.İnsanlığın hikayesi çok farklı teorilerle karşımızda. Genetik benzerlik olan canlılar hatta başka organizmalar da var bitkiler gibi. Bazı insanlar bu dünyaya yabancı olduğunu düşünüyor. Kalan genel anlayış ise buraya bağlı olduğumuzu. Peki sizin hiç daha farklı bir görüşünüz var mı? Sizce insanın bu dünyadan olmaması mümkün mü?
Güncellemeler
+1 yıl
Keşke siteye yaş sınırlaması gelseydi
İnsan bu dünyada mı doğdu yoksa başka bir gezegenden mi geldi?
en yakın yaşanabilir gezegen milyarlarca ışık yılı uzakta diyelim portaldan geldik o portalı açabildiysek n iye o teknolojı ıle gelişmedik belki de uzaylıların dünyaya ektiği test tohumlarıyız kim bilir xd
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani bir çeşit labaratuvar ürünü olarak burada olma ihtimalimiz var size göre
😂😂 o nasil bir mantik ya. yapabiliyorsan bakarak yap yani
sirf buna para yatiracak cok adam var dunyada. ikna edebiliyorsan yap
benim teorim su ya da soruya karsilik dusuncem. basitce aciklayayim. ister katil ister katilma
bugun mesela bir sebepten dunya yok oluyor ya da yasanmaz hale geliyor. (dogal ya da yapay istedigin sekilde dusun)
bu senaryodan kacabilecek kisiler var mi dunyada? iste bill gates, elon musk vs vs zengin insanlar kacabilir yeterli zaman olursa. bu adamlar uzay gemisi yaptirabilecek kadar zengin yani
bunlar yasanabilir bir gezegene gider. sonra ne yaparlar? dogal olarak kendi hukmettikleri bir medeniyet kurarlar. teknolojiyi tekellestirirler.
kisaca bir asil statu kurarlar kendilerine. geri kalan herkes isci olur onlar icin. sonra bir gun bu halk ayaklanir vs bu asiller ölunce ellerindeki teknoloji de ölur.
dogrudur demiyorum zaten ancak gunumuz gidisata bakarak daha once de boyle olmus olabilir diyorum.
Senden demeni beklediğim bir şey yok ki çocuk. Bu site senin için fazla büyük insanlar ve konular içeriyor. Ayrıca normal koşulda istenilen cevap verilir. Bu yüzden ironi veya sokratik tartışmalara bir göz at istersen. Hipotez ve teori farkını niçin kullanıldıklarını ve insanların tartışmalarının niçin değerli olduğunu öğren istersen. Ancak yine de bu küçük yaşlar için bu site pek iyi değil
Ne ise senin bu patavatsız konuşman taşıdığın protez beynine iyi bir kanıt. Eşeklik yaparak kendini farklı göstermeye çalışmak en doğal hakkın, peki ergen böyle devam et süpersin
@oneminutetosuicide eğer beyin seviyen biraz yüksek olsaydı xd nin ne zamanlarda ne için kullanıldığını kendi yazdığına da bir bak keşke ıq sınırı gelse buraya xd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
en yakın yaşanabilir gezegen milyarlarca ışık yılı uzakta diyelim portaldan geldik o portalı açabildiysek n iye o teknolojı ıle gelişmedik belki de uzaylıların dünyaya ektiği test tohumlarıyız kim bilir xd
Yani bir çeşit labaratuvar ürünü olarak burada olma ihtimalimiz var size göre
yani öyle olabilir sonuçta mınıcık boceklerınde kendı dunyaları var belkı de gordugumuz gezegenler bıle elektron olabılır b ro xd
bence farkli bir gezegenden buraya kactik
yani bu mantikli geliyor sonucta turumuz malum yani
mesela dunyayi bir gun yok edecegiz illaki baska bir gezegene bir koloni yollayacagiz oraya yerlesecegiz
Ya delirdiniz mi siz QOXBWOCNSPNCPSBFPEBCPWBCPWMPCNAPCNA0CBAPMXA
Yani bu fiziksel özellikler ve kısa sürede gelişim gösteren türün buraya ait olmadığını düşünüyorsunuz. Ayrıca bir sömürme anlayışı da var bu tür de?
aslinda biraz arastirinca tarihte cok fazla kafa karistirici olay var
mesela antik zamanlarda insanlarin kullandigi teknolojiyi bugun hala cozemedik
antik zamanlarda nukleer bomba kullanildigina dair kanitlar bulundu vs vs
yani tarihe ne kadar bakarsan eskiden daha guclu bir teknolojiye sahip oldugumuza dair dusunce artiyor.
einstein'in bile buna dair dusunceleri vardi ki dunyanin tekrar sifirlanacagini ve 4. dunya savasinin tas sopa ile yapilacagini dusunuyordu
taş sopanın anlamını öğrensen keşke yazık xd
@oneminutetosuicide anlatılmaz bro xd
en basitinden birisi bana sunu aciklasin mesela
antik zamanda yasayan kabileler nasil oluyorda bugun ulasamadigimiz bir seviyede olan matematik ve uzay bilgisine sahip olabiliyor?
