Tanrı çok acımasız, bizi yarattı ve sınadı. Fıtratımızı kendi ayarladı. Cennet ya da cehennemi sundu. Hiçbirimize özgürlük sundu mu? Sunduysa ne diye böyle? Eşit hayatlar yok. Gerçekleşmemiş potansiyeller ile dolu öfkeli bir dünya. annem ve babam bana sahip olmayı hiç istemedi. Babam beni hayatımda yalnıca üç kere dışarı çıakrdı. Beni zoraki seviyor. Ne tamam lan diye düşünüyorum bazen. Onalrın istediği bir evlat olma çabam? Kapandım (Şimdi kendi isteğimle ama başta öyle değildi, zorlamadılarda ama anlayın lan işte.). Olmadığım saçma bir üstürüp çabası. bunların hepsi olmalıymış gibi yaptılar ama hiçbiri hoşlarına da gitmyirodu. Sürekli nefret ettiler, kendilerinden ve benden. Çünkü onlara en benzeyen evlatları bendim. Tanrım, acı çekiyorum. Oğlum niye böyle lan? Pasif te değilim ki. Cesurum harhmetliyim komiğim ya kendimi övmüyorum ama az öok akımda var. Ama kimse sevmedi beni. Kimse. Ablam kuzenlerle çoccukluk arkadaşlılarımızla hala görüşür benimkilerle bile o görüşüyor. Ben ne diye dışlanıyorum? Ben hiçbir hata yapmadım bile ama biliyorsunuz değil mi ben çocuğum lan, yapa da bilirim. Kalbime sık sık yumruk atıyorum attığından emin olmak için, atıyor mu? Bunları kimseye söylemiyorum diyue bilmiyorum zannediyorlar. Hepsi aptal dedikodu yaparlar ve kendilerine geçrkten bakmazlar. Ben insanlardan nefret etmemiştim. Ama şimdi. OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
normalde biri böyle masallar anlatsa bana derim ki ne ayak bu şahıs yani kesin olaylar ekndi anlattığı gibi değildir. Ama öyle. Bana inanılmasından bile o kadar krokyuorum ki. Oğlum canım acıyor lan. Bu kalp bir şey hissedeemden nasıl bu kadar acıyor. Allah'a yalşvardım en ufak şeyin değilmesi için ama hiçbir şeyi değimedi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer