Itiraf geldi. Kendisi de farkında artık ülkeyi nasıl çıkılmaz bir bataklığa soktuğunun. Yaşanmaz hale geldiğinin. Bu ne dil sürçmesi ne de şaka. Bu denilenin hiçbir bahanesi, hiçbir açıklaması olamaz.
Güncellemeler
+1 yıl
KS halkı uyuyor musunuz
Tam Kapanmada En Kötü İhtimalle Türkiye'deyim' Diyen Erdoğan Sosyal Medyada Tepki Topladı. Siz ne demek istersiniz?
Nice gençler, insanlar yok oldu gitti, Türkiye'yi mahfettiler, aynı karabasan gibi çöktüler. Açıkçası bundan kelli akp gitmiş, kalmış çokda önemli degil. Zaten ülkeyi bitirdiler
Dediğim gibi 14 ay oldu dükkanım kapalı bir kuruş kazanmadigim dükkana 6 bin kira ödüyorum kredi çektim bitti arabamı sattım o da bitti sanırım sırada ev kaldı evide satacam bu gidişle
Zaten bu tam kapanma falan filan hikaye amaç vaka sayılarını ölü sayılarını düşürmek ve turizmi açmaktı bunu da başaramayacaklar ya da ülkemizdeki ilk vakadan beri yalan yanlış rakamlar verdikleri gibi kağıt üstünde yazıp cizecekler azaldı şeklinde gösterecekler ülkeye turist akını olacak ve ceplerini daha da fazla dolduracaklar ve turizm sezonu bitecek haydi benim koyunlarım kış mevsimi geliyor siz gidin evlerinizde yatın dinlenin diyecekler bir an önce seçimler gelse de şu adamdan ve AKP'den kurtulacağımız günleri görebilsek
Akillanmazlar kimse daha herşeye vergi zam vergi zam diye diye ithalat yapamaz oldum zar zor dolar olmuş 8.26 dışardan mal alsan 2 katı vergi çıkıyor ithalat yapıyorum bende keşke biz uretsek Türkiye'den alsam çok saçma gercekten ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olan oldu , bundan sonrası artık ALLAH yardımcımiz olsun kurban
Ne alaka ya
Nice gençler, insanlar yok oldu gitti, Türkiye'yi mahfettiler, aynı karabasan gibi çöktüler. Açıkçası bundan kelli akp gitmiş, kalmış çokda önemli degil. Zaten ülkeyi bitirdiler
Kuzum adam Dünya mafyası dediğini yapıyor ve yaptırıyor kim fazla ziplarsa ayaklarını yerden kesiyor
Millet susup pıstığı için ülke bu halde zaten.
Konuşsan ne yapican arkanı dönüp baktığında kimse olmayacak 14 aydır dükkanım kapalı psikolojim bozuldu konuşuyorum polis memurları ağzımı kapatiyor
Herkesi satın aldı herkesi. Millet nasıl göremiyor bu oyunları deli olacağım.
Esnaf kan ağlıyor umrunda değil.
Dediğim gibi 14 ay oldu dükkanım kapalı bir kuruş kazanmadigim dükkana 6 bin kira ödüyorum kredi çektim bitti arabamı sattım o da bitti sanırım sırada ev kaldı evide satacam bu gidişle
Herhangi bir yardım veriyorlar mı?
1500 TL destek veriyorlar yemin ederim almak istemiyorum bu adama boyun eğmek ye istemiyorum
Ben hiç duymadım bir esnafa 1500 TL yardım edildiğini. d
500-750-1000 TL demiş olsaydın belki inanırdım oda belki diyorum. d
Vay be ne kadar da çokmuş. Ne lütuf ama size bize üç kuruş para kendilerine altın tabaklar altın musluklar. Şu güzelim ülkenin geldiği hale bak yazık.
@LaSeRDaNCe güzel kardeşim dediğin ücretler kira desteği bunu ayırt etmelisin
Bir çok esnaf arkadaşım var dükkanı kapalı olan ve aldıkları 500-750 TL oda bir veya iki defaya mahsus
Allah onu ıslah etsin yıllardır MHP başka hiç bir partiye oy vermedim ama yetti artık beni milliyetçilikten soguttular
MHP diye bir parti mi kaldı acaba ya da varda ben mi bilmiyorum
@LaSeRDaNCe dedimya artık yok en azından benim için
Başka yerlerde olma planı da vardı demek ki. Çokta şeyetmemek lazım. Durmak yok yola devam 👍
Kendi ülkesi için "en kötü ihtimal" diyor. Ne başka planı ya
Yani mesela isviçre planı yapmıştır ama gidemezsem bile en kötü burda takılırız kankalarla demek istemiştir.
Aynen devam her şeyi iyi göstermeye çalışın
Bayılıyorum böyle naif insanlara, çok yaşayın emi 😊
Hayır.
Çok kötü hala yukseliyor ölüm 395 oldu bugün
Zaten bu tam kapanma falan filan hikaye amaç vaka sayılarını ölü sayılarını düşürmek ve turizmi açmaktı bunu da başaramayacaklar ya da ülkemizdeki ilk vakadan beri yalan yanlış rakamlar verdikleri gibi kağıt üstünde yazıp cizecekler azaldı şeklinde gösterecekler ülkeye turist akını olacak ve ceplerini daha da fazla dolduracaklar ve turizm sezonu bitecek haydi benim koyunlarım kış mevsimi geliyor siz gidin evlerinizde yatın dinlenin diyecekler bir an önce seçimler gelse de şu adamdan ve AKP'den kurtulacağımız günleri görebilsek
@LaSeRDaNCe yine gitmezler. İnternette yapılan anket sonuçlarına bakınca hala daha en yüksek oy bunların. Akıllanmıyor bu millet, iflah olmuyorlar
Akillanmazlar kimse daha herşeye vergi zam vergi zam diye diye ithalat yapamaz oldum zar zor dolar olmuş 8.26 dışardan mal alsan 2 katı vergi çıkıyor ithalat yapıyorum bende keşke biz uretsek Türkiye'den alsam çok saçma gercekten ya
Adam espri yapmış bizim kakolar da bir tarafından element uyduruyor ulan ne adamsınız varya
Senin gibi sal*k değilim en azından
Hiişşt ağzını bozma terbiyesiz
Buna da kulp bulunur merak etme