İstanbul Ataşehir’de bulunan ve üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın yer aldığı 286 bin metrekarelik arazi için özelleştirilme kararı alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019 yılında 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı kendi imzasıyla iki gün önce yapılaşmaya açtı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbullulara müjde: Millet bahçesi olacak denilen yerlere 20 kat imar izni çıktı. Bu neyin hırsı?
Millet bahçesi dediği zaten yeşil olan bir yeri ranta açmayıp tabela ile millet bahçesi etiketi ile etiketleme Ama o dediğin iett garajı gökdelenlerin ortasında büyük para ve rant var yani millet bahçesi yapılıp ziyan edilemez 😃😃 birilerine sözü çoktan verilmiş birileride komisyonunu çoktan almıştır Aynı karayolları mahallesi karayolları arazisi gibi
Millet oy vererek devam diyor. . Rte neren bunu yapıyor anlayabiliyorum ama çocuğunun riskini ekmeğini sütünü kısan insanların rte bir bu şatafatlı ve zenginliği alkışlaması anlayamıyorum. Reise bir saray coi mu görüyorsun diyen nefesi açlık kokan insanların onurundan gururundan şerefinden şüphe duyuyorum
Ahhh Erdoğancılar, vahh Erdoğancılar... Hadi gelin şimdi bu durumu da savunun bakalım ne diyeceksiniz? Yok reyis öyle demek istemedi, de böyle demek istedi, yok basın bunu yanlış yazmış, dış mihraklar olayı çarpıtıyor... Buyrun meydan sizin bakalım neler diyeceksiniz?
Sevinin tabi adam artık Suriyelileri gönderme telaşından sonra gelecek Afganlar için yer ayarlamaya başladı. Hey gidi Türkiye hey sonumuz nerde belli değil.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbullulara müjde: Millet bahçesi olacak denilen yerlere 20 kat imar izni çıktı. Bu neyin hırsı?