin. Adam da sana bisey diyememis. Nasil uzulmustur icinden. Seni korumak icin yapiyor tabiki. Rahat bir cevrede yasiyor da olsan. Herkes disari da cikabiliyo da olsa geceleri. Normal bir kiz aksamlari cikamaz sevgilisiyle disariya. Cunku erkeklere guven olmaz. Sen Erkek olsan tamam. Sorun degil. Gece tehlikeli bir kiz icin. Ve yaninda erkek arkadasin varsa. Ne kadar da taniyor olsan onu. Kimin aslinda ne oldugu belli degil. Biraz da babana hak vermeye calis. Cocuk degilim diyosun ama en fazla 18 yasindasindir. Universiteye gidersen orda rahat hareket edebilirsin ancak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbirini bulup yanina yerlesmelisin bence, sevgili gibi mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılYa düşündüm ama bunu teklif bile edemem
- +1 yıl
Unutma, Cesaretin bittigi yerde Esaret baslar!
Allah sabır versin sana. Herkesin bir imtihanı var yine de onu çok üzme seni yalnız göndermiyorsa götürmesini söyle elbet bir gün seni özgür bırakacaktır.
00 Yorumla
+1 yılBaban seni sevgilinden korkuyo yani bir gun sevgilin sendne giderse anlarsin! Seni karsiliksiz sevecek olan babandir bu yasta, saygin olsun!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
40Cevap
Hak ver babana bir anne gibi olmasa da sana hem annelik hem babalık yapmış bir insan onun ne zorluklar çektiğini anlayamıyorsun demek ki. Bir erkek olarak neler gelebileceğini başına az çok tahmin ediyor ve seni korumaya çalışıyor. Akşam dışarı çıkmak marifet değil, diğer arkadaşlarına da özenmene gerek yok. Bak burada görüyorsundur ne kızlar var eğlencelik hepside çok az kısmı adam gibi adam. Babana haksızlık yapma. Unutma şimdi ne yaparsan ilerde aynısını sende yaşarsın. bence birbirinize sahip çıkın.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olay çok açık görünüyor güzel kardeşim. Öncelikle başın sağolsun. Olay şöyle ki annen öldüğü için baban hep sana anneni sevdiği gibi anneni sahiplendiği gibi sahiplenmiş. Sana bir zarar gelmesini istemiyor. Belki de seni başka biriyle hayal bile edemiyor olabilir. Farklı bir durum ama üstesinden gelebileceğine inanıyorum. Sonuçta hepsi seni sevdiği için.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnneme sahiplenmedi ya o hep üzdü hamileyken o yüzden kadın dayanamdı öldü
- +1 yıl
Belki de annen öldükten sonra annene yaptıkları için pişman olmuş bir telafi yolu olarakta seni seçmiştir. Seni kimsenin üzmesini istemiyor hiç yara almanı istemiyordur. Babanın anneni üzdüğünü söyledin belki de bir başkasının seni kendisi gibi üzeceğinden korkuyor. Biraz zamana bırak ya da al karşına genç bir kız olduğunu ve biraz yaşamak istediğini çok sıktığını söyle ona eminim anlayacaktır.
+1 yılBaban kizim o baban ve seni dusunuyor sen aksam cikmanin ne demek oldugunu biliyormusun arkadas dedigin serefsizlerin senden faydalanmak istediklerini hele bonzai diye bir nalet var ona ne demeli neymis babasina annemin yerine sen olseydin demissin iyi halt etmissin seni buyutup sana sahip cikmis yuh sana kiymetini bil seni terk de edebilirdi allah anne babanin eksikligini kimseye gostermesin kiymet bilmeyenlerede kiymet bilmeyi nasip etsin yuh sana
010 Yorumla
Soran+1 yılKendi çocuğuna tabi bakıcak beni terk etmediği için gidip teşekkürlerimi sunuyum haklısın
- +1 yıl
Oda seni dusunuyor iste ama anlayana aman ne cok sey kaybediyorsun gece gezmeye cikamiyormus cikinca ne oluyor ne geciyor eline sen baba gormemissin elindekinin kiymetini bilmiyorsun sokakata kalan tinerci kizlari gormemissin ben İstanbul'da yasiyorum sanirim sen İstanbul'da yasamamissin anlarsin bir ara kendini kaybedince
Soran+1 yılBende İstanbul'da yaşıyorum güvenli yerler çoğu kişi tanıdığımız zaten
- +1 yıl
Emin ol oyle degil emin ol sen hayati sadece bir yerden bakmissin babana da oyle davranmayi birak daha burada yazamadigim bir dunya sey donuyor İstanbul'da ozelden yaz anlatayim ama sunu soyleyim babanin kiymetini bil neyse kaybettiginde anlarsin
Soran+1 yılAnlatır mısın lütfen çok merak ettim
- +1 yıl
Ozelden yaz anlatayim İstanbul'da yasiyormussun ya kucuk hanim bakalim iatanbulu ne kadar taniyorsun merak ettim belliki istanbulu hic tanimamissin sen
Soran+1 yılÖzelden yazamam ama lütfen çok merak ettim :(
- +1 yıl
Buradanda ben yazamam kusura bakma tek diyecegim babanin sozunden cikma o senin icin iyisini dusunur emin ol
Soran+1 yılTamam özelden yazcam
- +1 yıl
Nasil istersen
Benimde kızım olsa bende aksam dışarı çıkmasına bilmiyorum hoş bakmam
Dısarı tehlikelerle dolu sana güvense bile dışarıdakiler?
