Diğer Ankara havalarının sözleri nasıl yazıldı acaba? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bazıları cok degısık gelıyor bana Güncellemeler+1 yıl arabada bes evde on bes nedır mesela Güncellemeler+1 yıl sımdı dınledım koca kafa koca kafa varmıs Ankara havalarının sözleri nasıl yazıldı acaba? Cevapla En İyi Sözler Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
druha19rika Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/cKOpxpYfytUkaşık oyunu oynayan abilerimiz sayesinde 1 3 Yorumla Soran +1 yıl burdakı şapkan ne demek mesela Yorumla druha19rika +1 yıl şapkalılar gelsin şapkalılar, iç anadolu ağzından dolayı şapkal diye söylüyor Yorumla Soran +1 yıl hımm anladım Yorumla
merhabakitty Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çok değişik kafalar var 1 3 Yorumla Soran +1 yıl aynen bazı sozler cok garıpp ya aıleyle dınlenmez o derece Yorumla merhabakitty +1 yıl Hele bi de köçekler var aklım almıyo Yorumla Soran +1 yıl evet bu aralar bende takılıyorum sırf muzıgı ıcın ama ılgınc yani Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sözler erotizm dolu ya :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl açın kızlar arayı salıyom kobrayı dıyor adam Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Hepsi gerçek bi hayat hikayesi ahahah 1 1 Yorumla Soran +1 yıl yumul da kocum yumul dıyorsun yanı Yorumla
elamornoesreal Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Pavyonda karılarla ya da karılara ithafen 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bı gecede yedın gavur gızı dayı dıye bosuna deıyor yanı Yorumla
HiggsBozon Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ney ne havasi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ankara oyun havaları var ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kaşık oyunu oynayan abilerimiz sayesinde
burdakı şapkan ne demek mesela
şapkalılar gelsin şapkalılar, iç anadolu ağzından dolayı şapkal diye söylüyor
hımm anladım
Çok değişik kafalar var
aynen bazı sozler cok garıpp ya aıleyle dınlenmez o derece
Hele bi de köçekler var aklım almıyo
evet bu aralar bende takılıyorum sırf muzıgı ıcın ama ılgınc yani
sözler erotizm dolu ya :D