arkadaslar ben soran kisinin sorusuna cevap verdim
aranizda sohbet ya da tartisma yapmak istiyorsaniz kendi yorumunuza gidin
kimsenim yorumuna salca olmam bu sitede yorumlarima salca olanlari da sevmiyorum
dusuncen varsa kendi yorumunda soran ile konus. bu benim yorumum kimseyi ilgilendirmez. cok zeki iseniz bunu kendi yorumunuzda gosterin
onların sadece hayal ürünü olmadığını nereden biliyorsun pekı bro xd ya sa onların mekanızmasının nasıl ısledıgıne daır bır kanıt xd
eskiden yapilan yapilari taklit edemiyorsun bile
bugun piramitlerin aynisini insaa et mesela
ya mesela bunun gibi dunyada pek cok yapi ya da eser var. bu eserleri nasil yaptilar sorusunun cevabini bulamiyoruz.
evet tahminler var ancak uygulama olarak hala tartisiliyor.
kanka onun 20 katını yaparız xd
www.ntv.com.tr/.../modern-teknoloji-piramidi-insa-edebilir-mi,6MI46ql4vE2ByRJ0X_Es9w
deniyorlar zaten 😂😂 denemiyor degiller
sen helikopter kullaniyorsun mesela yapmak icin misirlilar ayni sekilde insaa etti ise helikopterleri mi vardi 😂
sen 20 katini yapabiliyorsan yap ama yalnizca plani cizsen bile unlu olursun 😂
kanka oranın eskıden dağ olmadıgı ne malum xd
hic bilgin yok herhalde piramitler hakkinda colun ortasinda 😂😂
ayrica her piramit belli bir yildiza gore hizalanmistir. her piramit bir yildizi temsil ediyor yani.
iste zamana gore belli bir gun iceri gunes isigi giriyor vs vs.
oyle ust uste koyulmu taslardan ibaret degil yani 😂 baya kafa yorulmus. hesaplama yapilmis bir piramit icin.
matematık degılde bakarakta yapılır bro xd
😂😂 o nasil bir mantik ya. yapabiliyorsan bakarak yap yani
sirf buna para yatiracak cok adam var dunyada. ikna edebiliyorsan yap
benim teorim su ya da soruya karsilik dusuncem. basitce aciklayayim. ister katil ister katilma
bugun mesela bir sebepten dunya yok oluyor ya da yasanmaz hale geliyor. (dogal ya da yapay istedigin sekilde dusun)
bu senaryodan kacabilecek kisiler var mi dunyada? iste bill gates, elon musk vs vs zengin insanlar kacabilir yeterli zaman olursa. bu adamlar uzay gemisi yaptirabilecek kadar zengin yani
bunlar yasanabilir bir gezegene gider. sonra ne yaparlar? dogal olarak kendi hukmettikleri bir medeniyet kurarlar. teknolojiyi tekellestirirler.
kisaca bir asil statu kurarlar kendilerine. geri kalan herkes isci olur onlar icin. sonra bir gun bu halk ayaklanir vs bu asiller ölunce ellerindeki teknoloji de ölur.
dogrudur demiyorum zaten ancak gunumuz gidisata bakarak daha once de boyle olmus olabilir diyorum.
Nediyon kanka ŞSÜSMFKLDİSİDKJD
ama sen daha liseyi bile yeni yeni okuyor veya okuyacaksın. Sütünü içip uyumalısın kuzum
Farklı fantezilerin var knk marstan buraya geldik dememimi bekliyosun
Neden bu kadar haklısın OQBFPWBCPAJCPANLCNALCNA
PWÜAMFNFPDĞŞD
sende azıcık beyin olsaydı marsta bakteri olduğunu yani canlılık olduğunu bilirdin ama sen bir cansın xd
Al bismillah 🧠
aynen git tiktok falan ızle hadı sg xd
Sen hadi ordan ben giderim
ok sg
Senden demeni beklediğim bir şey yok ki çocuk.
Bu site senin için fazla büyük insanlar ve konular içeriyor. Ayrıca normal koşulda istenilen cevap verilir. Bu yüzden ironi veya sokratik tartışmalara bir göz at istersen. Hipotez ve teori farkını niçin kullanıldıklarını ve insanların tartışmalarının niçin değerli olduğunu öğren istersen. Ancak yine de bu küçük yaşlar için bu site pek iyi değil
Sorduğun soru çok saçma eleştiri kabul et sende lfğskfj
eınsteın görelelikten bahsedınce ya da tesla kablosuz elektrıkten bahsedınce de oyle dedıler bro xd
Ne ise senin bu patavatsız konuşman taşıdığın protez beynine iyi bir kanıt. Eşeklik yaparak kendini farklı göstermeye çalışmak en doğal hakkın, peki ergen böyle devam et süpersin
Çok komiksin LDÜSÖAKDJKDKF
Evet öyleyimdir. Seni daha fazla kırmak istemiyorum
Xd yazıyorsun ve kıza git tiktok izle diyorsun hm : D
Kırılmıyorum devam edebilirsin mfğajshdhdodş
@oneminutetosuicide eğer beyin seviyen biraz yüksek olsaydı xd nin ne zamanlarda ne için kullanıldığını kendi yazdığına da bir bak keşke ıq sınırı gelse buraya xd
Tabi tabi kırılmıyorsundur. Bu yüzden asosyal davranmıyorsun elbette
@birfahişefilozof tamam