Babanın seni sevmediğini düşünerek haksızlık ediyorsun02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk değilim ama benim gittiğim mekanlar belli benim babam babada diğerleri evlatlarına bişey olsun diye mi izin veriyorlar
- Diğer konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılannen ölmüş belkide adamın hayatta tek dayanak kaynağı sensin. düşün sevdiği kadını kaybetmiş ve ondan geriye bir tek sen kalmışsın korumak istiyor başına bir hal gelmesinden korkuyor. ona da bişey olursa ben ne yaparım düşüncesini bir düşün ve bence bir daha babanla o şekilde konuşma ne kadar acı!
00 Yorumla yahu adam sana o kadar yıl bakmış. sen çıkmışsın "annem yerine keşke sen ölseydin". sürünürdünüz sonra. nasıl bir nankörsün sen.
05 Yorumla
Soran+1 yılYa sürüneceğimizi nerden biliyorsyn cevapları kendine göre verme
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılİnş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılüzüldüm senin durumuna kardeşim sevgilinle buluşmalısın tabi ama neyse artık seninle konuşmama gerek kalmadı Allaha emanet ol.. keşke annen değil de sen ölseymişsin duygularımla güzel oynadın bodrumda gününü gün et bakalım..
04 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun ya
Cevap sahibi+1 yılpardon bu siteden birisiyle tanıştım da o da annesini kaybetmişti doğduğunda ve beni aldattığını düşündüm..
Soran+1 yılHahha ya bir yürü git ya
Cevap sahibi+1 yılözür dilerim unutmuşum onun abisi ve yengesi vardı..
+1 yılOnun Dünyada'ki Tek Varlığı Sensin Çok Sert Davranıyorsun, Bir Baba Değilsin Ne Hissettiğini'de Bilemezsin...
00 Yorumlasen nasil böyle acı bir sey yasamis biri olarak kendini gelistiremeyip olgun düsünmek yerine böyle cocuksu düsünebiliyorsun ki. nasıl böyle cocuk kalmissin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBunun sebebi babam anlamıyosun hep çok küçükmüşüm tek başıma bişey yapamazmışım gibi davrandı
- +1 yıl
baban sence hic mi aci cekmiyor? sana en ufak bir zarar gelme ihtimalini göze alabilir mi dersin? rahmetli annenden kalan bir miras degil misin ona? veya onu hayatta o an sen tuttun nerden bilebilirsin ki babanin duygularini bunun sebebi babam diyebiliyorsun. ya kahrindan allah korusun baban intihar falan edip o da gitseydi? nasil böyle basite indirgeyebiliyorsunuz ya. bu kadar kolay mi bu laflari söyleyebilmek? tamam seni elbet kısıtlıyordur izin vermiyordur hic bir seye baskasinin sahiplenmesinide istemiyordur ama inan ne tek basina birsey yapamayacagini düsünüyor ne de seni kücük görüyor. tek kardes veya daha fazla kardes misin bilmiyorum ama emin ol senin yerin cok ayrı olur o babanin gözünde. böyle basit cümlelerden basit düsüncelerden arındır kendini. günümüz sorunlarından biri olan empatiyi dene en azindan. agir konustuysamda alınmak yerine bakıs acini degistirmeyi deneyebilirsin.
+1 yılSenin iyiliğin için söylüyor ayrıca o nasıl laf la adamın yüreğine iner kızından öyle bir laf duymak çok kötü be. Daha çocuksun belli anlayış göster babana
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk değilim beni böyle yapan o
adam senin iyiliğini istiyor sen adama sen mi ölseydin dedin, siz ne biçim insan oldunuz. babanız yerine elin erkeğinin nefesini koklar oldunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalık o zaman babamın dizinin dibinde oturayım
bence baban seni korumaya çalışıyor laf gelsin istemiyor sonuçta annesiz büyüyorsun kimse kötü söz söylesin istemiyordur onuda anlamalısın
13 Yorumla
Soran+1 yılYa ne laf gelmesi benim yaşadığım çevre öyle bir çevre değil güzel arkadaşım
Soran+1 yılHaklısın normalde böyle değilim sinirli olduğum için kb.
+1 yılBaban da hatali, sen de hatalisin. Umarim durumlar giderek duzelir. Nokta.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlamıyorsun sanırım
senden baska kimsesi yok adamın
ve seni bir şekilde kaybetmeek istemiyor
cünkü daha yaşın kac basın kac
kaçsın?
17
18 ?
21 ?
25-26 dankücüksün ve duyguların hala degişken anladın mı?
üzülmeni istemiyor adam00 Yorumla
+1 yılBaban sadece tek basına büyük bir sorumluluk altında seni korumaya çalışıyo kötü birsey degil iyi bilirim annemin iş seyahatlerinden
10 YorumlaDiğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Baban seni düşünüyor, zaten sevdiği insanı kaybetmiş, ondan geriye kalan bir sen varsın, seninde koruyup gözetmek istiyor, başına bir şey gelsin istemiyor.. Babana haksızlık ediyorsun..
00 Yorumla
+1 yılşu an bu soruyu cevaplayanlara seslenyorum siz bu haldeyken annenze babanza neler dyosunuz o kızın drumunu kmse yaşayamadan anlayamaz
00 Yorumlaçok yanlış duşunu yorsun.. basın sa olsun babanın sözünden cıkma... buyu kendi ekonomini kur hayatına ondan sora yon ver... once işşşşş...
00 Yorumla'geçen gün annem yerine sen ölseydin dedim sustu' keşke demeseydin. birgün olur anlarsn. tartşmak için yazmadm yanlş anlma ltfen
00 YorumlaDiğer konusunda 689 cevap paylaştı. 00 Yorumla
+1 yılallah göstermesin baban ölse anne sağ olsaydı annende aynısı yapardı emin büyükler çoçuklarını canını vermeye hazır her zaman?
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tek başına seni büyütmüş söylediğin laflara bak. Evladım olsan seni eldivenle bile sevmem.
01 Yorumla
Soran+1 yılHahhaja ne kadar da esprili bakın
babanı dinle diyorum başka bir şey demiyorum. açık ve net az onu kendin yerine koy
00 Yorumla
+1 yılAksam akşam disarda ne isin var gunsuz vakti git görüş
015 Yorumla
Soran+1 yılHava sıcak
- +1 yıl
Saat 2 den sonra 3 4 gibi cikabilirsin hava 5 6 ya kadar kararmiyor
Soran+1 yılEvet ama hava ancak yediden sonra serin oluyor
- +1 yıl
7de gidip kacta donuyosun
- +1 yıl
Ve sevwn telwdonla konusmaya da razi olur Amani gelir seni babandan ister helalin olur
- +1 yıl
Seven insan icin mesafeler yoktur
Soran+1 yıl11 de
- +1 yıl
Tamam her gun dolasmayla llmaz zaten biyere oturup bisey icersiniz illa hece o saatlere kadar mi takilcaniz ciddiyse sabreder zamani gelir iater bu böyledir babana o sozu soylemen de cok kotu seni korumak istiyor bir erkekde koruma icgudusu vardır bir kizin duygularini anlayamaz
Soran+1 yılYa bir yürü git köydemi yaşıyorum helalim ne ki
- +1 yıl
Koyle geri kafalilikla ne alakasi var gerikafali olan baban degil baban mantikli gerikafali beyni olmayan kim sen karar ver.
- +1 yıl
Helalin haramin ne olduğunu bilmiyor muslan degilmisin sen?
Soran+1 yılMüslümanıö ama o şekilde byütülmedim yani pek bir bilgim yok
- +1 yıl
Anladim bak net var arastir dinimizde bu yapilan nedir sevgili ne kadar yakim olabilir islamda sevhili kavtami bile yok gerci ama sunu bil muslumanlik sehirdekiler icin ayri koydekiler icin ayri degildir helal haram muslumanlik her yerde aynidir
- +1 yıl
Evlenmeden el ele tutusmak dahi haramken su an biliyosu neyse
- +1 yıl
Yani sen yine biseyler yasamak isticeksin ama ddgm gibi cikip dolasip biyerde yemek yersiniz ya da sinemeya gidersiniz sonra eve her seyin vakti zamani var
+1 yılBabanin yasina gelince anlarsin onu senin zekan yetmez şu an yazik adama senin gibi bir evladi olmus
00 Yorumla
+1 yılAnlayışlı ol sende braz tek başına cocuk buyutmek kolay değil
00 Yorumla
+1 yılUzme babani o seni korumak zorunda yazik adama sende alttan almaya calis
10 Yorumla- Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yıladam gibi adammış sevgiliye izin vermiş akşamda çıkmana izin vermiyorsa ve ağır konuşma bir gün pişman olursun
00 Yorumla Madem çok seviyon kaçın sizde adama vicdan azabı Yaşatma kimbilir seni büyütenekadar ne çekti o adam
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ne kadar komiksniz kaçmk ne alaka
haline şükret en azından baban yanında üzme onu öyle dediğinde çok üzülmüştür :)
00 Yorumlaüzerine titriyor demek ki o söylediğin sözden ötürü utanmalısın. s
00 Yorumla
+1 yıltek kurtulus okuman soyliyim sana
02 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum zatende para problemim yok
- +1 yıl
para problemi acisindan degil. şu an babanin parasini yiyorsun Allah korusun yarin ölse bisey olsa kendi ayaklarinin uzerinde durmayi ogrenmen gerekcek. universitede baska sehire gidersin bitirincede ayri eve cikarsin problemin kalmaz
Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Baban seni kayıp etme korkusu yaşıyor ola bilir mi
00 Yorumla
+1 yılsen ölseydin ! özür diledin mi peki bundan sonra.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır içimden geçen oydu zaten annemi hamileyken o kadar çok üzmüşki aklı başına annm ölünce geldi o eş bulur ama ben nasıl anne dicem birine bunu benden esirgedi
- +1 yıl
bir kız cocugunu erkek başına büyütmek ne kadar zor biliyor musun tahmin edebiliyor musun bence edemiyorsun bencilce düşünüyorsun.
Soran+1 yılAnnesiz büyümek daha zor qnnem var tabi senn umarım yanndan hiç ayrılmaz bakıcılar sağolsun babam bakmadı bana
- +1 yıl
neyse umarım kısa sürede olgunlaşır ergenlikten çıkarsın iyi sanslar hayatta.
Senin için yapıyor haksızlık etme adama
00 YorumlaDiğer konusunda 503 cevap paylaştı. sevgiline karşı çıkıyorsa baba gibi babaymış
05 Yorumla
Soran+1 yılHiç sevgilin olmaz inş.
- +1 yıl
Madem dinine duskunsun bukadar kanli carsaf sorularina felan cevap verme kardesim kiz bisey sormus sen dine bagliyosun ayip cevap verme
Soran+1 yılDinime küfreden müslüman olsa diye boşa dememişler
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öyle laf denir m ya babaya
01 Yorumla
Soran+1 yılDeniyormuş demek ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılakşam dışarıya salmaması normal ama
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden anlamadm
Soran+1 yılDışarıya salınmaz ayrıca çıkılır
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılLütfen yapma böyle baban seni korumaya çalışıyor
00 Yorumla - Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşın derde girmesin diye uğraşıyor.
00 Yorumla Kusura bakma da daha kötu seylerı hakedıyorsun
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılANNE OLUNCA ANLARSIN!
00 Yorumla kaldırabilirsen saana bişey diyicem?
010 Yorumla
Soran+1 yılHakaret edersen şikayet ederim
Soran+1 yılSöylr
Soran+1 yılNeyse heyacanı bitirdin ne halin varsa gör
Soran+1 yılAy ne komil
Soran+1 yılIyy ezik
lanet bir kiza benziulyorsun galibaaa benziyorsn
00 Yorumlaortamı bildiği için sana kıymak istemiyordur belki
00 Yorumla
+1 yılİnsanlık ölmüş...
00 Yorumla
+1 yıloyyy küçük ergenim menim ^_^
04 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşındayım ben o yüzden bu kadar sinirleniyorum konuşmalarına dikkat et
- +1 yıl
akıl yaşta değil baştadır minnak ^-^
Soran+1 yılBunun en büyük örneğide sensin
- +1 yıl
hmm neden olmasın evet haklısın kepelek ^o^
Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Öfkenin esiri olma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmecbur yaşayacaksın.
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem